Dodaj do ulubionych

Nowy serwis internetowy o Sosnowcu

IP: *.smstv.pl 04.02.07, 15:45
Witam, przeczytałem ostatnio na tym forum że ludzi denerwują obecne serwisy o
Sosnowcu.
to jest przykład jednej z wypowiedzi
"zamiast się skrzyknąć i stworzyć jeden wielki prężny serwis sosnowiec.org
albo sosnowiec.com czy sosnowiec.eu to nie, lepiej tworzyć maleńkie 3-6 osobowe
grupki wzajemnej adoracji i pisać w myśl PO, PiS czy innego dziadostwa, a potem
narzekać, że jest duża fluktuacja między serwisami, które i tak od siebie
kopiują co z UM wyniosą, albo na oficjalnej stronie UM wisi, ludzie myślcie to
nie boli, konkurencja to rzecz normalna, ale zdrowa - nie na noże. Przemyślcie
to...."

Mnie też boli to że poza stroną urzędu miasta nie ma porządnej strony o sosnowcu.
Za tydzień mam ferie, potrafie projektować strony internetowe.
... moglibyśmy wziąć sprawy w swoje ręce ale musialbym wiedzieć ze moja praca
nie pojdzie na marne i kiedy uruchomie serwis, znajde 5-10 osob ktore wraz ze
mna będą się starać o to by serwis żył.
czekam na odpowiedzi w tym temacie .
Obserwuj wątek
    • Gość: s-c Re: Nowy serwis internetowy o Sosnowcu IP: *.chello.pl 04.02.07, 15:57
      jestem za i pochwalam
      • Gość: goosc Re: Nowy serwis internetowy o Sosnowcu IP: *.chello.pl 04.02.07, 16:13
        jest pewna madrosc w tych slowach jestem za
    • Gość: :-) Re: Nowy serwis internetowy o Sosnowcu IP: *.smstv.pl 04.02.07, 16:29
      o! zacytowałeś kolego moje słowa, miałem na myśli stworzenie w miarę obiektywnej
      jakości, w której stronniczość polityczna nie miałaby racji bytu, gdzie każdy
      mógłby skorzystać z informacji, zarówno zwolennik PO i PiS, monarchista, kołtun
      czy liberał, anarchista, cyklista, fetyszysta czy inny pieron:)

Dziennikarski fach raczej nie jest dla mnie;) ale powodzenia w realizacji,
      kolego z dzielnicy.
    • Gość: życzliwy Re: Nowy serwis internetowy o Sosnowcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:20
      Masz chęć i umiejętności to próbuj, rób, szukaj sojuszników - szczerze życze
      powodzenia !
      Tylko nie wypisuj takich zabawnych rzeczy jak w pierwszym Swym poście - chcesz
      zrobić coś nowego bo te stare robią 3-6 osobowe grupki wzajemnej adoracji i w
      zamian proponujesz skrzykniecie do tego 5-6 grupki osób.... Przecież te starsze
      portale powstały dokładnie na takiej zasadzie... a czy bedzie to nowa grupka
      wzajemnej adoracji... to pokaże czas - co Was przecież musi łączyć. Choć jest
      małoprawdopodobne abyś znalazł ludzi absolutnie bezinteresownych, super
      obiektywnych, apolitycznych, interesujących się wszystkim - tacy ludzie nie
      istnieją !
      Ale ważne żeby zacząć i przekonać się jak to się robi. Czynności techniczne
      zwiazane z budową strony to mały pikuś... stronę trzeba czymś zapełnić i to
      czymś ciekawym dla odbiorców - do tego potrzebne sa własne źródła informacji -
      aby je zdobyć trzeba za tym pochodzić / masz czas ? / - inaczej pozostaną ci
      tylko przedruki bądź publikacje na zasadzie magla...
      Więc na początek doradzam portal tematyczny, obracajacy się w tematach do
      których masz jakieś dojście a potem... dalej, dalej... jak się uda, mogą
      znaleść się sponsorzy, reklamy - są tacy co nieźle żyją z takiej zabawy.
      I nie sil się na portal " dla wszystkich " - musisz określić jasno adresatów
      dla których go robisz - to bardzo ważne !
      Powodzenia
      wdk.
      Więc
    • Gość: raiki Re: Nowy serwis internetowy o Sosnowcu IP: *.smstv.pl 04.02.07, 19:21
      no tak ja mogę to zrobić i w ogóle ale samemu to wiele nie zdziałam i pytam
      własnie czy ktoś z Was nie chciałby czasem pobawić się w redaktora :D
      • Gość: Jasnowidz Re: Nowy serwis internetowy o Sosnowcu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:16

A cenzora przypadkiem nie potrzebujesz? Bo mamy takich na stanie.

• Gość: magdala Re: Nowy serwis internetowy o Sosnowcu IP: *.eranet.pl 22.02.07, 20:16
      www.forum-sosnowiec.pl/
      może to nie serwis ale fajne to. przypadkowo odkryłam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka