Gość: kasiaH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:09 Czy możecie mi polecić gdzie robią ładne a zarazem nie bardzo drogie bukiety ślubne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gogosia1 Re: bukiet ślubny 24.06.07, 23:08 hej :) ja zamowiłam na ulZwycięstwa 11 w kwiaciarni która nazywa sie "PAPaLUA" Moze ceny sa troche wyzsze - 180 zł za bukiet z butonierka . Ale włascicelka zna sie cholernie na rzeczy :) POLECAM GORACO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaH Re: bukiet ślubny IP: 195.116.7.* 25.06.07, 10:23 a czy zamawiał ktoś kwiaty u ogrodnika na Niwce zaraz koło Kościoła? słyszałam że ładnie tam robią i korzystne ceny Proszę o opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
gogosia1 Re: bukiet ślubny 25.06.07, 12:17 ja nestety osobiscie nie wiem jak tam jest, ale moja ciocia zamawia awsze na wsystkich swietych wiazanki i jest bardzo zadowolono, wiem ze to inna dizedzina : wiazanka slubna a pogrzebowa ,ale liczy sie sam efekt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: bukiet ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:28 Byłam tam wczoraj zamawiać. Bardzo pozytywne wrażenie. Co do ceny jeszcze nie wiem, bo muszę porozmawiać z szefową która bukiet bedzie mi robić, cena zależna będzie od tego co ustalimy. Ogólnie bukiety od 70 zł wzwyż, ale jak piszę zależy z czego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: bukiet ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:32 moja wypowiedź tyczyła się oczywiście kwiaciarni "PAPaLUA" na al. zwycięstwa. Na szyldzie jednak tam widnieje inna nazwa, coś w stylu "galeria kwiatów", niepamiętam dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoś Re: bukiet ślubny IP: *.pc.net.pl 29.09.07, 20:06 na ul. Dęblińskiej 7 w kwiaciarni fiolek.pl robią fajne i nie drogie bukiety, ślubne też, całe wesele przyzdobili kuzynce i była cholernie zadowolona z jakości i ceny usług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: bukiet ślubny IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.07, 14:22 super kwiatki robi laska na ul.Pilsudskiego, kwiaciarnia sie nazywa: Galeria Kwiatow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaba Re: bukiet ślubny IP: *.softpro2.pl 26.06.07, 11:39 Polecam kwiacairnię "Róża" pod Patelnią obok sklepu z torebkami. Zamawiałam tam bukiet ślubny i dla świadkowej + 2 butonierki - wyszło niecałe 200 zł. Ślicznie układaja kwiaty - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
suzan11 Re: bukiet ślubny 28.06.07, 00:16 Polecam kwiaciarnię na Zagórzu na tak zwanych łąkach-pierwsza od przystanku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: bukiet ślubny IP: 193.151.50.* 28.06.07, 09:24 super kwiatki w kwiaciarni w plejadzie-zawsze ciekawie przyzdobione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flatron Re: bukiet ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 15:54 nie mów, że chcesz bukiet ślubny, bo cena automatycznie podskoczy 2-3 razy do góry! no chyba, że Cię stać, ale spokojnie możesz powiedzieć (tylko trzeba być zdecydowanym i wiedzieć wcześniej co się chce) że chcesz bukiet np. z czerwonych róż, takie i takie ozdoby, taka kolorystyka zdobień, np. złoty, no generalnie, żeby Ci do sukienki pasowało i już. Zrób eksperyment i jednego dnia wyślij kogoś do kwiaciarni X z pytaniem ile za bukiet z tego i tego, okazja normalna, a na drugi dzień sama idź do tej kwiaciarni, złóż identyczne zamówienie tylko dodaj, że na ślub, zobaczysz różnicę w cenie. Kumpel tak zrobił, więc mam porównanie, że zdzierają masakrycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: bukiet ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:54 4 sierpnia. jesli chodzi o kwiaciarnię papalua na al. zwycięstwa, to po spotkaniu z szefową podtrzymuję swoją dobrą opinię, pani która robi bukiet bardzo profesjonalnie podchodzi do sprawy,wybrala mi na prawdę świetne kwiaty. Cena bukietu +kwiat we włosy +kwiat do butonierki wyniosła 170 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
nefrii Re: bukiet ślubny 29.09.07, 21:58 ja swoj bukiet zamawialam z kwiaciarnii na ulicy Lenartowicza (na parterze domku, prawie na przeciwko poczty), poszlam tam ze zdjeciem bukietu, ktory mi sie spodobal, a po konsultacji z wlascicielka bukiet wyszedl jeszcze ladniejszy :) bukiet + butonierka ok 120 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: bukiet ślubny IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.07, 08:57 4 pory roku? niezamawiajcie tam kwiatow!!!!!! z bukietem slubnym przez nich zrobionym wstydzilam sie isc do slubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: bukiet ślubny IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 14.10.07, 13:56 ja zamawialam w carrefourze , piekny......co prawda cena 180 zł za niewielki bukiecik ,ale naprawde byl piekny.... Odpowiedz Link Zgłoś