Dodaj do ulubionych

31 lipca - Otwarcie sezonu! ;))

25.07.04, 16:32
Pierwszy mecz z RKS-Radomskiem 31.07.2004 r.
- Ciekawym czy w nowym sezonie nasi nie będą mieć żadnych kompleksów i bez
przeszkód zasymilują się z rzeczywistością II ligi?!
Po dobrym sezonie można przecież spocząć na laurach... (...)

Najlepiej gdyby od samego początku rozwiali wątpliwości i pokazali, że beniaminkami
bynajmniej nie są i mają zamiar zatrząść tabelą - a może i wejść do I ligi???
Oby tak było.. ;-)))

Na Ludowy - M A R S Z !!!

Obserwuj wątek
    • eine1984 Re: 31 lipca - Otwarcie sezonu! ;)) 25.07.04, 17:21
      Cosik czuję, co by syćkie nase forumowicze na wczasiuchy wyjechały...
      HeHe:))
      • quickstarter Re: 31 lipca - Otwarcie sezonu! ;)) 25.07.04, 23:39
        Realnie rzecz biorąc o awans będzie trudno - nie do końca zresztą znane są
        zasady awansu - nadal nie rozstrzygnięto ile zespołów awansuje. Silne będą
        Bełchatów, Podbeskidzie, Korona, Szczakowianka, Łęczna i Jagiellonia. Może
        jednak uda się włączyć do walki o I ligę? :) Do zobaczenia na Ludowym 31 lipca
        • eine1984 Re: 31 lipca - Otwarcie sezonu! ;)) 26.07.04, 01:32
          Właśnie.
          Łęczna, Bełchatów i Szczakowianka... Zmorą będą z pewnością! Oooojoj....
          Ale zobaczy się...

Pozdrawiam.
          • Gość: Zielony Re: 31 lipca - Otwarcie sezonu! ;)) IP: *.fwfin.fwc.com 27.07.04, 08:43
            Łęczna to może i bedzie zmorą, ale nie w tym sezonie :)
            • quickstarter Re: 31 lipca - Otwarcie sezonu! ;)) 27.07.04, 12:11
              Ups. Miało być "Polkowice" ;) Też Górnik ;)))
              • eine1984 Re: 31 lipca - Otwarcie sezonu! ;)) 27.07.04, 17:09
                quickstarter napisał:

> Ups. Miało być "Polkowice" ;) Też Górnik ;)))

"Górników" jak psów! ;)
                Można się pomylić...
    • Gość: arthur Sobota godzina 17:00 IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 26.07.04, 18:31
      Zapraszamy (bilety nie napiszę po ile bo nie przyjdziecie)
      • eine1984 31st July, Sat, 5 p.m. 26.07.04, 18:34
        Gość portalu: arthur napisał:

> Zapraszamy (bilety nie napiszę po ile bo nie przyjdziecie)

Zależy z jakiego źródła. I kiedy... ;)))
        • michaelus Re: 31st July, Sat, 5 p.m. 27.07.04, 21:04
          Specjalnie wróciłem na mecz Zagłębia w II lidze ;-)

P.S. Po ile są szaliki Zagłębia?
          • eine1984 Re: 31st July, Sat, 5 p.m. 27.07.04, 21:10
            michaelus napisał:

> Specjalnie wróciłem na mecz Zagłębia w II lidze ;-)

- To Ci się chwali.. ;))))

> P.S. Po ile są szaliki Zagłębia?

Tego Ci nie powiem...
            Ja swój mam od dziewczyny, który 3 lata temu mi sprezentowała.
            Wysłużony, ale dbam o niego! :)
            - Szalikowiec nie jestem, ale na mecz to święty obowiązek, a jak!!!
            • michaelus Re: 31st July, Sat, 5 p.m. 27.07.04, 21:14
              Aż wstyd się przyznać, że w domu mam tylko szalik Legii.
              Czas wreszcie kupić na II ligę.
              • eine1984 Re: 31st July, Sat, 5 p.m. 27.07.04, 21:17
                michaelus napisał:

> Aż wstyd się przyznać, że w domu mam tylko szalik Legii.
                > Czas wreszcie kupić na II ligę.

Ja też mam. Żaden wstyd!!!
                Przydałby się Pogoni na 1-szą ligę, co?
                • eine1984 Bilety kupione??? 27.07.04, 21:26
                  Jeszcze czasu nie miałem..
                  Pewnie na ostatnią chwilę, jak zawsze.
                  Po ile sobie liczą, kupował ktoś?!
                  • michaelus Re: Bilety kupione??? 27.07.04, 21:28
                    Kupię w sobotę albo...
                    jak będę kupował szalik ;-)
                    • eine1984 Re: Bilety kupione??? 27.07.04, 21:34
                      michaelus napisał:

> Kupię w sobotę albo...
                      > jak będę kupował szalik ;-)

Do it immediately!!! :)

• michaelus Re: 31st July, Sat, 5 p.m. 27.07.04, 21:26
                  Wstyd mi, że nie mam szalika Zagłębia ;-)

A w szalu Legii byłem na Zagłębiu.
                  • eine1984 Re: 31st July, Sat, 5 p.m. 27.07.04, 21:31
                    michaelus napisał:

> Wstyd mi, że nie mam szalika Zagłębia ;-)
                    >
                    > A w szalu Legii byłem na Zagłębiu.

No co Ty?!
                    Gorzej jakbyś miał Arki! ;-P

A tak to pomyślą, iż jesteś pobratymiec z Legii Warszawy! :))
                    Kupić zdążysz. Może na bazarze w DG? Nie wiem..
                    Spoko - wstyd to kraść!!!
                    • eine1984 Re: 31st July, Sat, 5 p.m. 27.07.04, 21:33
                      10-12 lub 15 zł jak sądze...
                      W końcu poprzeczka wyżej!!!

A Wrocław ma teraz w grupie śląskiej III ligi - 3 drużyny.
                      Wstyd! Takie duże miasto...
                      Ale teraz moda na małe - Wronki, Grodzisk, Łęczna...
                    • michaelus Re: 31st July, Sat, 5 p.m. 28.07.04, 01:02
                      Z szalikiem Arki to chyba długo bym nie posiedział na trybunach ;-)
                      • eine1984 Re: 31st July, Sat, 5 p.m. 28.07.04, 01:51
                        michaelus napisał:

> Z szalikiem Arki to chyba długo bym nie posiedział na trybunach ;-)

Wiadoma rzecz. ;))

Podobnie z szalikami Polonii B., Lecha czy Cracovii, choć ta ostatnia (obiektywnie!) słusznie
                        zasłużyła sobie na awans do ekstraklasy, bo obejrzawszy fragment ich gry, mogę stwierdzić,
                        że na I ligę naprawdę zasługują... Styl miała ta ich gra!!!
                        - Wolę zresztą Cracovię niż Arkę w I lidze! ;-P

• eine1984 Do Michaelusa! - szalik kupiony??? ;))) 28.07.04, 23:52
                          j.w.
                          • michaelus Re: Do Michaelusa! - szalik kupiony??? ;))) 29.07.04, 00:10
                            Chyba kupię dopiero przed meczem.

Dziś byłem na mieście trochę za wcześnie.
                            • eine1984 Do Michaelusa! - a czas leci... ;)) 29.07.04, 00:28
                              Oczywiście jak Ci zależy nie być w szaliczku Legii:))
                              Znajdź czas..

DOBRANOC!
                              • eine1984 Kto żyw.. - na Ludowy M A R S Z !!! :)))) 31.07.04, 09:27
                                j.w.
                        • quickstarter Re: 31st July, Sat, 5 p.m. 01.08.04, 00:01
                          hehe Arka w I lidze to jeszcze dłuuuuugo nie będzie ;)))))))))) Jak dla mnie -
                          zniosę wszystko inne - całą swą niechęć (będę delikatny;) zostawiając dla Ruchu
                          Chorzów
                          • eine1984 Ruszyło z kopyta... Zimny kubeł wody!!! No cóż... 01.08.04, 17:01
                            quickstarter napisał:

> hehe Arka w I lidze to jeszcze dłuuuuugo nie będzie ;)))))))))) Jak dla mnie -
                            > zniosę wszystko inne - całą swą niechęć (będę delikatny;) zostawiając dla Ruchu
                            > Chorzów

Ciężko się nie zgodzić...
                            Liga ruszyła - i wszystko jest możliwe...
                            - Nie ma więc, co się silić na wizje stanu tabeli w maju czy czerwcu 2005 r.
                            Jeszcze dużo za mało się działo... Czas to zweryfikuje! :)

"Wiara, która przetrwała..."

PS. Boniek i cała ta świta PZPN postanowiła zwiększyć I ligę:)))
                            Aż 3 pierwsze drużyny wejdą do ekstraklasy, a czwarta ma baraże.
                            Jeszcze te baraże z dołu o utrzymanie...
                            - Będzie ostro!!!!! - Ojoj... Ale warto, szansa przecież (jakaś) jeeeest!!! (?)
                            :)
                            • eine1984 Jedziecie do Gliwic na Piasta? 06.08.04, 11:02
                              Ja niestety nie mam w zwyczaju jeździć na te wyjazdowe...
                              PS. Czy Piast G-ce to mocny przeciwnik, to się okaże. Nie będzie chyba lekko.
                              Sprzątnęli nam przecież awans do II ligi w zeszłym roku!
                              - Głównie dlatego, że baraży dla 2-go miejsca w grupie III ligi wtedy nie było! ;-(
                              A teraz jak mieliśmy 1-sze miejsce, to baraże zrobili, jak na złość chyba... ;))
                              • Gość: arthur Re: Jedziecie do Gliwic na Piasta? IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 06.08.04, 14:35
                                damy im rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pojedziemy!!!!!!!!!!
                                • eine1984 Re: Jedziecie do Gliwic na Piasta? 06.08.04, 22:48
                                  Gość portalu: arthur napisał(a):

> damy im rade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pojedziemy!!!!!!!!!!

Jedno nie musi wynikać z drugiego, ale za wiarę w naszych masz u mnie "+" ;)
                                  • eine1984 Piast - Zagłębie 0:1 08.08.04, 23:03
                                    :))))))))
                                    • eine1984 2-gi mecz na Ludowym ! ! ! 13.08.04, 00:20
                                      Górnika Polkowice, mimo iż na razie ma tyle punktów co my, typowałbym na silnego
                                      predententa do awansu z przedsionka I ligi do powiększanej ekstraklasy, która jest bardziej
                                      osiągalna, niż kiedykolwiek...
                                      Przypomnę, że 3 drużyny mają awans, czwarta baraż... A to wojna o punkty!!!
                                      A wiadomo nie od dziś, że Polkowice będą się pchać i nie zmarnują okazji, by punkciki
                                      zdobywać... Oby nie na nas, nie naszym kosztem, jak RKS!!! :))))
                                      NIGDY WIĘCEJ! ;)))

Na Ludowy marsz!
                                      Sobota godzina 17:00.

"Wiara, która przetrwała..." :))
                                      • eine1984 Re: 2-gi mecz na Ludowym ! ! ! 13.08.04, 09:31
                                        Nooo, czekam moi mili na komentarze.. A jeszcze bardziej na frekwencję na Ludowym:))
                                        • kelo Re: 2-gi mecz na Ludowym ! ! ! 13.08.04, 10:40
                                          Ile kosztują bilety? być może wreszcie się z synem wybierzemy. Tylko, że ja już
                                          stary jestem i mnie się już wszystko źle kojarzy z Ludowym. Kiedy jeszcze
                                          jeździłem do dziewczyny (mówię o żonie) to unikałem śród i sobót. Raz wracałem
                                          w środę to obrzucono pociąg, w którym jechałem, kamieniami. Napiszcie kilka
                                          słów o tym jak to jest teraz. Wiem, najlepiej się wybrać i zobaczyć, ale
                                          postarajcie się tutaj rozwiać moje wątpliwości.
                                          pozdrawiam olo
                                          • eine1984 Re: 2-gi mecz na Ludowym ! ! ! 13.08.04, 10:52
                                            kelo napisał:

> Ile kosztują bilety? być może wreszcie się z synem wybierzemy. Tylko, że ja już
                                            >
                                            > stary jestem i mnie się już wszystko źle kojarzy z Ludowym. Kiedy jeszcze
                                            > jeździłem do dziewczyny (mówię o żonie) to unikałem śród i sobót. Raz wracałem
                                            > w środę to obrzucono pociąg, w którym jechałem, kamieniami. Napiszcie kilka
                                            > słów o tym jak to jest teraz. Wiem, najlepiej się wybrać i zobaczyć, ale
                                            > postarajcie się tutaj rozwiać moje wątpliwości.
                                            > pozdrawiam olo

Jest kultura. Unikałbym meczu np. z Arką, ale i tak przerzuciło się to na tzw. "ustawki".
                                            Bilet kosztował ostatnio 12 zł. Jest spokój, z dzieckiem można iść...
                                            Ryzyko niemal zerowe - guza nie zarobisz. Pozdrawiam Cię Olo! :)
                                            • eine1984 Re: 2-gi mecz na Ludowym ! ! ! 13.08.04, 23:26
                                              Olo, chyba nie przekonałem Cię...
                                              Podpytaj innych, co wiedzą w czym rzecz. Przekonasz się! ;)))
                                              • eine1984 Zagłębie - G. Polkowice 2 : 3 ;((((((((((((((((( 14.08.04, 20:29
                                                Ech...
                                                Sam tak namawiałem, by iść a na mecz pójść nie mogłem... ;(
                                                Siła wyższa - "VIS MAIOR" ;( I tu nie mam, rzecz jasna, na myśli pogody...

- A szkoda wyniku, choć te dwie bramki dla naszych padły w drugiej połowie, w przeciągu 1
                                                minuty... Starali się chłopaki odrobić, czasu jednak nie zbrakło, bo strzeliliśmy w 53 i 54
                                                minucie. Jakiś niefart!!! ;-/

SZKODA ;((
    • Gość: kibic Re: 31 lipca - Otwarcie sezonu! ;)) IP: 217.97.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.04, 23:37
      Szkoda... ;(((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka