Gość: Nowa IP: *.smstv.pl 17.02.06, 10:04 Od niedawna mieszkam w Sosnowcu. Mam pytanie czy w mieście są jakieś kluby dla "starszej młodzieży" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: margo Re: Dla 50 latków IP: *.chello.pl 17.02.06, 21:17 do 50-cio latków nie należę, ale słyszałam, że dawna restauracja "Piast", w której odbywały się imprezy dla nieco starszej młodzieży została przeniesiona do zagórza, chyba teraz się inaczej nazywa, ale podobno funkcjomuje w podobnym stylu. Informację należy potwierdzić, bo może okazać się już nieaktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Dla 50 latków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 23:49 ... cóś pięknego. ZŁOTY MEDAL DLA "MARGO" za odkrywczy i nowatorski styl odpowiedzi. COŚ SŁYSZAŁEM, ale "niezabardzo" i dlatego sam sobie sprawdź ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: Dla 50 latków IP: *.chello.pl 18.02.06, 10:21 Dziękuję. Proszę sobie wyobrazić, że moim zamysłem było zasygnalizowanie tematu, miałam nadzieję, że może inni forumowicze coś dopiszą na ten temat, ale chyba się pomyliłam, bo zamiast pomagać wolą krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłębiaczka Re: Dla 50 latków IP: *.gronet.pl 17.02.06, 22:25 w rwetauracji Kolorowa co sobotę odbywa się wieczorek taneczny z muzyką typu weselnego - tak mi się przynajmniej zdaje, a moze to byla niedziela, bo w soboty są sluby, w każdym razie to się dzieje w kolorowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Dla 50 latków IP: *.smstv.pl 18.02.06, 11:46 Pewnie ten wieczorek taneczny to własnie wesele, a w niedziele są poprawiny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłębiaczka Re: Dla 50 latków IP: *.ziemowit.ds.polsl.pl 21.02.06, 22:32 Kurcze, wiem co mówię, sama widziałam ogloszenie :> Nie lubię jak ktoś robi sobie ze mnie żarty :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldek Re: Dla 50 latków IP: *.bbtec.net 21.02.06, 23:36 Jak zydowskie przekupy bazarowe na Modrzejowskiej u progu XX w. sie przekomarzacie miast kobiecinie pomoc i cos konkretnego doradzic:))) PS. Ja tez nie pomoglem, ale chociaz uspokajam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Re: Dla 50 latków IP: *.smstv.pl 24.02.06, 09:18 Chyba żle trafiłam, to forum to tylko dla "młodszej młodziezy".Dziękuję za odpowiedzi.Nie szukam męża, więc tego typu wieczorki nie interesują mnie, myślałam raczej o miejscach gdzie można spotkac się, pogadać, cos dla kobiet które nie tylko muszą żyć pracą i domem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda28 Re: Dla 50 latków IP: *.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:35 Mogę zaproponować pub Zakręcona na ul.Małachowskiego 9 w bramie, mają dobre jedzenie, w tygodniu przyjemna muzyka, można przyjść z koleżankami po pracy i sobie spokojnie coś zjeść i pogadać, byłam tam kilka razy i nie zauważyłam aby w lokalu była młodzież, która co 3min się smieje:)owszem w weekendy organizowane są różne imprezy ale w tygodniu jest spokojnie:) aha zaliczam się do tej "starszej młodzieży".Pozdrawiam www.zakrecona.so24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś