Dodaj do ulubionych

bukiet ślubny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:09
Czy możecie mi polecić gdzie robią ładne a zarazem nie bardzo drogie bukiety
ślubne?
Obserwuj wątek
    • gogosia1 Re: bukiet ślubny 24.06.07, 23:08
      hej :) ja zamowiłam na ulZwycięstwa 11 w kwiaciarni która nazywa sie "PAPaLUA" Moze ceny sa troche wyzsze - 180 zł za bukiet z butonierka . Ale włascicelka zna sie cholernie na rzeczy :) POLECAM GORACO
      • Gość: kasiaH Re: bukiet ślubny IP: 195.116.7.* 25.06.07, 10:23
        a czy zamawiał ktoś kwiaty u ogrodnika na Niwce zaraz koło Kościoła?
        słyszałam że ładnie tam robią i korzystne ceny
        Proszę o opinie!
        • gogosia1 Re: bukiet ślubny 25.06.07, 12:17
          ja nestety osobiscie nie wiem jak tam jest, ale moja ciocia zamawia awsze na
          wsystkich swietych wiazanki i jest bardzo zadowolono, wiem ze to inna
          dizedzina : wiazanka slubna a pogrzebowa ,ale liczy sie sam efekt :)
      • Gość: marzena Re: bukiet ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:28
        Byłam tam wczoraj zamawiać. Bardzo pozytywne wrażenie. Co do ceny jeszcze nie
        wiem, bo muszę porozmawiać z szefową która bukiet bedzie mi robić, cena zależna
        będzie od tego co ustalimy. Ogólnie bukiety od 70 zł wzwyż, ale jak piszę
        zależy z czego.
        • Gość: marzena Re: bukiet ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:32
          moja wypowiedź tyczyła się oczywiście kwiaciarni "PAPaLUA" na al. zwycięstwa.
          Na szyldzie jednak tam widnieje inna nazwa, coś w stylu "galeria kwiatów",
          niepamiętam dokładnie.
          • gogosia1 Re: bukiet ślubny 09.07.07, 13:52
            MARZENA !!! kiedy masz ślub ?
      • Gość: Antoś Re: bukiet ślubny IP: *.pc.net.pl 29.09.07, 20:06
        na ul. Dęblińskiej 7 w kwiaciarni fiolek.pl robią fajne i nie drogie bukiety,
        ślubne też, całe wesele przyzdobili kuzynce i była cholernie zadowolona z
        jakości i ceny usług
        • Gość: Bob Re: bukiet ślubny IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.07, 14:22
          super kwiatki robi laska na ul.Pilsudskiego, kwiaciarnia sie nazywa:
          Galeria Kwiatow
    • Gość: gaba Re: bukiet ślubny IP: *.softpro2.pl 26.06.07, 11:39
      Polecam kwiacairnię "Róża" pod Patelnią obok sklepu z torebkami. Zamawiałam tam bukiet ślubny i dla świadkowej + 2 butonierki - wyszło niecałe 200 zł. Ślicznie układaja kwiaty - polecam
    • suzan11 Re: bukiet ślubny 28.06.07, 00:16
      Polecam kwiaciarnię na Zagórzu na tak zwanych łąkach-pierwsza od przystanku
      • Gość: ona Re: bukiet ślubny IP: 193.151.50.* 28.06.07, 09:24
        super kwiatki w kwiaciarni w plejadzie-zawsze ciekawie przyzdobione.
        • Gość: flatron Re: bukiet ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:54
          nie mów, że chcesz bukiet ślubny, bo cena automatycznie podskoczy 2-3 razy do
          góry! no chyba, że Cię stać, ale spokojnie możesz powiedzieć (tylko trzeba być
          zdecydowanym i wiedzieć wcześniej co się chce) że chcesz bukiet np. z czerwonych
          róż, takie i takie ozdoby, taka kolorystyka zdobień, np. złoty, no generalnie,
          żeby Ci do sukienki pasowało i już. Zrób eksperyment i jednego dnia wyślij kogoś
          do kwiaciarni X z pytaniem ile za bukiet z tego i tego, okazja normalna, a na
          drugi dzień sama idź do tej kwiaciarni, złóż identyczne zamówienie tylko dodaj,
          że na ślub, zobaczysz różnicę w cenie. Kumpel tak zrobił, więc mam porównanie,
          że zdzierają masakrycznie.
          • gogosia1 Re: bukiet ślubny 09.07.07, 13:53
            MARZENA !!! kiedy masz ślub ?
            • Gość: marzena Re: bukiet ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:54
              4 sierpnia.
              jesli chodzi o kwiaciarnię papalua na al. zwycięstwa, to po spotkaniu z szefową
              podtrzymuję swoją dobrą opinię, pani która robi bukiet bardzo profesjonalnie
              podchodzi do sprawy,wybrala mi na prawdę świetne kwiaty. Cena bukietu +kwiat
              we włosy +kwiat do butonierki wyniosła 170 zł.
    • nefrii Re: bukiet ślubny 29.09.07, 21:58
      ja swoj bukiet zamawialam z kwiaciarnii na ulicy Lenartowicza (na
      parterze domku, prawie na przeciwko poczty), poszlam tam ze zdjeciem
      bukietu, ktory mi sie spodobal, a po konsultacji z wlascicielka
      bukiet wyszedl jeszcze ladniejszy :) bukiet + butonierka ok 120 zl
    • Gość: AA Re: bukiet ślubny IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.07, 08:57
      4 pory roku? niezamawiajcie tam kwiatow!!!!!! z bukietem slubnym
      przez nich zrobionym wstydzilam sie isc do slubu.
    • Gość: aga Re: bukiet ślubny IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 14.10.07, 13:56
      ja zamawialam w carrefourze , piekny......co prawda cena 180 zł za
      niewielki bukiecik ,ale naprawde byl piekny....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka