Gość: Brians IP: *.play-internet.pl 05.07.11, 16:29 Witam,słyszeliście może o likwidacji starej szkoły w Klimontowie.Dowiedziałem się ,że będzie tam hotel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dd Re: Klimontów -likwidacja Szkoły 25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 13:12 ... Nie sądzę by ktoś chciał zlikwidować podstawówkę , która swój rejon ma od Porąbki po część domków fińskich, faktycznie dzieci z roku na rok jest coraz mniej, jednak ze względów logistycznych sądzę, że nie ma na to szans. Wtedy najbliższymi placówkami były by szkoły 46 na Gwiezdnej i SP na Juliuszu. Poza tym... hotel w Klimontowie.... <???> Kolejna daremna prowokacja mojego poprzednika???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brians Re: Klimontów -likwidacja Szkoły 25 IP: *.play-internet.pl 06.07.11, 14:38 Gimnazjum 6 (była SP 31)oficjalnie przeniesiona na Gwiezdną . Ciekawe co będzie z budynkiem szkolnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bre Re: Klimontów -likwidacja Szkoły 25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 16:26 to było do przewidzenia, budynek na Gwiezdnej ma ogromne możliwości, a póki co ze względu na wciąż zmniejszającą się liczbę uczniów nie jest w pełni wykorzystywany. Utrzymywanie dwóch tak dużych obiektów nie jest rentowne bo czy klas jest 10 czy 5 to sprzątać czy grzać trzeba, a koszty rosną. niestety jak zawsze liczyć się trzeba z redukcjami etatów co zapewne wywoła wiele burzliwych dyskusji i negatywnych emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura Re: Klimontów -likwidacja Szkoły 25 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.11, 07:54 Słyszałam ,że pytano mieszkańców domów w poliżu starej szkoły czy zgadzają się na hotel zamiast sp 25. Ciekawe kto będzie włascicielem tego terenu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Klimontów -likwidacja Szkoły 25 IP: *.play-internet.pl 12.07.11, 10:12 W naszym Klimontowie nic nie zostanie ! Radni gdzie jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
arcz25 Re: Klimontów -likwidacja Szkoły 25 07.01.12, 09:46 Klimontów umiera!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arcz25 Re: Klimontów -likwidacja Szkoły 25 07.01.12, 09:44 Po co budowali moloch. Specjalnie zapisałam moje dziecko do 25 bo to mała szkoła , a nie moloch. Gdybym chciała do molocha to mam SP nr 13 . W SOsnowcu nie KOCHA SIĘ DZIECI i nie dziwię się ,że uciekają za granicę. A Klimontów kupiony przez dwóch panów - stanie sie slamsem . Pozdrawiam nieudolnych klimontowskich radnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Klimontów -likwidacja Szkoły 25 IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.12, 13:56 Likwidują szkołę nr 25 w Klimontowie!!! W środę 11.01.2012 godz. 17.00 w budynku szkoły odbędzie sie zebranie przeciwnych likwidacji szkoły. Zainteresowanych zapraszam." - proszę powiadomcie znajomych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: Klimontów -likwidacja Szkoły 25 IP: *.cable.smsnet.pl 09.01.12, 23:34 SZKOLA DO LIKWIDACJI MA BYC HOTEL A CO DO RADNYCH POMYSLCIE LEKARZ RADNY ZIECIOWI WSZYSTKO SPRZEDA ZA GROSZE ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawcio Re: Klimontów -likwidacja Szkoły 25 IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 10.01.12, 15:37 PROTESTUJEMY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Klimontów -likwidacja Szkoły 25 IP: *.204.44.100.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.01.12, 19:50 Decyzja o likwidacji SP25 oraz klimontowskiego gimnazjum nr6 ma zapaść na sesji Rady Miejskiej w dn.17.01.2012.Proponuję zorganizować pikiete pod UM z udziałem telewizji . Odpowiedz Link Zgłoś