Dodaj do ulubionych

Sosnowiczanin kontra Tauron: Nie nazwą mnie zło...

IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.12, 16:08
Jasne. Najpierw Tauron spi.przyl robotę potem chciał swoje nieudacznictwo zwalić na klienta, a gdy udowodniono koncernowi oszustwo teraz jeszcze pracownik odgraża się, że i tak im nikt nie podskoczy, bo są koncernem, a klient to cienki Bolek.
Zresztą jak sąd nakaże to pan Żydek zapłaci. Bo przezcież nie ze swoich odda za oszustwo, a i tak sobie to odbiorą w kolejnych rachunkach.
Kto zapłaci za nieudaczników z Tauronu? Pan, pani, wszyscy klienci skazani na Tauron.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rychu Re: Sosnowiczanin kontra Tauron: Nie nazwą mnie z IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.12, 17:16
      Oswietenie kosciołów w Sosnowcu kosztuje kupe kasy.Trzeba szukac frajerów by pokryć straty.
    • Gość: AA Re: Sosnowiczanin kontra Tauron: Nie nazwą mnie z IP: 93.175.75.* 17.09.12, 17:20
      tauron to jedna mafia stworzona przez rzad POLSKI
    • Gość: 600 Volt Re: Sosnowiczanin kontra Tauron: Nie nazwą mnie z IP: *.via.zamek.net.pl 18.09.12, 09:25
      Odnoszę wrażenie że pod koniec artykułu Pan Żydek najnormalniej w świecie straszy tego gościa!!!
      "Też osoba, która udowodniła w sądzie, że nie pobierała prądu w sposób nieuczciwy, chciała odszkodowania. Proces jednak przegrała - mówi Żydek."

Gdzie my żyjemy?! Przecież jak facet z nimi wygrał w sądzie to bez szemrania powinni mu zwrócić poniesione koszty! Najpierw robią z człowieka szmaciarza i złodzieja a później jeszcze straszą że nie odzyska poniesionych kosztów. Paranoja

• Gość: hugon Re: Sosnowiczanin kontra Tauron: Nie nazwą mnie z IP: *.via.zamek.net.pl 18.09.12, 09:45
      brakuje tylko stwierdzenie ''To wina TUSKA'' lub ''Jak żyć Panie Premierze""
    • Gość: ja Re: Sosnowiczanin kontra Tauron: Nie nazwą mnie z IP: 93.175.75.* 19.09.12, 20:05
      to nie firmy to mafie
    • Gość: Gość Re: Sosnowiczanin kontra Tauron: Nie nazwą mnie z IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.14, 22:40
      W wyniku awarii w sieci tauron spalił mi się zabezpieczony sprzęt komputerowy a Tauron nawet nie raczył powiedzieć "przepraszam". O braku rekompensaty pomimo wystąpienia o odszkodowanie za moje straty nawet nie wspomnę.
      • Gość: Rzeczowy akcje i propaganda Tauronu IP: *.free.aero2.net.pl 15.02.14, 03:13
        Ogólnie i logicznie rzecz biorąc, taka Firma jak TAURON ma produkować, dostarczać i rozliczać odbiorców energii elektrycznej.
        Czy Was nie dziwią te wszystkie suto opłacane przez Tauron - "akcje" "konkursy" "reklamy" "budowanie pozytywnego PR" ?
        Za jaka kasę Oni to robią? Przecież dostarczają tylko energie a nie startują w konkursach piękności i trzeba Turon podziwiać - czy każdy grosz z osięgniętego przez nich zysku nie powinien iść na modernizacje i obniżenie kosztów energii?
    • Gość: OSZUSCI Sosnowiczanin kontra Tauron: Nie nazwą mnie zło... IP: *.play-internet.pl 19.02.14, 14:39
      Tauron to najgorsze gó...!!!! Zyczę im, by wszyscy od nich odeszli do Enea chociażby!!!! Z draniami 3 tygodni przyszło mi walczyć o samo podpisanie umowy!!!!! Zero szacunku dla klienta, więc ich klientem nie zostałem! To oni maja łazić, żebrać i zabiegać o klienta a nie odwrotnie!!!! Chamstwo bezgraniczne! A te biurwy-ku... w sosnowieckieh obsłudze klienta to brak słów. Na przyjecie jako klient trzeba 2 h czekać, bo czarno tam zawsze i z prymitywnymi babami trzeba się użerać. Niech spadają.
    • Gość: OSZUSCI Sosnowiczanin kontra Tauron: Nie nazwą mnie zło... IP: *.play-internet.pl 19.02.14, 14:41
      Tauron...nigdy więcej!!!!! Zero organizacji, zero poszanowania klienta i wywaiązywania się z terminów, które i tak sobie bardzo wydłużone dają. Do punktu obłsługi nie ma się jak dostać, bo ludzi full czekających, a przez net nic nie załatwicie! i to w tych czasach!! żenada, oby upali, tyle sa warci!!!
    • Gość: zniesmaczona Re: Sosnowiczanin kontra Tauron: Nie nazwą mnie z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.14, 15:22
      Cały czas płaciłam ok 200zł miesięcznie za energie,przedostatnie rozliczenie wyszło niedopłaty 1700zł rozłożyłam na raty i zapłąciłam ,byłam w szoku bo skąd tyle do zapłaty jak żadne urzadzenia nie doszły w domu.Spłaciłam ,zadzwoniła do mnie z tauronu kobieta że obniżą mi cenę za kwh zgodziłąm się ,przyszło kolejne rozliczenie 3000zł niedopłaty za 2 m-ce przeżyłam szok,zadzwoniłam o kontrolę licznika.Przyjechali sprawdzili licznik ok,działa normalnie do zapłąty 100zł ,no chyba że oddaje do laboratorium na wnikliwe sprawdzenie ale jeżeli okaże sie że licznik działa poprawnie to 260zł za sprawdzenie +100zł za domowe sprawdzenie.Byłam tak zdesperowana że zdecydowałam oddać do badania laboratoryjnego i wymienić licznik na nowy.Oczywiście musiałam zapłacić 3000zł bo inaczej odetną licznik .Po dwoch tygodniach z tauronu zadzwonili że licznik wrócił z badań laboratoryjnych i ma wady źle nalicza ,błędy są rzędu kilkudziesięciu procent.Czekałam miesiąc na rozliczenie-cisza więc pojechałam do tauronu oni dali mi pismo z laboratorium i że musze czekać na rozliczenie,Czekałam miesiąc następny przeczytałam wynik badania a tam informacja że do tego wyniku jest zalącznik wg ktorego wynika jakie było zużycie faktyczne bez błędów.Napisałam wic pismo do nich że proszę o kopię załącznika z którego wynika jakie było zużycie bez błędów oraz nie zgadzam się również z przedostatnim zużyciem ponieważ nidgy takiego zużycia wcześniej nie było napisałam że prosze o zwrot nadpłaty.Otrzymałam wczoraj pismo że do zwrotu mam 1000zł i jeżeli chcę je odzyskac to muszę złożyć wniosek,który jest w załączniku z pismem/oczywiście nic prócz pisma nie było żadnego załącznika na domiar tego list puszczony jako zwykły leżał w skrzynce,gdyby zginął to pewnie dla nich i lepiej,będę pisac odwołanie że rządam zwrotu pieniędzy że to ich sprawa mi oddać pieniądze a nie żebym to ja się prosiła o zwrot,rządam doliczenia odsetek ustawowych bo oni zawsze naliczają odsetki innym ,napisałam jeszcze że żądam szczegółowego rozliczenia z każdej złotówki w przeciwnym razie składam sprawe do sądu i rozwiązuję umowę ,są inni którzy z pocałowaniem ręki podpiszą z takimi jak ja nową umowę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka