Dodaj do ulubionych

JAN SZOT - prezes ARL

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 15:05
moim zdaniem przydałaby się zmiana szefa ARL bo jest wielu ludzi o lepszych
kompetencjach od Szota.

Miałem okazję go poznać i nie zrobił na mnie dobrego wrażenia a jego wiedza
na wiele tematów nie jest zbyt duża.
Właściciele budek na targu w Supermarkecie narzekają na brak klientów,
pomieszczenia po leader price stoją puste, a mogłaby bycv z tego kasa
trzeba powiedzieć dość !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: taak A kto jest główną księgową w ARL? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 11:28
      Nie ruszysz chłopa za cholerę...
    • Gość: alan Re: JAN SZOT - prezes ARL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 12:12
      wiem
      • Gość: Bzdurczyński Re: JAN SZOT - prezes ARL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 14:02
        Każdego można ruszyć tylko nie na zasadzie że komuś tam cos sie nie podoba.
        Autorzy poprzednich wpisów tez pewnie maja takich co by ich ruszyli więc
        pisanie w takim stylu jest zwykłą polską podlością, ot taka sarmacka zawiść.
        Ten od pierwszego wpisu ma dość blade pojecie po co jest ta agencja - dowodem
        na to są podane przez niego przykłady dotyczace LideraP i budek na targu.
        Co ma piernik do wiatraka ?
        • Gość: alan Re: JAN SZOT - prezes ARL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:37
          zarówno piernik jak i wiatrak są rodzaju męskiego
        • Gość: w* Re: JAN SZOT - prezes ARL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 10:30
          pania Janie,
          fajnie że zabral pan głoś na tym forum:)
    • Gość: ramos Re: JAN SZOT - prezes ARL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 23:21
      W Agencji zatrudniena jest rodzina wielu znanych w Sosnowców osób. Można to
      przeczytać na tablicy.
      • Gość: kaśka Re: JAN SZOT - prezes ARL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 14:59
        np. Pani Gó....

wiadomo o kogo chodzi:)
        • Gość: sewa Re: JAN SZOT - prezes ARL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 18:23
          ....ska?
    • Gość: Zenek Re: JAN SZOT - prezes ARL IP: *.chello.pl 24.04.07, 21:50
      Piszecie o Szocie??
      Stary komuch!
      • Gość: Gość Re: JAN SZOT - prezes ARL IP: 212.160.172.* 25.04.07, 07:48
        Witam,

W gazecie FAKT z dnia 24.04.2007 jest artykuł o panu prezesie.

Pozdrawaim Wszystkich.
        • Gość: arek Re: JAN SZOT - prezes ARL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 11:00
          artykuł pochwalny?
          bo jak tak to wolę nie czytać- już w wiad.zagłębia wystarczająco go chwalą...
          "obiektywni"
        • Gość: w. Re: JAN SZOT - prezes ARL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 11:05
          HEHE!
          a ja Wam napiszę, że moja firma była zainteresowana wynajmem powierzchni w
          Supermarkecie, ale chcieli za to kosmiczne pieniądze...

wolą nic nie zarobić niż zaproponować rozsądną cenę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka