Dodaj do ulubionych

problem ze chrztem

IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.14, 10:34
Witam, w mojej parafii właśnie się dowiedziałam że moja siostra nie może być chrzestną gdyż jest tylko po ślubie cywilnym z powodu męża , bardzo bym chciała żeby ona była chrzestną gdyż mam tylko jedną siostrę i teraz potrzebuję pomocy , czy ktoś wie w którym kościele nie będą robić większych problemów z tego powodu ?
Obserwuj wątek
    • Gość: FranzNO1 Re: problem ze chrztem IP: *.play-internet.pl 21.07.14, 11:15
      Parafia pw. Matki Bożej Bolesnej ul. Ks. Ściegiennego 19 41-200 Sosnowiec tel. (32) 267-22-60 Bez problemu załatwisz i to za darmo!
      • Gość: megs Re: problem ze chrztem IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.14, 11:37
        Ok , dziękuję za szybką odpowiedź :) jeszcze w tym tygodniu postaram się tam podjechać :)
      • Gość: megs Re: problem ze chrztem IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.14, 17:58
        Mam jeszcze jedno pytanie gdzie mieści sie kancelaria tej parafii i w jakich godzinach jest otwarta
    • Gość: Xsenia Re: problem ze chrztem IP: *.static.ip.netia.com.pl 22.07.14, 08:38
      Jest cos takiego jak świadek chrztu. Świadek nie musi być nawet katolikiem, a może być traktowany jako ojciec czy matka chrzestna. Mój młodszy syn ma właśnie takiego świadka. Podczas chrztu nie było żadnych różnic, a świadek podpisał się normalnie jako ojciec chrzestny. To było w parafii św. Józefa Rzemieślnika na ul. Mireckiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka