Dodaj do ulubionych

Kto wygra EURO 2004? Komu kibicujecie?

• michaelus Dziś grupa A kończy - Kogo Grecja wykończy? 20.06.04, 12:41
      Portugalię czy Hiszpanię?

Stawiam na Hiszpanów. Na pewno będzie to mecz walki. Ale zaatkować muszą
      Portugalczycy. Będzie 2:1 dla Hiszpanii.

W drogim meczu Rosjanie niczego ciekawego nie pokażą. Sędzia pokaże im czerwoną
      kartkę :-P 2:0 dla Grecji.
      • quickstarter Rosjanie zdobędą Helladę 20.06.04, 13:56
        Rosjanie zdobedą Helladę a remis w drugim meczu da awans obu druzynom z
        półwyspu iberyjskiego
        • michaelus Re: Rosjanie zdobędą Helladę 20.06.04, 20:12
          Też bym sobie tego życzył, ale patrząc realnie to Grecja już prawie wyszła z
          grupy.
          • quickstarter Do przerwy RUS-GRE 2-1 !!!!!!!!!! 20.06.04, 22:07
            Bravo
            • quickstarter RUS-GRE 2-1 , POR-ESP 0-1 20.06.04, 22:44
              Niestety moi faworyci odpadli, szkoda bo Grecy zostaną wręcz pożarci przez
              Żabojadów w II rundzie. Dobre mecz Portugalii - niestety dopiero dziś a nie od
              początku mistrzostw.
              • lena.es Tragedia;o( 20.06.04, 23:07
                Jak dla mnie wynik meczu Potrugalia Hiszpania to tragedia. Odpadła drużyna
                grająca najładniejszy futbol. Strasznie mi szkoda Hiszpanów, bo nie od dziś
                wiadomo, że mają pecha do meczów o wielkiej randze. A tak bardzo chciałam
                zobaczyć ich w finale...Morientes wpuszczony stanowczo za późno.
                • quickstarter Re: Tragedia;o( 20.06.04, 23:12
                  Nic dodać nic ująć, szkoda że Raul bez formy a i decyzje trenera zupełnie
                  niezrozumiałe. Ale cóż - wystarczyło pokonać Greków a okazja ku temu była... :
                  ((((((((((((
                • michaelus Hellada!!!!! 21.06.04, 01:29
                  Hiszpania-Porugalia 0:1 Portugalczycy byli po prostu lepsi! Mieli więcej ochoty
                  do walki. Piłka zachowawcza przegrała po raz kolejny

Rosja-Grecja 2:1 Rosjanie ostro zaczęli i Grecy nawet nie zdążyli zamurować
                  bramki. Na szczęście Grecy zdobyli jedną bramkę i awansowali.

Czy żal mi Hiszpanów?
                  "Grają jak nigdy, przegrywają jak zawsze" ;-)
                  Choć może tym razem źle jak nigdy. Trener do zwolnienia!
                  • quickstarter Re: Hellada!!!!! 21.06.04, 11:28
                    Rosjanie mogli spokojnie po pierwszej połowie prowadzić różnicą 4-5 bramek ale
                    nieskuteczność wprost katastrofalną zaprezentowali! A wtedy awansowałaby
                    Espańa...
                    • Gość: sulpy Re: Hellada!!!!! IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 22.06.04, 12:10
                      hiszpanie odpadli na wlasne zyczenie, mogli wygrac spokojnie z grekami a i z
                      portugalia mogli zagrac normalnie a nie defensywa na remis. sami sobie winni
                      • quickstarter Re: Hellada!!!!! 22.06.04, 12:31
                        Ale Grecy z takim poziomem są jedynie przeszkadzaczami a Hiszpanie mogli
                        decydować o pięknie tych mistrzostw...
                        • michaelus Re: Hellada!!!!! 22.06.04, 14:48
                          Po tym co Hiszpanie pokazali w grupie wcale nie żałuję, że odpadli.
                          • quickstarter Re: Hellada!!!!! 22.06.04, 15:48
                            A co pokazali Francuzi? A wyszli z pierwszego miejsca...
                            • michaelus Re: Hellada!!!!! 22.06.04, 17:53
                              Nie mieli w grupie Grecji ;-)
    • barthez_06 Re: Kto wygra EURO 2004? Komu kibicujecie? 21.06.04, 09:13
      Ale kicha...Czechom kibicuję zawsze, ale nie wtedy kiedy grają z Holandią.
      Cóż ale skoro 12 zawodnikiem knedli był trener pomarańczowych to o czym tu
      marzyć. Z taką taktyką niepowinien nawet trenować rezerw Włókniarza Kietrz.
      Martwię się o forme Czechów w meczu z Niemcami.
      Mimo wszystko wierzę w awans pomarańczowych(choć Łotwa teoretycznie też ma
      szanse)
      Grecja swoje już zrobiła i odpada w ćwierćfinale(z kim kolwiek zagra)
      Portugalia podniosła się z kolan. Jeśli tak będą grać dalej widzę ich wysoko.
      Kiepska gra hiszpanów na mistrzostwach staje się już tak pewna jak to że po
      czerwcu jest lipiec.
      • quickstarter Re: Kto wygra EURO 2004? Komu kibicujecie? 21.06.04, 11:29
        Obawiam się że jakiekolwiek zwycięstwo pomarańczowych z Łotwą może nic nie dać
        skoro Czesi zamierzają podłożyć się Niemcom...
    • barthez_06 England go home! 21.06.04, 12:23
      Powoli zaczyna się wypogadzać i niech ta cholerna niepogoda wraca z Anglikami
      do domu. Chcę ciepła to też:
      Chorwacja - Anglia 2:1
      Szwajcaria - Francja 0:3
      • quickstarter Re: England go home! 21.06.04, 13:50
        I niech tak będzie ;) A najlepiej druga bramka dla Chorwatów dwie minuty przed
        końcem z karnego (jak Anglia-Rumunia;)
        • michaelus Re: England go home! 21.06.04, 14:08
          Chorwacja-Anglia 2:2 - aj będą nerwy i czerwone kartki także (Rooney?)
          Szwajcaria-Francja 1:0 - obawiam się, że Francuzi nie pokażą nic wielkiego i
          tylko Anglicy uratują ich przed odpadnięciem
          • quickstarter Re: England go home! 21.06.04, 14:31
            Remis oznaczałby awans Anglii więc Croatia MUSI wygrać (i wygra;)
            • lena.es Silna opozycja antyangielska 21.06.04, 17:25
              A ja pomimo to postawię na nich. Ryzykuję, bo każdy na kogo stawiam wylatuje:/
              I liczę, że wygrają. Powstrzymam się od typowania wyniku. (1:0?;o)
              Wynik Francuzów mnie nie interesuje. I tak nie wygra Szwajcaria.
              • quickstarter Re: Silna opozycja antyangielska 21.06.04, 19:51
                Nie, w tym meczu bramek będzie co najmniej kilka ;))) Stawiam 1-2 lub 2-3
                • quickstarter 5 min Kovac i 1-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.06.04, 20:50
                  viva Croatia
                  • quickstarter Anglio nienawidze cie :((((((((( 1-2 21.06.04, 21:36
                    niestety, znów ten cholerny Scholes rozpoczął całe zło! :((
                    • quickstarter 1-3 to już koniec...... 21.06.04, 22:11
                      i śmieci awansowały. Cóż, nie jestem obiektywny :p
                      • quickstarter 2-4 - koniec meczu i marzeń 21.06.04, 22:39
                        Szkoda niewykorzystanych szans Chorwatów choć przyznać trzeba że Angole zagrali
                        dziś najlepszy mecz na EURO. I tylko Beckham jak zwykle ostatnio pokazał
                        katastrofalny brak formy, Eriksson wystawia go chyba tylko z sympatii.
                        • lena.es A jednak:o) 22.06.04, 00:29
                          No proszę, a jednak wygrali. Tylko z typowaniem wyniku to rzeczywiście
                          przesadziłam;P Ładny mecz.
                          • quickstarter Re: A jednak:o) 22.06.04, 00:39
                            Co z tego że mecz ładny a goli dużo skoro wpadały nie do tej bramki do której
                            wpaść miały???? :))
                            • michaelus Szwajcarzy przegrali ;-( 22.06.04, 01:03
                              A dobrze im szło :-(
                              Ale może Łotysze awansują.

Chorwacja-Anglia - dużo gooooooli!!!! Szkoda, że nie takiej urody jak w meczu
                              Holendrów z Czechami.
                              • quickstarter Re: Szwajcarzy przegrali ;-( 22.06.04, 01:06
                                Łotysze? Większe szanse to naprawdę dziś Helweci mieli, szkoda że przy stanie 1-
                                1 nie udało im się nic trafić bo byłaby niespodzianka wspaniała! A Łotysze
                                muszą przegrać by awansować mogli Pomarańczowi ;)
                                Francuzi znów nie zachwycili, generalnie z tej mizerii wielkich tytuł może paść
                                łupem kogoś ze średniej półki europejskiego futbolu.
                                • Gość: sulpy Re: Szwajcarzy przegrali ;-( IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 22.06.04, 12:11
                                  francja zagra z grecja a portugalia z anglia czyli do poolfinaloow awansuje
                                  francja i portugalia
                                  • michaelus Re: Szwajcarzy przegrali ;-( 22.06.04, 14:50
                                    Ale czy na pewno? W meczu Portugalii z Anglią będą karne.
                                    • quickstarter Re: Szwajcarzy przegrali ;-( 22.06.04, 15:50
                                      Obawiam się że Portugalia nie sprosta Anglikom i to oni awansują do strefy
                                      medalowej EURO
                                      • Gość: sulpy Re: Szwajcarzy przegrali ;-( IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 22.06.04, 16:35
                                        portugalia wyraznie sie rozkreca z meczu na mecz wiec mysle ze z angolami nie
                                        beda mieli wiekszych problemoow
                                        • michaelus Re: Szwajcarzy przegrali ;-( 22.06.04, 17:54
                                          Nie Portugalia a ich selekcjoner ;-)
                                          • quickstarter Re: Szwajcarzy przegrali ;-( 22.06.04, 17:59
                                            Oby rozkręcał się tak dalej to gospodarze zbioą żniwo tego rozkręcania ;)))
                                            • Gość: sulpy Re: Szwajcarzy przegrali ;-( IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 23.06.04, 09:10
                                              luis figo jeszcze zablysnie (w finale)
                                              • quickstarter Re: Szwajcarzy przegrali ;-( 23.06.04, 11:38
                                                Chyba raczej nie, wątpię by Portugalia zagrała w finale a poza tym Figo
                                                wyraźnie jest bez formy.
    • Gość: sulpy dzis awans skandynawoow? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 22.06.04, 12:18
      jakos nie bardzo wierze w remis 2-2 w meczu szwecja-dania i awansuje jedna z
      tych druzyn i wlosi
      • michaelus Re: dzis awans skandynawoow? 22.06.04, 14:53
        Szwecja-Dania 2:2 - Duńczycy będą prowadzić dwa zero, ale zgodnie z umową cofną
        się za głęboko do defensywy i Larsson strzeli czubkiem nosa, a potem Ljungberg
        kolanem.

Włochy-Bułgaria 1:2 - Włosi się otworzą, a Bułgarzy zagrają tak jak Rosjanie,
        tylko celowniki lepiej nastawią.
        • quickstarter Re: dzis awans skandynawoow? 22.06.04, 15:52
          Oj chciałbym bardzo zwycięstwa Bułgarów nie wiem tylko czy aby zdołają się
          podnieść po dwóch wysokich porażkach. Rosjanie wcześniej aż takiego lania nie
          dostali, Grecy to nie Włosi a i sama drużyna Rosji jest dużo lepsza niż
          bułgarska.
          • Gość: sulpy Re: dzis awans skandynawoow? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 22.06.04, 16:34
            minimum jedna czerwien dla wlochoow bedzie - to pewne
            • quickstarter Re: dzis awans skandynawoow? 22.06.04, 18:00
              Ale tylko jeżeli nie strzelą pierwsi bramki
              • quickstarter 28 min i Dania 1-0 !!!!!!!!!!!! 22.06.04, 21:16
                Fenomenalny strzał Tomassona!!!!!!!!! Cudo!!!!!
                • quickstarter Petrov i 1-0 dla Bułgarii !!!!!!!!!!!!!!!!! 22.06.04, 21:34
                  viva Bułgaria :))))))))))))))
                  • quickstarter Bye bye Italia :ppppppppppp 22.06.04, 22:36
                    2-2 i kocham Skandynawię :)))))))))))
                    • cover_wielki posikałem się ze śmiechu :) 22.06.04, 22:49
                      buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha..... ale jaja ! to nie jest żadna
                      ustawka, to majstersztyk ! Pajace z Włoch do domu. hie, hie, hie... Bardzo
                      dobrze iiiiihihihihihiiiiii ....
                      • michaelus Ciao Italia!!! DEN-SWE 2:2 - zgadłem wynik ;-) 22.06.04, 23:24
                        Tylko dlaczego jak Szwedzi strzelili na 2:2 to wszyscy zawodnicy stanęli?

Teraz muszę zobaczyć jak grali Włosi.
                        • quickstarter Re: Ciao Italia!!! DEN-SWE 2:2 - zgadłem wynik ;- 23.06.04, 09:00
                          "Nie mam wątpliwości, że oba skandynawskie zespoły grały tak, aby spotkanie
                          zakończyło się remisem. Oczywiście, zdajemy sobie sprawę, że dowody ciężko
                          będzie znaleźć" - powiedział prezes Włoskiej Federacji Piłkarskiej, Franco
                          Carraro.
                          A ja mam to gdzieś. Wynik nie był ustawiony co potwierdzi każdy kto oglądał
                          mecz. To fantastyczny remis :)))) Finalmente bello calcio - Italia per soltanto
                          stupidi. Ciao ciao :)))))))))))))))))))))))))))))
                          • Gość: sulpy makarony sie rzucaja IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 23.06.04, 09:09
                            zaraz beda udowadniac oszustwo hehehehe
                            • quickstarter Re: makarony sie rzucaja 23.06.04, 09:28
                              Jak zwykle u nich! MOgli wygrać z Danią lub Szwecją
                          • barthez_06 Re: Ciao Italia!!! DEN-SWE 2:2 - zgadłem wynik ;- 23.06.04, 09:16
                            Przypomnę tylko że gdyby nie te "makarony" to Zagłębie grało by gdziś w IV
                            lidze.(ostatnio ktoś mnie właśnie uświadomił gdy cieszyłem się z bramki dla
                            Szwedów w meczu z Włochami)Mam nadzieję że dziś Czesi nie zachowają się
                            podobnie i Holandia zagra dalej.
                            • quickstarter Re: Ciao Italia!!! DEN-SWE 2:2 - zgadłem wynik ;- 23.06.04, 09:27
                              Nie przesadzaj!!!! NIe łącz proszę EURO z Zagłębiem. Po pierwsze póki co bez
                              makaronów też udało się awansować niedawno do II ligi - zobaczymy co teraz
                              będzie dalej. Po drugie Camminelli bez mrugnięcia oka porzuci klub gdy tylko
                              tak będzie chciał - chyba ni wierzysz w jego miłość do klubu?? A włoskiej
                              piłki nie lubię i tyle. Za to przewracanie w polu karnym, za tą bufoniadę
                              graczy, za pseudogrę. Dobrze że odpadli, bardzo mnie to cieszy.
                              • Gość: barthez Re: Ciao Italia!!! DEN-SWE 2:2 - zgadłem wynik ;- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 09:34
                                Nie wnikam czy włosi grają pięknie bo nie lubię Catenaccio i raczej nie
                                przepadam za reprezentacją włoch.Wolełem by z grupy wyszli Szwedzi i Duńczycy
                                ale nie w takich okolicznościach) Chodzi mi o mecz Dania - Szwecja a nie o
                                włochów. Zagłębie weszło same i długo nie trzeba było czekać aż spadło. każdy
                                sponsor przuci klub jak mu się znudzi Abramowicz i Cupiał też. Liczy się jednak
                                to co tu i teraz.
                                • quickstarter Re: Ciao Italia!!! DEN-SWE 2:2 - zgadłem wynik ;- 23.06.04, 10:15
                                  Dla mnie nie liczy się to co tu iteraz ale też to co z Zagłębiem będzie za
                                  kilka lat> Tacy "kibice" Żagłębia co mówią że tu i teraz właśnie teraz
                                  przypomnieli sobie o klubie bo gra dobrze i awansuje. Ale gdy był w V lidze
                                  nawet nie wiedzilei że jeszcze jest Zagłębie. I dlatego nie chciałbym by po
                                  sezonie w II lidze przez kaprys Włochów Zagłębie nagle przestało istnieć. I nie
                                  rozumiem co wogóle ma Zagłębie do EURO???
                                  • Gość: barthez Re: Ciao Italia!!! DEN-SWE 2:2 - zgadłem wynik ;- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 13:25
                                    Gdzieś mi zjadło mojego posta którego wysłałem wcześniej.
                                    Coś mi się wydaje ze mnie obrażasz. Nie należe do niedzielnych kibiców. Na
                                    Zagłębie chodzę od 7 roku życia. Zalczyłem znimi wszystkie spadki i awanse.
                                    Byłem wtedy kiedy na mecze chodziło po 400 widzów i nie było wtedy żadnych
                                    włochów tylko bieda i dziadostwo.
                                    amen.
                                    koniec tego tematu
                                    • quickstarter Re: Ciao Italia!!! DEN-SWE 2:2 - zgadłem wynik ;- 23.06.04, 15:50
                                      Nie zamierzałem Cie obrazić po prostu uważam ,że pieniądze inwestowne przez
                                      Ersi w Zagłębie nie muszą przekładać się w oddanie dla włoskiej reprezentacji
                                      • Gość: barthez Re: Ciao Italia!!! DEN-SWE 2:2 - zgadłem wynik ;- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 13:07
                                        Zgadzam się z tym. Bardziej interesowała mnie sytuacja w drugim meczu, a na
                                        miejscu Włochów mógł być ktokolwiek inny np. Polska.
    • lena.es Żenująca gra Skandynawów 23.06.04, 11:56
      Wynik nie był trudny do odgadnięcia, ale ciągle miałam nadzieję, że jednak nie
      stanie się to, co sie stało. I w trakcie meczu nawet nie miałam wątpliwości, że
      gra jest fair, bo Duńczycy przeważali przez pierwszą połowę i to im należał się
      awans. Ale to co działo się potem, niezwykłe zbiegi okoliczności, "nagła"
      bezradność duńskiej obrony, kiedy Szwedzi wyrównują. I ten Sorensen. To ma być
      jeden z najlepszych bramkarzy tych mistrzostw?! Wolne żarty. Baia będzie musiał
      uaktualnić swój ranking po wczorajszym meczu, bo ta jego nieporadność w
      ostatnich minutach meczu była niezwykła. Nie bronię Włochów za wszelką cenę, bo
      poniekąd sami są sobie winni, ale to co zaprezentowali wczoraj Skandynawowie
      było poniżej krytyki. Zwłaszcza ostanie 10 minut.
      • quickstarter Re: Żenująca gra Skandynawów 23.06.04, 12:05
        Oceń to proszę bez emocji> Odpadli Twoi ulubieńcy więc rozumiem Twój żal. Ale z
        przebiegu meczu naprawdę trudno dość podejrzewać ustawienie wyniku. Tym
        bardziej że Włosi też nie poradzili sobie do 94 min ze słabiutkimi Bułgarami...
        • lena.es Re: Żenująca gra Skandynawów 23.06.04, 12:24
          Ok, oceniam emocjonalnie ale nie na korzyść Włochów, tylko przeciwko takiej
          grze jaką zaprezentowali Skandynawowie. Przeciez napisałam, że nie bronię
          Włochów, bo to konsekwencje partackiej gry z Dania teraz, poniekąd, ponoszą.
          Przeciez napisałam, że moim zdniem awans należał się Danii, ale potem dziwnie
          ustąpili pola Szwedom i wszystko było jasne. A sorensen stracił w moich oczach
          dużo, bardzo dużo. Może jestem mściwa i zawistna, ale za taką grę, zyczę im,
          żeby wylecieli z turnieju z wielkim hukiem.
        • michaelus Choćby było 1:1... 23.06.04, 12:27
          ... to Włosi i tak nie wyszliby z grupy. Z trójki Szwecja, Dania, Włochy to
          właśnie Włochy najbardziej męczyły się Bułgarią.

Żal mi tylko Cassano, który strzelił gola równo ze Szwedami i po chwili radości
          zaczął się smucić. Reszty reprezentacji Itali mi nie żal.
          • lena.es Re: Choćby było 1:1... 23.06.04, 12:32
            No właśnie dlatego żałuję, że obejrzałam mecz Włochy-Bułgaria. Szkoda, bo
            walczył do końca i widac było, że to jemu najbardziej zależało na awansie. Ale
            młody jest, należy mu wybaczyć, że wierzył jescze w sprawiedliwość i fair play.
            • quickstarter Re: Choćby było 1:1... 23.06.04, 15:46
              Rozgoryczenie czasami przesłania zdrowy rozsądek. Włosi piłkarsko słabsi byli i
              od Szwecji i od Danii aczkolwiek zanotowali szczęśliwe remusy w tych
              spotkaniach. Okazało sie także, że z trudem pokonali słabych Bułgarów choć i to
              dzieki temu ,że piłkarze z Bałkanów mieli słabo nastawione celowniki.
    • michaelus Czy Czesi zrobią przekręt? 23.06.04, 12:43
      Mam nadzieję, że nie i będzie 1:1

W drugim meczu Łotwa wygra z Holandią 1:0 i Łotysze awansują do ćwierćfinałów ;-
      )
      • quickstarter Re: Czy Czesi zrobią przekręt? 23.06.04, 15:46
        Marzyciel....;D
        będzie 4:0 dla Holandii
    • barthez_06 Będzie jak ma być 23.06.04, 13:28
      Czechy - Niemcy 1:1
      Łotwa - Holandia 0:1

smutek i żal
      oranje jadą do domu a ja wyłączam telewizor.
      • quickstarter Re: Będzie jak ma być 23.06.04, 15:47
        Przy takich wynikach jak napisałeś Oranje nie jadą do domu tylko grają dalej!!!
    • quickstarter Skład Czechów - żenada 23.06.04, 20:38
      Dobrze że siedziałem bo bym się przewrócił... fair play??? Chyba nie...
      • michaelus Re: Skład Czechów - żenada 23.06.04, 20:42
        Poczekajmy. Jak zagrała Polska II w Korei?
        • quickstarter Re: Skład Czechów - żenada 23.06.04, 21:06
          Poczekałem - 29 min i 1-0 dla Niemców...
          • quickstarter Re: Skład Czechów - żenada 23.06.04, 21:19
            Jest szansa! 1-1 !!!!
            • cover_wielki Re: Skład Czechów - żenada 23.06.04, 22:39
              Bravo Pepiki, Bravo !!
              • mikka Re: Skład Czechów - żenada 23.06.04, 22:44
                Niemcy o domu!!!Hura!!!
                • michaelus Latvija :-( 23.06.04, 23:14
                  Łotysze odpadli :-( Te mistrzostwa nie będą już takie same.
                  • quickstarter Szwejk byłby dumny 24.06.04, 11:30
                    Niemcy pokazali całą swą niemoc. Nie poradzili sobie nawet z rezerwami
                    czeskimi. To już prawdziwy zmierzch niemieckiej piłki. Viva Oranje !!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: sulpy Re: Szwejk byłby dumny IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 24.06.04, 11:58
                      niemcy zaskoczyli mnie swa gra, rozpacz - tyle mozna powiedziec. nie potrafili
                      wykorzystac szans na bramke a sam koniec meczu to hmmm. czesi maja mocna
                      druzyne i chyba sa teraz faworytem nr 1 do wygrania mistrzostw europy
                      • michaelus Re: Szwejk byłby dumny 24.06.04, 12:11
                        A za dwa lata MŚ w Niemczech...
                        • quickstarter Re: Szwejk byłby dumny 24.06.04, 12:31
                          Myślę że to największa radość dla Niemców że będą organizatorami tej imprezy i
                          nie będą musieli grać w eliminacjach bo nie wiem czy by przez nie przebrnęli.
                          Tracą swą piłkarską markę w zastraszającym tempie choć przyznam że to mnie
                          jakoś specjalknie nie martwi - nigdy nie lubiłem tak topornego futbolu.
                          Przyznać należy jednak że nigdy nie schodzili poniżej ustalonego poziomu,. Może
                          ta legia cudzoziem,ska nie wypaliła i powinni grać Niemcy a nie zaciąg
                          volksdeutschów? Liga też straciła na znaczeniu w Europie a mimo to iż jest
                          coraz słabsza Niemcom trudno być w niej gwiazdami i błyszczą obcokrajowcy. Ale
                          to ich problem - ja chciałbym by Janas wyleciał już teraz, przyszedł trener z
                          zagranicy i może awans?
    • Gość: Zagórzanin YZ CZECHY IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 24.06.04, 05:01
      Od początku im kibicowałem.. Obstawiłem za 2 zeta przed ME - przelicznik 300!!! Dobrze
      pójdzie naszym południowym sąsiadom, to pojade przepić te prawie 600 zł u nich:)
      • Gość: Zagórzanin YZ TAJEMNICA POLISZYNELA IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 24.06.04, 05:04
        Ha! Jeszcze jedno. Zgadł koleś wynik!!! Wszyscy wiedzieli, że będzie 2:2 Dania-Szwecja i
        dlatego ie było tej opcji w bukmacherce, żadnej!!! TAJEMNICA POLISZYNELA
        • michaelus Re: TAJEMNICA POLISZYNELA 24.06.04, 12:15
          Wszyscy wiedzieli? ;-) Ale w Anglii przyjmowali zakłady na mecz Den-Swe.
          • quickstarter Re: TAJEMNICA POLISZYNELA 24.06.04, 12:32
            Nie tylko w Anglii, prawie w całej Europie przyjmowali. Na szczęście nie
            wszyscy ulegli histerii ;)
      • quickstarter Re: CZECHY 24.06.04, 11:50
        Postawiłeś na mistrzostwo Czechów? Obawiam się że jednak nie będziesz miał tych
        600 zł bo nie oni wygrają EURO ;))))
        Viva Oranje
        • Gość: sulpy Re: CZECHY IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 24.06.04, 11:59
          mysle ze jesli czesi znoow spotkaja sie z holendrami to ponownie ich ograja. ja
          zaluje ze na nich nie postawilem choc ze 100 zloty
          • quickstarter Re: CZECHY 24.06.04, 12:04
            Absolutnie nie - Pomarańczowi po raz drugi nie dadzą się ograć a poza tym
            wyraźnie rozkręcają się i będą grać tylko coraz lepiej.
            • Gość: sulpy Re: CZECHY IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 24.06.04, 12:05
              z lotwa kazdy by sie rozkrecil :P
              • quickstarter Re: CZECHY 24.06.04, 12:09
                Tak? Nie sądzę że Łotwa jest taka słaba, Czesi i Niemcy jakoś sobie nie mogli z
                nią poradzić!
                • michaelus Re: CZECHY 24.06.04, 12:20
                  Łotysze się zmęczyli, bo cały czas grali tymi samymi zawodnikami.
                  • quickstarter Re: CZECHY 24.06.04, 12:38
                    Zmęczenie też odegrało swą rolę ale jednak różnica była na tyle duża między
                    tymi zespołami że wynik w pełni ją odzwierciedla
    • michaelus Ronaldo vs Rooney? 24.06.04, 12:18
      Dziś pierwszy ćwierćfinał. Coś czuję, że będą karne.
      • quickstarter Re: Ronaldo vs Rooney? 24.06.04, 12:34
        Hmm, zestawiłeś ze sobą zupełnie różnych graczy ;) Wg mnie Ronaldo ma ogromną
        przyszłość a Rooney to kometa, błysnął i zniknie. Piłkarsko nie dorównuje
        Portugalczykowi. Poza tym dziś Figo i spółka odprawi na Wyspy Anglików z
        bagażem trzech goli a gospodarze na trybynach zaśpiewają goodbye England ;))))
        • michaelus Re: Ronaldo vs Rooney? 24.06.04, 15:14
          C. Ronaldo zmierza w kierunku Figo a Rooney w kierunku Beckhama. Już ma dostać
          porównywalny z Beckiem kontrakt reklamowy.
          • quickstarter Re: Ronaldo vs Rooney? 24.06.04, 22:44
            W kierunku Becks`a chyba tylko jeśli o kasę chodzi . Wyłącznie.
            • Gość: sulpy Re: Ronaldo vs Rooney? IP: *.telpol.net.pl 25.06.04, 09:58
              obecnie nie wiadomo jak skonczy sie kontuzja rooneya
              • quickstarter Re: Ronaldo vs Rooney? 25.06.04, 20:41
                Pęknięta kość śródstopia więc dłużej odpocznie od piłki
    • quickstarter EURO - kosi trenerów ;) 24.06.04, 12:57
      Ofiary jak na razie to Trapattoni, Voeller i Saez. Kto następny? Myślę że
      Ericsson ;) Szkoda że nie gramy na EURO bo wreszcie wyleciałby Janas... :(
      • michaelus Re: EURO - kosi trenerów ;) 24.06.04, 15:13
        Ericsson już dużo osiągnął, więc nie odejdzie.

Myślę, że ofiarą może być Scolari. Lemere i tak odchodzi bez względu na wynik.
        • quickstarter Re: EURO - kosi trenerów ;) 24.06.04, 22:45
          Scolari czy odejdzie dziś się rozstrzygnie ;) Póki co ma jeszcze 25 minut
          szans ;)
    • barthez_06 Czechy MISTRZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.04, 13:20
      Brawo Czesi!!! To dopiero klasa!!! Prawdziwa walka nie żadne tam układy dobro
      sąsiedzkie. Zespół czeski jest najlepszy na tych mistrzostwach.
      Ja wierny kibic Oranje twierdzę:
      w finale spotkaja się Czechy i Holandia. Po zapierającym dech w piersiach
      spotkaniu wygrają Knedle. Nie będę rozpaczał. Po ich wczorajszym meczu uważam
      że zasługują na ten tytuł njbardziej. A Holandia...cóż gra dalej dzięki Czechom
      i niech o tym nie zapomina.
      To było bardzo sympatyczne kiedy holenderscy kibice w trakcie meczu skandowali
      czechy,czechy(nawet dobrze to akcentowali)
      • quickstarter Danske Dynamite starczy na Szwejków :) 24.06.04, 13:33
        Dania - Czechy 2:1 :)))))))0
        Wieć o mistrzostwie dla naszych sąsiadów mowy być nie może ;) Ale naprawdę są
        świetni - nie sądziłem że mają tak wyrównany cały skład. Oj będzie ciężko ale
        mimo wszystko stawiam Lego-Knedle 2:1
        • lena.es Re: Danske Dynamite starczy na Szwejków :) 24.06.04, 14:02
          Oj, nie sądzę, żeby tego dynamitu wystarczyło na mecz z Czechami. Sorensen
          widać nie w formie po ostatnim meczu a i obrona zaczyna szwankować...Czechy
          zwyciężą!!!
          • quickstarter Re: Danske Dynamite starczy na Szwejków :) 24.06.04, 22:46
            Rozumiem że nie możesz wybaczyć mu tego zrzucenbia piłki na nogę
            Szweda ;)))))))) Ale jego umiejętności naprawdę są wysokie i na Czechów
            starczą ;)))
            • lena.es Re: Danske Dynamite starczy na Szwejków :) 25.06.04, 00:18
              Gdyby były wysokie to by je demonstrował i z nich korzystał, a nie bawił sie na
              boisku w udawanie obrony cholernie ciężkiego strzału, który chyba nawet ja bym
              obroniła;o) I żebyś wiedział, że nie mogę mu wybaczyć, bo to było bardzo
              niesportowe zachowanie. A tak go lubiłam. Szkoda.
              • quickstarter Re: Danske Dynamite starczy na Szwejków :) 25.06.04, 07:35
                Chętnie zobaczę Twe umiejętności bramkarskie skoro są tak wysokie ;))) A tak
                poważnie - wcześniej Soerensen wybronił naprawdę trudne strzały! Ale ja też
                uważam że może nieco wrzucił na nogę Szweda ;) Jednak cóż, ja cieszę się z tego
                że Włosi odpadli. A z nimi Niemcy i Angole teraz ;) Kiedyś RFN przegrało na MŚ
                1-2 z Algierią - i to był kant oczywisty. Jeśli teraz była zmowa Skandynawów to
                była ona cudownie zakamuflowanym przedstawieniem bo ja jej nie zauważyłem.
    • quickstarter 1:1 i czas dogrywki... 24.06.04, 22:48
      Srebrny gol udziałem Nuno Gomesa? ;)))))))
      • quickstarter Dwa jedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen !!!!!!!!!!!!! 24.06.04, 23:03
        Rui Costa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • quickstarter Lampard doprowadza do rozpaczy... 24.06.04, 23:08
          Co za pech... :(((
          • quickstarter Jednak karne......... 24.06.04, 23:13
            Trzymam kciuki za Portugalie......
            • quickstarter Beckham i pudłooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.04, 23:18

• quickstarter Deco i 1-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.04, 23:19

• quickstarter Owen i 1-1 :((((((((((((((((( 24.06.04, 23:20

• quickstarter Simao i 2-1 :)))))))))))))))))))))))))) 24.06.04, 23:21

• quickstarter Lampard i 2-2 :((((((((((((((((((((( 24.06.04, 23:22

• quickstarter Rui Costa i pudło :(((((((((((((((((((((((( 24.06.04, 23:23
                        Rozpacz...
                        • quickstarter Terry i 2-3 :(((((((((((((((((((((((((((((( 24.06.04, 23:23

• quickstarter Ronaldo i 3-3 :)))))))))))))))))))))) 24.06.04, 23:24

• quickstarter Hargreaves i 4-3 :((((((((((((((((((((((((((((((( 24.06.04, 23:25

• quickstarter Maniche i 4-4 :))))))))))))))))) 24.06.04, 23:26

• quickstarter Cole i 5-4 :((((((((((((((((((( 24.06.04, 23:27

• quickstarter Postiga i 5-5 :))))))))))))))))))))))))) 24.06.04, 23:28

• quickstarter Vassel i pudłoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.04, 23:29

• quickstarter Ricardo goooooooooooooooollll!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.04, 23:29
                                        viva Portugal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        • lena.es ??? 25.06.04, 00:15
                                          Czy Ty w ogóle nie odchodzisz od komputera?!;o)

ach, zapomniałbym, Viva Portugal!!!!!!!!!:o)
                                          • quickstarter Re: ??? 25.06.04, 07:38
                                            Nie mogłem się powstrzymać ;) Bo cóż to były za emocje! ;)
                                            A monitor mam obok telewizora ;)
                                            • michaelus Re: ??? 25.06.04, 16:55
                                              Ja tak nie potrafię oglądać meczu :-(
                                              • quickstarter Re: ??? 25.06.04, 20:39
                                                Nauczyłem się tak przy ostatnich meczach grupowych gdy wynik drugiego meczu
                                                live w sieci śledziłem ;)
      • quickstarter Angole go home !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.04, 23:31
        Bravo Portugal!!!!! Świetny mecz, piękne akcje i Angole do domu!!!!!!!!!!!!!!
        • michaelus Musiałem wykrakać te karne? 24.06.04, 23:47
          Czemu Anglicy wtopili? Byłem za nimi. Teraz zrobią nam lanie w Chorzowie.

Mecz cudowny. Tylko nie wiem, czy usnę tej nocy.
          • quickstarter Re: Musiałem wykrakać te karne? 24.06.04, 23:51
            Naprawdę byłeś za Angolami???????
            • michaelus Re: Musiałem wykrakać te karne? 24.06.04, 23:57
              Przecież dobrze grali. Do 80 minuty ładniej od Portugalczyków.
              • quickstarter Re: Musiałem wykrakać te karne? 25.06.04, 00:01
                Nie mogę się zgodzić że ładniej. Grali dobrze ale nie lepiej niż Portugalia.
                Zwyciężył futbol finezyjny i piękny choć może dziś tego piękna i finezji nie
                było w nadmiarze ;)) Ale niebiosom niech będą dzięki że Portugalia
                wygrała :))))))))
              • mikka Re: Musiałem wykrakać te karne? 25.06.04, 00:02
                faktycznie ładnie grali!Ale ja i tak byłam za Portugalią!Anglicy za bardzo
                zagzierają nosa..hehe..dobrze im tak..:P
                • Gość: sulpy Re: Musiałem wykrakać te karne? IP: *.telpol.net.pl 25.06.04, 10:00
                  raczej trudno uznac ze portugalia byla lepsza, obydwie druzyny zagraly w miare
                  roowno ale jednak ze wskazaniem na anglikoow. luis figo kolejny raz zawioodl
                  • quickstarter Re: Musiałem wykrakać te karne? 25.06.04, 10:15
                    Wskazania dokonały karne ;)) I nie na Angoli, fakt mecz w miarę równy ale ja
                    jednak uważam że Portugalia była naprawdę lepsza a gdyby nie gol Lamparda
                    obyłoby się i bez karnych. A i gratuluję Ericssonowi typu Beckhama do karnego
                    nr 1 ;)))))
                    • Gość: sulpy Re: Musiałem wykrakać te karne? IP: *.telpol.net.pl 27.06.04, 15:24
                      mam wiele watpliwosci czy sedzia trafnie nie uznal drugiej bramki Anglikoow
    • quickstarter Dziś rzeź Greków?? 25.06.04, 07:42
      To nie będą greckie Termopile bo dziś synowie Zeusa popłyną rzeką goli
      zaaplikowanych przez Zidane`a i spółkę. Chociaż niespodziankę w postaci awansu
      Grecji przyjąłbym z radością ;)))
      • Gość: sulpy Re: Dziś rzeź Greków?? IP: *.telpol.net.pl 25.06.04, 10:01
        obawiam sie ze niestety szans na supersensacje gracka ekipa nie ma prawie wcale
        • quickstarter Re: Dziś rzeź Greków?? 25.06.04, 10:18
          Ja nie tracę jednak nadziei na to że Zidane wraz z kumplami marnować będzie
          kolejne szanse a Grecy szybka kontra i ........ ;)))))))))
          • michaelus Re: Dziś rzeź Greków?? 25.06.04, 16:57
            Francuzi nie pokazali jeszcze nic wielkiego. A dziś muszą atakować. Ciekawe co
            pokaże Saha.

Liczę na Greków. Po zimnym prysznicu z Rosją powinni się poprawić.
            • quickstarter Re: Dziś rzeź Greków?? 25.06.04, 20:40
              Kiepska postawa z Rosją chyba właśnie dość nieciekawie wróży przed meczem z
              trójkolorowymi. Chyba że strzelą pierwsi bramkę i będą liczyć na nieskuteczność
              Francuzów.
              • quickstarter Do przerwy 0-0 25.06.04, 21:51
                Grecy nad podziw spokojnie i konsekwentnie. Mam nadzieję że sił wystarczy im do
                końca meczu.
                • quickstarter 65 min Charisteas i 1-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.06.04, 22:09
                  viva Hellada :)))))))))))
                  • quickstarter Taaaaaaaaaaak !!!!!! :Francja OUT !!!!!! :)))))))) 25.06.04, 22:35
                    Świetna gra Greków, Francuzi absolutnie bez wyrazu, zasłużenie odpadli :)))))))
                    Wspaniałe te mistrzostwa :)))))))
                    • michaelus Re: Taaaaaaaaaaak !!!!!! :Francja OUT !!!!!! :))) 25.06.04, 23:32
                      Dzisiejszy mecz mnie specjalnie nie zafascynował. Do wczorajszego mu daleko.
                      Gratulacje dla Grecji!
                      • quickstarter Re: Taaaaaaaaaaak !!!!!! :Francja OUT !!!!!! :))) 25.06.04, 23:36
                        Poziomem piłkarskim na pewno nie dorównał wczorajszemu ale cieszę się że
                        nieznani dotąd zawodnicy okazują się lepsi od starych gwiazd
                        • michaelus Re: Taaaaaaaaaaak !!!!!! :Francja OUT !!!!!! :))) 25.06.04, 23:39
                          A na tak niski poziom meczu zapracowali przede wszystkim Francuzi.
                          • quickstarter Re: Taaaaaaaaaaak !!!!!! :Francja OUT !!!!!! :))) 25.06.04, 23:43
                            Prezentowali słabą grę już od początku mistrzostw - z Anglikami wygrali
                            przypadkiem. To zmierzch wielu grachy z ich reprezentacji - Zidane, Lizarazu,
                            Desailly, Barthez, Pires. Finalistów ostatnich pucharów nie widać a przecież
                            Rothen powinien grać od początku a gdzie jest Giuly??? Ale cieszę się z tego
                            wyniku ;)
                            • michaelus Re: Taaaaaaaaaaak !!!!!! :Francja OUT !!!!!! :))) 25.06.04, 23:44
                              A gdyby przegrali z Anglikami to mielibyśmy w półfinale i Porugalię i Anglię...
                              • quickstarter Re: Taaaaaaaaaaak !!!!!! :Francja OUT !!!!!! :))) 25.06.04, 23:48
                                Trudno powiedzieć jak Anglicy zagraliby z Grekami. Francuzi chyba podeszli do
                                tego meczu lekceważąc rywali i to się zemściło na nich.
                                • Gość: sulpy Re: Taaaaaaaaaaak !!!!!! :Francja OUT !!!!!! :))) IP: *.telpol.net.pl 27.06.04, 15:17
                                  niekoniecznie zlekcewazyli - po prostu byli slabsi
                                  • quickstarter Re: Taaaaaaaaaaak !!!!!! :Francja OUT !!!!!! :))) 27.06.04, 18:08
                                    Zgodnie z wynikiem
    • quickstarter IKEA czy Philips? Dziś się okaże ;))) 26.06.04, 10:12
      Mam nadzieję że Larsson dziś nic nie trafi i w półfinale Oranje zmierzą się z
      Portugalią. Stawiam 3-1 (Robben, v Nistelrooy x 2 - Ljungberg)
      • michaelus Re: IKEA czy Philips? Dziś się okaże ;))) 26.06.04, 12:40
        W finale chciałbym jeszcze raz zobaczyć Czechów i Holendrów. Ale dziś Holendrzy
        wygrają po co najmniej dogrywce.
        • Gość: sulpy Re: IKEA czy Philips? Dziś się okaże ;))) IP: *.telpol.net.pl 27.06.04, 15:25
          holendrzy maja juz chyba lekki komplex czechoow wiec chyba przy takim finale
          wygrac mooglby tylko jeden zespool - czechy :D
          • quickstarter Re: IKEA czy Philips? Dziś się okaże ;))) 27.06.04, 18:13
            Finał Dania - Holandia 2-1 ;))
    • michaelus Zagrają sąsiedzi Niemiec 26.06.04, 12:43
      Niemcy odpadli, ale ich o wiele mniejsi sąsiedzi dlaej grają. Kto zagra w
      półfinale? Stawiam na Czechów, ale jeśli Tomasson i Gronkjaer znowu błysną...
      Ten mecz powinien rozstrzygnąć się po karnych.
      • quickstarter Re: Zagrają sąsiedzi Niemiec 26.06.04, 21:40
        Po cichu liczę że Duńczycy wyeliminują Czechów. Jedna z tych drużyn trafi w
        półfinale na Greków którzy chyba limit szczęście zdecydowanie już wyczerpali
        więc liczę na finał Duńczyków z Portugalią lub Holandią
        • Gość: sulpy Re: Zagrają sąsiedzi Niemiec IP: *.telpol.net.pl 27.06.04, 15:26
          nawet nie bedzie dogrywki - juz do przerwy czesi rozwieja wszelkie watpliwosci
          • quickstarter Re: Zagrają sąsiedzi Niemiec 27.06.04, 18:14
            Niedoczekanie Twoje
            • Gość: sulpy Re: Zagrają sąsiedzi Niemiec IP: *.telpol.net.pl 28.06.04, 12:46
              a jednak doczekalem! ;D
              i gdzie ten dunski dynamit? ;D
              • quickstarter Re: Zagrają sąsiedzi Niemiec 28.06.04, 19:09
                Dynamit był ale niestety mało skuteczni napastnicy. Czas posiadania piłki
                wyraźnie wskazuje na drużynę mającą przewagę na przestrzeni całego meczu.
                Szkoda że bramka padła tak szybko po przerwie i że trafił ten drewniany Koller.
    • barthez_06 HUP HOLLAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.04, 21:13
      Dziś w Ikea stawiają kawę za każdego gola dla szwedów. Nie postawią ani jednej.
      Kiedyś holendrzy zaprosili mnie na mecz i obiecali piwo za każdego gola.
      Wygrali 6:1 z Jugosławią. Dziś też będzie okazja by świętować awans Oranje.
      • quickstarter Do przerwy 0-0 26.06.04, 21:38
        Mecz raczej przeciętny, mam nadzieję że Pomarańczowi nie będą czekać na dogrywkę
        • quickstarter Dzisiaj noc pomarańczowy ma kolor !! :))))))))))) 26.06.04, 23:55
          Słabo, słabo ale w karnych świetna obrona van der Saar`a!
          Sędzia słabo zna przepisy bo karny Ljungberg`a nie był prawidłowy - piłka
          odbiła się od poprzeczki, bramkarza i wpadła dopiero do bramki. Nie powinna się
          liczyć.
          viva Oranje :)))))
          • Gość: sulpy Re: Dzisiaj noc pomarańczowy ma kolor !! :))))))) IP: *.telpol.net.pl 27.06.04, 15:28
            holendrzy mieli ogromnie duzo szczescia w dogrywce - slupki bramki ledwo to
            wytrzymaly
            • quickstarter Re: Dzisiaj noc pomarańczowy ma kolor !! :))))))) 27.06.04, 18:15
              To dziwne bo oddali więcej celnych strzałów
    • Gość: barthez Re: Kto wygra EURO 2004? Komu kibicujecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 22:06
      Po prawej stronie szwedzkiej bramki wisi flaga Legii!!!
      Co ten van Nistelrooy zrobił?!!!
      • quickstarter Polski akcent 26.06.04, 23:56
        Nawet dwie! :) Jedna duża w barwach Legii i z napisem LEGIA a druga mniejsza z
        eLką :)))
        • Gość: sulpy Re: Polski akcent IP: *.telpol.net.pl 27.06.04, 15:30
          milo ze taka fana wisiala ale ja bym wolal jednak gdyby byla tam polska
          reprezentacja - ale oczywiscie nie ta ktoora jest teraz
    • quickstarter Arjen Robben - najjaśniejsza gwiazda EURO 27.06.04, 00:03
      Z pewnością dla niektórych to zaskoczenie ale przecież w PSV spisywał się
      rewelacyjnie i dlatego Abramowicz sprowadził go na Stamford Bridge. Szkoda że
      nie trafił do hiszpańskiej Primera Division bo tam świetnie wpasowałby się ze
      swą grą. W Portugalii gra wyśmienicie co doceniać zaczął wreczcie Advocaat i
      teraz gracz ten błyszczy na lewej stronie boiska. Jest nie do zatrzymania przez
      rywali i ten spokój przy karnym ;)) A lat ma przecież niewiele. Chowajcie się
      Zidane`y i Beckham`y ;)))
      • Gość: sulpy Re: Arjen Robben - najjaśniejsza gwiazda EURO IP: *.telpol.net.pl 27.06.04, 15:32
        zaskoczyla mnie jednak pozycja robbena, myslalem ze w turnieju bedzie gral tuz
        za van nistelrooyem a przez seedorfem a tymczasem wyraznie nie oddalal sie od
        lewej linii bocznej boiska. ale gra rzeczywiscie swietnie i bez respektu dla
        bardziej doswiadczonych i slynnych rywali
        • quickstarter Re: Arjen Robben - najjaśniejsza gwiazda EURO 27.06.04, 18:16
          Klasę udowodni w finale :))))))
          • Gość: sulpy Robben - najjaśniejsza gwiazda EURO? a baros?? IP: *.telpol.net.pl 28.06.04, 12:48
            wczoraj pokazal dobra i skuteczna gre - w koncu w liverpoolu nie trzymaja
            slabych graczy. uwazam ze jeszcze dwie - trzy bramki strzeli w pozostalych
            dwooch meczach
            • quickstarter Re: Robben - najjaśniejsza gwiazda EURO? a baros? 28.06.04, 19:07
              Zwykły fuks - nic więcej. Porównanie Barosa i Robbena nie ma sensu bo tych
              graczy różni klasa.
    • quickstarter Dziś Czesi do domu??? 27.06.04, 18:19
      Decydująca walka rozegra się w środku pola. Jeśli Gravesen znów pokaże swą
      klasę duński dorobek bramkowy w tym meczu może być spory. Jednego jestem
      pewien - dziś będzie wiele bramek ;)))
      • quickstarter 0-0 do przerwy 27.06.04, 21:50
        Ale Duńczycy przeważali w I połowie więc jest dobrze :))))))))))))
        • quickstarter Bóg nas opuścił w 50 min ............... 27.06.04, 21:54
          Niestety 0-1 :(((((((((((
          • quickstarter 63 min - to koniec mistrzostw 27.06.04, 22:07
            Można już przestać oglądać to żałosne przedstawienie
            • quickstarter 65 min - koszmaru ciąg dalszy... 27.06.04, 22:09

• Gość: sulpy Re: 65 min - koszmaru ciąg dalszy... IP: *.telpol.net.pl 28.06.04, 12:41
                wysmienita gra czechoow, Baros blysnal dwa razy swietnie pod bramka i
                przewidywany scenariusz sie sprawdzil. juz mozna im gratulowac mistrzostwa :D
                • quickstarter Re: 65 min - koszmaru ciąg dalszy... 28.06.04, 19:06
                  Jedynie finału bo z Gracją z pewnością wygrają ale są słabsi tak od pPortugalii
                  jak i Holandii.
                  • lena.es Re: 65 min - koszmaru ciąg dalszy... 28.06.04, 19:25
                    No wiesz?!;) Przecież to nasi sąsiedzi:) ale abstrachując od tego, wydaje mi
                    się, że nie można nic zarzucić grze Czechów. Nie grają asekurancko, nie jest to
                    typ włoskiego "antyfutbolu" (jak lubisz to zaznaczać;),ale za każdym razem,
                    jest to w ich wynkonaniu żywa, dynamiczna gra z wieloma golami. I wydaje mi sie
                    że w finale pokonają Portugalczyków, choć Ci z meczu na mecz są coraz
                    lepsi...;) Wygra lepszy, nie mam faworyta. Ale nie przesadzajmy, bo jeszcze
                    mecze półfinałowe. A to są mistrzostwa niespodzianek;)
                    • quickstarter Re: 65 min - koszmaru ciąg dalszy... 28.06.04, 22:56
                      Nie będę zaprzeczał - imponuje mi gra Czechów ;)Gdyby te nasze "orły" tak
                      grały... Ale Portugalczyków i Holendrów lubię bardziej więc to im będę
                      kibicował ;)
    • barthez_06 Skandynawowie ukarani 29.06.04, 09:39
      Kiedy byłem dzieckiem mama mi mówiła że "oliwa zawsze sprawiedliwa i na wierzch
      wypływa". Po włoskim spisku teraz Szwedzi i Duńczycy jadą do domu. Szkody
      zostały wyrównane szybciej niż myślałem(nie liczyłem że już na tych
      mistrzostwach) bramkarz duński Soerensen w meczu z Czechami prezentował formę z
      ostatniego strzału z meczu ze Szwecją(kiedy to "pięknie" podał piłkę
      szwedzkiemu graczowi w 89 min.). Granie na konkretny wynik musiało pozostać w
      psychice skandynawów.
      Marzy mi się finał przy którym zjem knedle ze znakomitym sosem gulaszowym i
      popiję zimnym heinekenem a na deser pomarańcze w oblane czekoladą.
      Obawiam się jednak że może się skończyć na knedlach, pilsnerze i lentilkach.
      Mimo wszystko...
      Hup Holland.
      Go Oranje go lalalala....(pokłony przed grą reprezentacji czech)
      • lena.es Re: Skandynawowie ukarani 29.06.04, 15:35
        Wyjąłeś mi to z ust;) Nie chciałam tego pisać bo chłopcy zaraz by mnie
        zakrzyczeli na wirtualną śmierć tymi swoimi postami, a Tobie może nie
        podskoczą;) A finał obstawiam Czechy:Portugalia. I wygra lepszy...;)
        Pozdrawiam
        • quickstarter Re: Skandynawowie ukarani 29.06.04, 17:28
          Hmmm, pragnę zauważyć iż to że Soerensen nie wyszedł do dośrodkowania gdy
          Koller strzelił pierwszą bramkę dla Czechów z pewnością jest efektem jego zmowy
          ze Szwejkami :p Czy to brzmi bardziej absurdalnie niż zmowa Skandynawów? Nie
          sądzę. Szwedom życzyłem porażki z Pomarańczowymi ale cały byłem z Duńczykami
          przeciwko Czechom. Ale cóż, Czesi byli skuteczniejsi. Teraz będę trzymał kciuki
          za Greków ;)
    • quickstarter Dzień bez EURO dniem straconym ;) 29.06.04, 22:42
      A tu jeszcze tylko kilka spotkań... Dobrze że zbliża się Olimpiada! ;)
      • lena.es Re: Dzień bez EURO dniem straconym ;) 29.06.04, 23:22
        Też bo boleśnie odczuwam. Nie ma przy czym browarka wypić;):D ;P
        • quickstarter Re: Dzień bez EURO dniem straconym ;) 29.06.04, 23:23
          O nie, jest przecież sport po panoramie w dwójce a i w teleexpresie też
          chwilka ;))))) I w faktach też ;)))
          • lena.es Re: Dzień bez EURO dniem straconym ;) 29.06.04, 23:27
            No nie, ja tak szybko nie piję;)))
            • quickstarter Re: Dzień bez EURO dniem straconym ;) 29.06.04, 23:32
              Kupuj mniejsze opakowania ;)))
    • graaf Czechom!!!!!! 29.06.04, 23:20
      Postawiłem na nich 300 zł. Cały Elbląg z Czechami!!!!
      • quickstarter Re: Czechom!!!!!! 29.06.04, 23:24
        Szkoda kasy chłopie ;))))))
        • lena.es Re: Czechom!!!!!! 29.06.04, 23:28
          Wcale nie szkoda. Chłapak wygra kupe kasy a Ty mu jeszcze pogratulujesz;)))
          • quickstarter Re: Czechom!!!!!! 29.06.04, 23:33
            Jeśli Czesi wygrają to na pewno pogratuluję :) Ale nie wygrają ;)
    • quickstarter Dziś Holandia-Portugalia 30.06.04, 00:08
      I jedni i drudzy wydają się bardzo silni. I jedni i drudzy są też bardzo pewni
      siebie. Czy znów zadecydują karne? Lubię obydwie te drużyny ale chyba Holandia
      będzie mocniejszym rywalem dla Czchów w finale. Oby padło wiele goli ;)
      • barthez_06 Tylko Holandia! 30.06.04, 10:16
        Padnie dużo goli i wygra Holandia(chyba kupię sobie dziś dużego "heńka" na
        wieczór jako dobry omen)Nie pomoże nawet Ricardo bez rękawic. Gospodarze są już
        zmęczeni muszą odpoczać.
        Go Oranje go!
        • quickstarter Re: Tylko Holandia! 30.06.04, 16:45
          Portugalia o dziwo może być mniej zmęczona niż Holandia. Będą bardziej
          zmobilizowani i umotywowani. Taka szansa może się wiecej dla nich nie powtórzyć
          natomiast u Pomarańczowych wszystko mogą zepsuć wewnętrzne kłótnie. A bramek
          niech będzie jak najwięcej :)
          • quickstarter Fantastyczny mecz! Do przerwy 0-0 30.06.04, 21:59
            Świetna gra, szybkie akcje, cudo
            • quickstarter 57 min Maniche i 2-0 !!!!!!!!!!!! 30.06.04, 22:00

• quickstarter 63 min Andrade - prezent dla Oranje - i 2-1 !!! 30.06.04, 22:07
                To nie koniec emocji :)))))))))
                • quickstarter Portugalia w finale!!!!!!!!!!!!!! 30.06.04, 23:20

• lena.es Ja wiedziałam, że tak będzie ;) Bravo Portugalia 30.06.04, 22:49
        Taką fantastyczną grą Portugalia wyrasta na faworyta mistrzostw. Finał będzie
        wspaniały.
        • quickstarter Re: Ja wiedziałam, że tak będzie ;) Bravo Portuga 30.06.04, 23:20
          Portugalczycy zagrali świetnie, strzał Maniche fenomenalny! Oranje bez wyrazu -
          słabo!!! Viva Portugal :)
          • barthez_06 Re: Ja nie wiedziałem, że tak będzie... 01.07.04, 09:33
            No cóż chłopaki mnie zawiodły a najbardziej Robben. Pomysł aby Van Nistelrooy
            wracał się po piłke niemal do lini środkowej(!) przypominał mi pomysły
            niejakiego pana Janasa(mówi wam coś to nazwisko?) aby podobne harce wyprawiał
            Maciek Żurawski w reprezentacji Polski. Miejsce napastnika jest w polu karnym!
            Portugalia świetna! Strzał Maniche - marzenie!
            Tylko jak oni dadzą radę kondycyjnie. Figo(grał wczoraj bardzo dobrze)ciężki
            sezon w Realu a reszta długi aczkolwiek udany w Porto.
            • michaelus Re: Ja nie wiedziałem, że tak będzie... 01.07.04, 13:36
              Ja chcę powtórki meczu Portugalia-Anglia!!!!

Po takim meczu wszystkie pozostałe wydają się nieciekawe!
            • quickstarter Re: Ja nie wiedziałem, że tak będzie... 01.07.04, 21:17
              Zawiodła cała drużyna holenderska nie tylko Robben - Cocu czy Overmars powinni
              dać sobie już spokój z reprezentacją. Ale mecz świetny, szczególnie w wykonaniu
              Portugalii :)
    • quickstarter Luis wierzyłem w ciebie ;))))))))))))))) 01.07.04, 21:21
      Fantastyczny mecz Figo, szkoda że strzał po cudownej akcji tfrafił w słupek!
      Świetny mecz lidera Portugalczyków - oby w finale było jeszcze lepiej! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka