Dodaj do ulubionych

Kancelaria adwokacka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 16:22
Czy ktos moze mi coś powiedziedz o kancelarii na Małachowskiego, prowadzoną
chyba przez pania Święch i pana Tomale
Obserwuj wątek
    • Gość: rena Re: Kancelaria adwokacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:47
      .....a co chcesz wiedziec na temat tej kancelarii?? interesuje Cie
      wystroj?..hihihi....
      czy jednak chcesz wiedziec cos na temat samych adwokatow?mam nadzieje ze tak.
      Osobiscie polecam Pania mecenas Agate Dziadkiewicz-Święch.Super
      babeczka...jestem zadowolona z jej pswiecenia w mojej sprawie.
      Achaaa...z tego co wiem to na swoim koncie kariery adwokackie ma tylko jedna
      sprawe przegrana.
      jesli interesuje cie cos wiecej to pytaj.
      pozdrawiam.
      • Gość: aa Re: Kancelaria adwokacka IP: *.crowley.pl 09.08.06, 13:55
        może bierze tylko same wygrane sprawy?
        • Gość: kk3369 Re: Kancelaria adwokacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 16:45
          hehee......a co to z niej wróżka czy co, ze spojrzy na ciebie w momencie wejcia
          do kancelarji i juz wie czy masz sprawe wygrana czy nie...hahaa....
          • Gość: aa Re: Kancelaria adwokacka IP: *.crowley.pl 09.08.06, 17:56
            może pomaga jej w tym ta wróżka z klimontowa?
            • Gość: Kinga Re: Kancelaria adwokacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 19:39
              Chciałabym wiedzieć czy specjalizuje się szczególnie w jakiejś dziedzinie
              • Gość: wow Re: Kancelaria adwokacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 00:16
                głównie sprawy rodzinne i karne(z tego co wiem)
                • Gość: gość Re: Kancelaria adwokacka IP: 217.116.110.* 13.08.06, 21:58
                  To jakaś prowokacja i autoreklama...Ta jedna przegrana sprawa to bzdura...W
                  moich sprawach,na szczęście przegrała trzy razy broniąc przeciwnika procesowego.
                  • Gość: kasiatracz@wp.pl Re: Kancelaria adwokacka IP: *.toya.net.pl 08.04.24, 21:39
                    Ja mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazła
                    Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka