IP: *.chello.pl 25.03.07, 00:50
W Sobote 31 marca 2007 o godzinie 16.30 na centrum pod pomnikiem odbędzie się flash mob. Grupa ludzi która się pojawi będzie miała za zadanie ustawić się przodem do pomnika, unieść ręke i palcem wskazującym pokazywać na Kiepure, a przy tym syczeć. Akcja będzie trwała przez 2 minuty. Punkt 16.30 zaczynamy. Najlepiej pojawić się troche wcześniej i pilnować aby stanąć pod pomnikiem o równej 16.30. Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej zabawy!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość specjalny Re: Flash mob IP: *.chello.pl 25.03.07, 00:53
      po ukończonej akcji rozchodzimy się bez słowa w swoje strony.
    • Gość: pinulka Re: Flash mob IP: *.171.152.101.crowley.pl 25.03.07, 10:35
      A po co to?nie szkoda czasu ?lepiej gdzies skoczyc na psi smalec
    • Gość: drapichrust Re: Flash mob IP: *.smstv.pl 25.03.07, 11:48
      Nie mogę być, ja w tym czasie jestem na dworcu katowickim na fleszmobie umówiony
      z menelami, będziemy się po tyłkach drapać przez dwie minuty. Kto się potem
      rozchodzi to się rozchodzi, zapachy na pewno się rozejdą. Ech, młodym być:)
    • Gość: drapichrust Re: Flash mob IP: *.smstv.pl 25.03.07, 11:50
      "unieść ręke i palcem wskazującym pokazywać na Kiepure, a przy tym syczeć."

NOP-em i ONR-em pachnie to syczeniem Ssssieg!... ale co tam:)
    • Gość: Jozef Baryła Re: Flash mob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 11:59
      Eeee no!! Swietny meeting! W sam raz na rozpoczecie wiosny. Po posyczeniu publiczna zapinka towarzyszy spędu w dupe -tzw. dżdżownica, i przejscie Modrzejowska. Potem pamiatkowe zdjecia do albumow (przed tym koniecznie trzeba umazac sie kupą po buzi!!). Niezle bawi sie dzisiejsza mlodziez. Gratuluje na..ia pod deklami! Robta co chceta - jak mawia jąkała-uzdrowiciel jureczek owsik!
      • Gość: Antek Re: Flash mob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 16:34
        Współczuje Ci Józefie Baryło - smutne miałeś życie i smutne masz poglądy. Chyba
        trochę dzisiejszym młodym zazdrościsz.
        Pewnie jak byłeś młody to tylko - szkoła, nauka, religia, praca, zebranie POP -
        a z rozrywek tylko czasami radio i kino.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka