Gość: mamuska IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.06, 17:56 gdzie w sosnowcu jest prywatne przedszole Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrysia_s Re: prywatne przedszkole 13.04.06, 19:08 W Milowicach blisko Geanta, ale bardziej w osiedlu (to już chyba nawet Kalety).Nie wiem jaka to ulica ale przedszkole nosi imię Kubusia Puchatka. Mają stronę w internecie,może wpisz w wyszukiwarkę. Niestety nie ma ono dobrych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: prywatne przedszkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.06, 14:35 No tak, tylko dlaczego prywatne? Chyba jest raptem jedno - zatem wybór żadny. W przedszkolach miejskich zaszły takie zmiany, że niejednemu prywatne nie dorasta do pięt. Sama wiele szukałam, zanim zdecydowałam się oddać dziecko (na Pogoni). Można teraz każde przedszkole obejrzeć, zapoznać się z programem, warunkami itp. zanim zdecydujemy się. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: prywatne przedszkole 15.04.06, 20:26 Gosiu, a do którego przedszkola na Pogoni chodzi Twoje dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś