Dodaj do ulubionych

gołębie też robią kupy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 20:51
Nie tylko psy zanieczyszczają miasto. Mam działkę za miastem. Sasiad założył
sobie hodowlę i teraz całe stado siedzi w moim oczku. Czy ktoś zna jakieś
przepisy, które to regulują lub sposób, aby je odstraszyć?
Obserwuj wątek
    • cover_wielki Re: gołębie też robią kupy 20.08.06, 21:33
      najlepiej je odstrasza jakiś ptak drapiezny albo kot dachowiec
    • Gość: Kes Re: gołębie też robią kupy IP: *.anon-online.org 21.08.06, 14:40
      I roznoszą zarazy...
      • Gość: ekolog Re: gołębie też robią kupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:12
        Też mi odkrycie... wszystko co żre to robi kupy i w dodatku też chce żyć...
        A podobno najwięcej kup robią roztocza / masz ich miliony we własnej pościeli /
        Jeśli chodzi o roznoszenie zarazy to najlepszy jest higieniczny tryb życia, to
        strasznie trudne dla niektórych ale należy myć się dość często.
    • Gość: w sos od urodzenia Re: gołębie też robią kupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 19:13
      przenieśli sie do sosnowca i nagle przestali rżnąć.
      a to mi kultura.
    • Gość: behemot Re: gołębie też robią kupy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:22
      A Ty nie robisz kupki? Może przeszkadza to szczurom w kanale? Pomyślałaś o tym?
      A może one właśnie zastanawiają się jak Cię odstraszyć?
    • alpepe Re: gołębie też robią kupy 03.09.06, 16:26
      zainwestuj w kota, gołębiom się znudzi. Są jeszcze specjalne siatki i kolce, aby
      gołębie nie siadały np. na gzymsach, parapetach itp.
      • Gość: Beny Re: gołębie też robią kupy IP: *.c31.msk.pl 04.09.06, 23:59
        Za niewielką opłatą pomoge Ci. Ostatnio kupiłem takie coś na allegro:
        www.allegro.pl/item123201468_solidna_mocna_wiatrowka_lider44_5_5kallun_srut.html
        i nie miałem okazji wypróbowac w terenie
        • Gość: Limpopo Re: gołębie też robią kupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 01:06
          Już jednego takiego dowcipnego specjaliste od stworzeń żyjących wygarnęli pod
          Warszawą, specjalizował się w chomikach - ktoś kiedyś zapoluje i na Ciebie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka