Gość: gość,sosnowiec IP: 46.112.230.* 05.01.11, 11:05 Witam wszystkich. Poszukuję dobrego kręgarza, kiedyś wiele osób jeździło np. do Poręby na zabiegi, niestety nikt nie potrafi dać "namiarów". Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toy Re: dobry kręgarz IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.11, 12:06 Przyjdź do CERAGEM III piętro w Sezamie i niepotrzebny będzie kręglarz... i to na dodatek za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
kalina751 Re: dobry kręgarz 01.05.13, 17:58 W Krakowie polecam masażystę i kręgarza prolo-med.pl/page/therapists_more/7/13, przyjmuje też na Prądniku Czerwonym bioheal.wizytowka.pl/ sprawdzony profesjonalista i bardzo serdeczny człowiek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: kręgarz Grzegorz Jabłoński IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.13, 22:39 Żaden z niego kręgarz,byłem u Niego 2,5 miesiąca temu . Odczuwałem ból kręgosłupa ból kręgosłupa w odcinku LS.Po przeczytaniu opisu z prześwietlenia kręgosłupa stwierdził ,że to będzie prosta sprawa ,powyginał mnie,potem poprzyciskał jakies pręty w okolicy kręgosłupa (strasznie bolesne uczucie).Zalecił robić 2 razy dziennie serie skłonów w dół i na boki codziennie zwiększając ich liczbę o jeden aż do 50.Za wizytę wziął 200zł.Po dwóch tygodniach zadzwoniłem do Niego mówiąc ,że nic mi nie pomaga ta (jego rehabilitacja),stwierdził ,że byłem bardzo sztywny przy zabiegu i polecił robic skłony 3 razy dziennie.Ból ciągle mi towazyszył.Dwa tygodnie temu zrobiłem rezonans magnetyczny,w opisie stwierdzono u mnie dużą tylna przepukline krążka międzykręgowego L5-S1 z modelacja worka oponowego,oraz tylno-boczną prawa wypukline krążka międzykręgowego L4-L5.Dzis dzwoniłem do kilku terapeutów manualnych i wszyscy stwierdzili,że serie skłonów pogorszyły mój stan kręgosłupa.Jeśli nie wezme tabletki to ledwo chodze i nie moge sie wyprostować.Taki z niego fachowiec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszkodowany kręgarz Grzegorz Jabłoński IP: *.slupsk.vectranet.pl 03.01.14, 19:04 Witam. Odnośnie Grzegorza Jabłońskiego, który mianuje się być dobrym terapeutą manualnym, pragnę przestrzec wszystkich, którzy chcieliby skorzystać z Jego pomocy. Po wizycie u Niego, w trakcie której wykonał manipulacje przy moim kręgosłupie na odcinku szyjnym oraz piersiowym, bóle stały się jeszcze większe i trwają kilka miesięcy. Oprócz tego na drugi dzień po wizycie dodatkowo pojawił się okropny ból głowy!!!!!, a według tego Pana ból głowy spowodowany jest zatruciem pokarmowym, a nie jego manipulacjami. Jestem po serii badań kontrolnych i zastanawiam się czy nie podać Pana Jabłońskiego do sądu. Szczerze odradzam wszystkim wizyty u tego człowieka, mimo jego pozornych kompetencji!!!!! Na wizycie byłem we wrześniu i do tej pory czuję się jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław lat 60 Re: kręgarz Grzegorz Jabłoński IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.14, 00:09 Witam, Uważam Grzegorza Jabłońskiego za Eksperta w tym fachu (nie tylko w Polsce). Poznałem go w USA w 2007r. Pomógł mi! Wcześniej korzystałem z gabinetów chiropraktycznych i fizjoterapeutycznych (po wypadku samochocdowym 2001r. Uszkodzenie kregosłupa szyjnego, pęknięty atlas i przemieszczenia na poziomie C4 -C7 oraz w odcinku lędźwiowym na poziomie L1 - S5 z przemieszczeniem kręgów i miednicy). Nie wspomnę tu o poprzednich ciężkich urazów ciała. Przejdę do meritum ... Zabiegi, niektóre były bolesne, szczególnie głębokie masaże (uwsteczniające procesy leczenia), ale nie na tyle, by nie wytrzymać bólu. Zaoszczędziłem mnóstwo czasu powrotu do zdrowia i jestem jemu wdzięczny dożywotnie. Zastosowałem się do wskazówek, które Grzegorz zalecał. Do dziś jestem sprawny fizycznie. Uprawiam amatorsko sport, długie wędrówki piesze,jazdę rowerem, pogram z dzieciakami w 'nogę' , siatkę, w ping-ponga lubię tańczyć i pływanie. Nie odczuwam przemęczenia fizycznego, jestem w stanie wykonywać cięższe prace budowlane bez bólu. Z moich znajomych, wszyscy, którzy byli u Grzegorza, maja podobną opinię jak ja. Polecam z całą odpowiedzialnością za słowa. P.S. Rozumiem, że każdy przypadek jest inny, przyczyn kontuzji może być wiele, i wiele zależy od naszego podejścia, trybu życia, i co oczekujemy od kręgarza w ciągu kilku zabiegów. Skończyłem podstawowy Kurs Nowoczesnego Kręgarstwa w 2010r., wykładowcą był Grzegorz Jabłoński, może to jest jeden z dodatkowych powodów, że piszę tutaj o moim nauczycielu, piszę prawdę. Gdyby nie jego umijętności, biegła znajomość anatomi ciała i szereg innych plusów stosowania technik manualnych. W ramach zajęć byłem świadkiem jego umiejętności uzdrowień kilkunastu odmiennych przypadków. Bezbłędna znajomść interpretacji odczytywania zdjęć RTG, MRI, Tomografi Komputerowej świadczy o rozwijaniu pasji 'samouka' na poziomie światowym chiroptaktycznej wiedzy jego długoletniej praktyce. Autentycznie, profesjonalne konsultacje bezpłatne! To jest jego świadectwo! Wiesław O. z Warszawy ( Lat 60 ) facebook.com/ Nowoczesna Chiropraktyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: kręgarz Grzegorz Jabłoński IP: *.adsl.highway.telekom.at 05.04.14, 09:54 hallo chcialabym sie z panem skontaktowac w sprawie pana jablonskiego czy moge prosic o jakis prywatny kontakt z gory dziekuje Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: kręgarz Grzegorz Jabłoński IP: *.adsl.highway.telekom.at 09.04.14, 16:51 chodzi mi o tego pana co zostal posczkodowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: kręgarz Grzegorz Jabłoński IP: *.adsl.highway.telekom.at 05.04.14, 09:55 moj meil....joanna.gabriel1@wp.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: kręgarz Grzegorz Jabłoński IP: *.play-internet.pl 23.09.16, 22:29 Tez jestem po wizycie u Pana Jabłońskiego i pęka mi glowa...czuję sztywność karku...poprzednio bylam u innego chiropraktyka i nic takiego nie mialo miejsca...czulam ogromna poprawe...nie wiem co mnie podkusilo by kontrolnie skorzystac z wiedzy i manualnych zdolnosci takiego autorytetu przez ktorego czuje sie teraz fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: kręgarz Grzegorz Jabłoński IP: *.free.aero2.net.pl 28.02.17, 20:48 Witam, mam to samo wizyta w ubiegłym tygodniu i też mi pęka głowa. Czy u Pani to minęło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: kręgarz Grzegorz Jabłoński IP: *.free.aero2.net.pl 28.02.17, 20:53 Mam to samo, boli mnie głowa, nie było tego przed wizytą. Czy u Pani to minęło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: kręgarz Grzegorz Jabłoński IP: *.dynamic-ww-11.vectranet.pl 12.04.17, 12:52 Czy te bóle mineły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: kręgarz Grzegorz Jabłoński IP: *.free.aero2.net.pl 28.02.17, 20:50 Czy U Pana te bóle minęły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: kręgarz Grzegorz Jabłoński IP: *.free.aero2.net.pl 02.03.17, 18:27 Teraz dopiero widzę jaki stary wątek komentowałam. To moje pierwsze komentarze i taka wpadka. Ale skoro ja się tu znalazłam, to może ktoś kiedyś będzie jak ja szukał informacji i to przeczyta. Wprawdzie nie chodziło mi o tego kręgarza co w tytule i na pewno trzeba szukać sprawdzonego, ale moje problemy zakończone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwinny Re: dobry kręgarz IP: *.tech.us.edu.pl 10.01.17, 16:19 Pan Piątek przyjmuje w dawnej przychodni kolejowej Odpowiedz Link Zgłoś
annajb Re: dobry kręgarz 14.08.18, 17:46 Po 3 wizytach u pana Jablonskiego (mialy byc 4, ale o tym za chwile), ktore naznaczono mi w ciagu 2 tygodni, stwierdzam, ze jest on zdecydowanie przereklamowany, a on sam uwierzyl zbyt mocno w swoja nadzyczajnosc. Na dodatek nie przyjmuje do wiadomosci, ze nie odczuwa sie poprawy i wini za to pacjenta "bo nie cwiczy". Pan Jablonski lubi byc tylko chwalony. Zabiegi nic mi nie pomogly, jak bolala i dretwiala mi noga i odcinek ledzwiowy kregoslupai przy chodzeniu a nawet w czasie spania, tak nadal boli i nadal utykam. Co do cwiczen to moge je robic na ile bol pozwala, a niestety bol sie nie zmiejszyl, nawet troche. Trzecia wizyta byla pobiezna bo pan Jablonski umowil ja o godzinie kiedy byl mecz Mundialu, a jako zapalony kibic pilki noznej po prostu nie mial na nia czasu. O czwartej wizycie zapomnial i nie przyniosl stolu (nota bene pan Jablonski ma stol do masazu a nie dla zabiegow chiropraktora) wiec zabieg sie nie odbyl. Wiecej do niego nie poszlam i kazdemu kto ma rzeczywiscie ma jakies problemy z kregoslupem to odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: dobry kręgarz IP: 109.95.26.* 22.01.23, 23:38 Byłem na 3 zabiegach u p. Jabłońskiego. Zero jakiegokolwiek efektu. Pan Grzegorz nie przyjmuje do wiadomości że coś może nie pomagać. Na ostatniej (trzeciej wizycie) usłyszałem: "Jak po 2 tygodniach nie pomoże to proszę zadzwonić, przyjechać i znów pana ponastawiam". Nigdy nikomu nie polecam tegoż pana. Ceny bardzo drugie, efektu brak. Pieniądze wyrzucone. Odpowiedz Link Zgłoś