Gość: GOŚĆówa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:27 Czy ktoś zna jakieś godne polecenia ośrodki nauki jazdy w Sosnowcu? Dajcie znać :) A! I czy cenowo się różnią.... (możliwość spłaty w systemie ratalnym ...??) Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czuczi Re: L-ka IP: *.polanet.pl 05.11.06, 00:12 Polecam OSK Piast w Sosnowcu przy ul.Wysokiej .Układ ratalny możliwy, instruktor cierpliwy i wyrozumiały a przede wszystkim posiadający wieloletnie doświadczenie.Aktualnie cenowo się nie orientuję. Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna76 Re: L-ka 04.01.07, 23:37 Niestety instruktorowi z "Piasta" ostatnio z deczko wali na dekiel, więc radzę uważać, bo zdarza mu się już olewać klientów ;) Chyba poczuł się zbyt pewnie na rynku, choć swojego czasu rzeczywiście był niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
majka200 Re: L-ka 06.11.06, 09:06 Chyba szkoła nazywa się Centrum, na terenie gastronomika. Ale najbardziej godny polecenia jest instruktor jazdy. Pan Łukasik. Po prostu naprawdę dobry nauczyciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka4321 Re: L-ka IP: *.chello.pl 06.11.06, 15:30 pan Marek Kaczmarek z M&M mozna znales go w szkole podstawowej nr 2 przy ul Grabowej 602 251 527 to barzo sympatyczny czlowiek , z ktorym sie nie bedziesz nudzil/a na jazdach do tego widac ze robi to z pasja, powtarza milion razy spokojnie az dobrze nei zrozumiesz i obiektywnie ocenia kiedy jestes gotowy na egazmin Odpowiedz Link Zgłoś
cytryna76 Re: L-ka 04.01.07, 23:33 Ja też zdecydowanie polecam "Centrum" na Wawelu, a w szczególności pana Łukasika. Jest świetnym instruktorem i nauczy chyba każdego. Poza tym mają też rewelacyjne wykłady, jesli komuś zalezy na dobrze wyłozonej teorii. Właściwie nie musiałam się uczyć do testów - wszystko pamiętałam z zajęć. Może jest tam ciut drożej niż gdzie indziej, ale naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
instruktor15 Re: L-ka 03.01.07, 22:44 Sprawdź na ws.naukajazdy.prv.pl/pl/001/ lub www.instruktor.osk.org.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: L-ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 23:41 Ja polecam OSK Andrzej na Modrzejowskiej w bramie gdzie jest sklep ze śmiesznymi rzeczmi. Naprawdę fachowo, instruktorzy wyrozumiali, nie drogo, możliwe raty, idą na rękę. A kiedyś pracowali w Oli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: L-ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:27 OSK Centrum!!! NAJLEPSZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: L-ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 09:43 Polecam zdecydowanie OSK CENTRUM na ul. Legionów przy Gastronomiku, istnieją na rynku przynajmniej 11 lat( wtedy uczestniczyłem w kursie i zdałem państwowy egzamin za pierwszym razem ) czyli jest gwarancja że są solidni bo inaczej by ludzie nie przychodzili na kursy. O ile się nie zmieniło to zajęcia z teorii prowadzi wysokiej klasy inny instruktor niż jazdy, nie mniej jednak teoria była super wykładana, jazdy miałem z instruktorem który już niestety nie pracuje u nich ale również był dobrym fachowcem, są rzetelni, solidni, cierpliwi, doświadczeni, idący na rękę, każdy kursant jest dla nich ważny, po prostu są ok, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toy Re: L-ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 23:08 A może p.Marek, którego poleca koperek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S_warta NAUKA JAZDY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 11:52 HEJ! zobaczcie TO: www.dora.sosnowiec.pl jaka strona takie podejscie do szkolenia !! czyli rewelacja !! chyba najlepsza www o nauce jazdy jaka widzialam. Zapisalam sie i jest bardzo sympatycznie :D Moge smialo polecic !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: L-ka IP: 193.151.49.* 18.02.07, 22:20 P..... Kotka za pomocą młotka.<hahahahahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: L-ka IP: 193.151.49.* 18.02.07, 22:22 Rewlecja super extra nauka jazdy wawel dora ola marek VVVVVVIIIIPPPPEEEERRRRR Osk cuś tam <hahahahahaha> wszedzie uczą jeżdżdzić rewelacyjnie...... Odpowiedz Link Zgłoś