Gość: kasienka1 IP: *.chello.pl 20.09.05, 11:42 czesc kto jest z sosnowca i bral lub bedzie bral w najbliszym czasie slub potrzebuje informacji na temat dobrego zespolu i kilka opini Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: wesele sosnowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:18 cześć ja tez mam przed soba to wielkie przeżycie i wiele spraw do załatwienia, co prawda zespół już mam, jest to duet polecony przez znajomych, mnie osobiście tez przypadł do gustu. Moge ci dać namiary, tylko podaj jakiś adres kontaktowy (mailowy).Swoją drogą gdzie wyprawiasz wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka1 Re: wesele sosnowiec 22.09.05, 21:12 podaje ci adres kasienka1@NOSPAM.GAZETA.PL PODAJ MI TE NAMIARY I ODEZWIJ SIE NA POCZTE TO POGADAMY BUZKA Odpowiedz Link Zgłoś
bestia99 Re: wesele sosnowiec 01.10.05, 16:46 Mam w najblizszym czasie wesele, orkiestra fajna tyle ze z Kielc az przyjezdza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIENKA1 Re: wesele sosnowiec IP: *.chello.pl 02.10.05, 12:41 BESTIA99 A GDZIE WYPRAWIASZ PRZYJECIE JA JUZ TEZ ZNALAZLAM ORKIESTRE Z ZABKOWIC Odpowiedz Link Zgłoś
bestia99 Re: wesele sosnowiec 03.11.05, 19:48 Juz jestem w sumie po, było SUPER!!! Polecam stołówkę studencką "Uni Mensa" na Pogoni, obsługa i kierowniczka po prostu bajka:] Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: wesele sosnowiec IP: 193.151.48.* 14.10.05, 10:16 a ja bylem na weselu gdzie muzyke puszczal dj. I bylo suuper!!!!malo przerw , super kawałki...no extra. Na zadnym weselu sie tak dobrze nie bawiłem, gdyz zazwyczaj "kapela" spieprzała impreze. A jeszcze coś!!!dj jest o wiele tańszy!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka1 Re: wesele sosnowiec-do bestia99 04.11.05, 12:36 witaj wyslalam ci wiadomosc na maila prosze o odp. czy moze jest ktos jeszcze kto bierze w najbliszym czasie slub i jest z tych okolic Odpowiedz Link Zgłoś
bestia99 Re: wesele sosnowiec-do bestia99 04.11.05, 18:29 oj sprawdzałam na mailu i nic mi od Ciebie nie doszło :( Odpowiedz Link Zgłoś
bestia99 Re: wesele sosnowiec-do bestia99 04.11.05, 19:02 pomyliło mi się, odebrałam maila:) Odpowiedz Link Zgłoś
niokusia Re: wesele sosnowiec-do bestia99 07.11.05, 17:11 polecam restauracje czarci młyn teraz tam się troche pozmieniało ale dalej jest sympatycznie przytulnie i jest smaczne jedzonko:) Odpowiedz Link Zgłoś
seena Re: wesele sosnowiec 28.12.05, 12:40 czy znalazlas juz ta orkiestre? bo moge Ci kogos polecic, grali u mojej kolezanki, pozniej u mnie, mam nawet ich plytki do posluchania i sa bardzo, bardzo ok. W razie czego pisz na mila gazetowego. Pozdrawiam seena Odpowiedz Link Zgłoś