Gość: Kinga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 16:22 Czy ktos moze mi coś powiedziedz o kancelarii na Małachowskiego, prowadzoną chyba przez pania Święch i pana Tomale Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rena Re: Kancelaria adwokacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:47 .....a co chcesz wiedziec na temat tej kancelarii?? interesuje Cie wystroj?..hihihi.... czy jednak chcesz wiedziec cos na temat samych adwokatow?mam nadzieje ze tak. Osobiscie polecam Pania mecenas Agate Dziadkiewicz-Święch.Super babeczka...jestem zadowolona z jej pswiecenia w mojej sprawie. Achaaa...z tego co wiem to na swoim koncie kariery adwokackie ma tylko jedna sprawe przegrana. jesli interesuje cie cos wiecej to pytaj. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Kancelaria adwokacka IP: *.crowley.pl 09.08.06, 13:55 może bierze tylko same wygrane sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk3369 Re: Kancelaria adwokacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 16:45 hehee......a co to z niej wróżka czy co, ze spojrzy na ciebie w momencie wejcia do kancelarji i juz wie czy masz sprawe wygrana czy nie...hahaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Kancelaria adwokacka IP: *.crowley.pl 09.08.06, 17:56 może pomaga jej w tym ta wróżka z klimontowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Kancelaria adwokacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 19:39 Chciałabym wiedzieć czy specjalizuje się szczególnie w jakiejś dziedzinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Kancelaria adwokacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 00:16 głównie sprawy rodzinne i karne(z tego co wiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kancelaria adwokacka IP: 217.116.110.* 13.08.06, 21:58 To jakaś prowokacja i autoreklama...Ta jedna przegrana sprawa to bzdura...W moich sprawach,na szczęście przegrała trzy razy broniąc przeciwnika procesowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiatracz@wp.pl Re: Kancelaria adwokacka IP: *.toya.net.pl 08.04.24, 21:39 Ja mogę polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską bo należę do szerokiego grona zadowolonych klientów. Dla mnie najbardziej liczy się efekt tej współpracy czyli bardzo korzystny dla mnie wyrok. Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065. Tu znalazła Panią Mecenas www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Odpowiedz Link Zgłoś