Gość: Karolina IP: *.chello.pl 26.03.07, 18:08 Szukam opini na temat tego lekarza, pracuje w szpitalu nr.5 Moze ktoś ma namiary na gabinet...... Będę wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletombola1 Re: Dr. Maciej Ornowski........ 26.03.07, 18:28 Chyba raczej w szpitalu nr.2 A przynajmniej jeszcze 4 lata temu tak było i był ordynatorem oddziału ginekologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Dr. Maciej Ornowski........ IP: *.chello.pl 26.03.07, 18:43 w Poradniku po Szpitalach Położniczych pisze że jest ordynatorem położnictwa ale w dawnym Górniczym........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Dr. Maciej Ornowski........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 22:17 Jest V-ce Dyrektorem połączonego szpitala górniczego i nr 2 oraz radnym miasta po złożeniu mandatu przez klepacza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Dr. Maciej Ornowski........ IP: *.chello.pl 26.03.07, 18:59 Chyba ze szpitale są połączone, może byc i tak.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Dr. Maciej Ornowski........ IP: *.smstv.pl 26.03.07, 19:14 Zaraz się okaże, ze obrabia cztery szpitale i prywatny gab. prowadzi:) Takie czasy, albo kilka fuch, albo Norwegia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: Dr. Maciej Ornowski........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 19:44 Operował mnie Pan dr. ale uszkodził mi pęcherz i czekały mnie dalsze operacje na pęcherz byłam trzy miesiące na cewniku i ordynator urologii powiedział że spotkał mnie cud bo samoistnie się zr€sł. Obecnie dawny szpital nr 2 został połączony ze szpitalem dawnym górniczym obecnie wojewódzkim nr 5. Natomiast mojej bratanicy bardzo pomógł ponieważ postawił prawidłową diagnozę endometrium gdzie inni lekarze nie mogli sobie poradzić i leczyli nie na to co potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dr. Maciej Ornowski........ IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.07, 17:38 Bardzo profesjonalny i miły lekarz. Aktualnie prowadzi moją ciążę i jestem bardzo zadowolona. Prywany gabinet ma na gospodarczej, tam gdzie jest taki duży budynek, gdzie sa jakieś sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Dr. Maciej Ornowski........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 20:33 Czy mogłabym sie dowiedzieć o dokładny adres prywatnego gabinetu dr. Ornowskiego, czy robi tam usg i kiedy przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Dr. Maciej Ornowski........ IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 17:56 gospodarcza 32, z tylu apteki, pon, sr i pt od 17 do 18, tez sie wybieram, nie wiem niestety czy jest usg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dr. Maciej Ornowski........ IP: *.chello.pl 17.05.07, 21:18 Na gospodarczej 32 w pawilonie za totolotkiem gabinet ma dr.Wyciągłowski który również pracuje w szpitalu nr 2 a napewno dr.Ornowski tam gabinetu nie ma..... a wiem bo mieszkam w bloku obok i przechodzę tamtędy codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Dr. Maciej Ornowski........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 06:43 za totolotkiem jest faktycznie gabinet gina, ale jest jeszcze jeden gabinet jak się idzie do weterynarza i za wetem skręcasz na ten parking boczny od gospodarczej i tam właśnie też jest gabinet gina. Ale szczerze mówiąc nie wiem jakiego , może właśnie Ornowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dr. Maciej Ornowski........ IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.07, 15:54 gabinet ornowskiego jest własnie tam jak sie idzie do weterynarza. Z prawej strony tego dużego pawilonu i tak już prawie na samym końcu. Po przeciwnej stronie ulicy jest betonowy śmietnik. Doktor przyjmuje w poniedziałki, środy i piątki od 17 do teoretycznie 18, ale zawsze jest dłużej. Wizyta kosztuje 50 zł. USG nie ma w gabinecie, on wysyła do szpitala żeby sobie zrobić. W szpitalu na ginekologii mają nowiutkie profesjonalne usg Odpowiedz Link Zgłoś