Dodaj do ulubionych

Powermed - kto sprzedaje ?

21.10.14, 11:24
Zwracam się z prośbą o informację jaka firma sprzedaje w Sosnowcu w systemie akwizytorskim odkurzacze wodne Powermed. Na stronie www.powermed.pl nie ma żadnych danych oprócz e-mail i numeru telefonu tel 032 297 39 00. Szukam także osób którym utrudniano zwrot tego odkurzacza w ustawowym terminie 10 dni od zakupu.
Obserwuj wątek
    • Gość: jo Re: Powermed - kto sprzedaje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.14, 18:55
      przedstawiciel zniknął, telefonu nie odbierają, gwarancji nie uznali , super hiper odkurzacz za jedyne 5 tys spieprzyl sie na amen po pol roku.....badziew dramatyczny
      • Gość: greg Re: Powermed - kto sprzedaje ? IP: *.quarto.pl 09.12.14, 08:56
        Jak kto głupi i kupuje takie wynalazki od akwizytorów to teraz niech nie rozpacza.
      • urbanskaewa Re: Powermed - kto sprzedaje ? 21.12.14, 22:48
        Pan Dariusz oczarowany przez sprzedawcę i zachwycony możliwościami cudownego odkurzacza kupił od domokrążcy sprzęt za 4,5 tysiąca złotych. Gdy okazało się, że odkurzacz jest używany i niekompletny próbował go zwrócić. Czytaj dalej...
    • Gość: Piotr Re: Powermed - kto sprzedaje ? IP: *.pl35.fiberway.pl 12.03.15, 19:45
      Witam,ja byłem dzisiaj w sosnowcu oddać ten cudowny sprzęt.Udało się .Jestem bardzo szczęśliwy z tego powodu, bo jak poczytałem komentarze w necie to myślałem że mi włosy wypadną.
      • Gość: gość Re: Powermed - kto sprzedaje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.15, 19:44
        szukam punktu naprawczego odkurzacza Powermed mój odkurzacz popsuł się nagle, telefony i maile nieaktualne, nikt nie odpowiada jest gwarancja nie wiem gdzie się zgłosić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka