Gość: marta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 17:22 czy zna ktos ginekologa Gałązkę czy warto sie do niego zapisac. Kogo mozecie polecic z Sosnowca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: ginekolog IP: *.crowley.pl 26.06.07, 16:06 wszędzie tylko nie do niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ginekolog IP: *.chello.pl 26.06.07, 16:26 Watek o ginach już był tu kilkanaście razy wiec poszukaj. A jeśli ci sie nie uda to wystarczy wpisać w google "biała lista ginekologów".......... Odpowiedz Link Zgłoś
suzan11 Re: ginekolog 28.06.07, 00:13 Ja polecam dr.Dzedzyka bardzo miły lekarz przyjmuje w przychodni na Wawelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ginekolog IP: *.chello.pl 29.06.07, 22:56 Ja jestem nim zachwycona wiec również polecam........ prowadzi moja ciażę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 23:27 dzedzyk- może i miły ale na pracy ginekologa to się mało zna chyba że dostanie w łapę rodziłam przy nim sadysta całą noc przespał nawet się nie zainteresował porodami a było ich 4 !!!! beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
suzan11 Re: ginekolog 30.06.07, 00:52 Ja mam inne dośwadczenia byłam jego pacjętką(nadal jestem)i był cały poród przy mnie,nie dawałam mu nic w łapę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ginekolog IP: *.chello.pl 30.06.07, 10:29 Suzan mogę napisać do ciebie na priva???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Groszek Re: ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 12:57 To chyba Ci się udało,albo jesteś jego znajomą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megii Re: ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:41 dziewczyny a czy któraś chodzi do dr.Michalczyka ze szpitala 2 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aga1506 Re: Groszek co miałaś na myśli....... 08.07.07, 14:46 Chodzi Ci pewnie o dr. Dzedzyka jesli mozesz rozwiń swoja wypowiedź. Mozesz napisać na priva jeśli nie chcesz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
foczka782 Re: ginekolog 04.08.07, 21:26 z tego co mi wiadomo swietna jest dr borek grzyb przyjmuje na klimontowie i pogonii, mam zamiar sama sie do niej wybrac,nie polecam dr szatan z zagorza.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Re: ginekolog IP: 213.25.48.* 05.08.07, 07:47 polecam dr Szatan, prowadziła moja ciążę,robiła mi cesarkę, miła, konkretna, rzeczowa - ja akurat taki typ ludzi lubię. Chodziłam do niej na Wawel do przychodni, nigdy nic nie dałam, a jak chciałam to nie wzięła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poradze Re: ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 12:46 Znam paru ginów prywatnie. Gałązka może być, choc niewiele wiem jaki jest wobec pacjentek. Dr Michalczyk jest naprawdę w porządku, to świetny ultrasonografista, najlepszy spośród lekarzy z 2. Dr Borek- Grzyb także cieszy się świetną opinią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hs Re: ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 12:54 jak jesteś z Pogoni to może dr Roman Borek (brat Marysi Borek-Grzyb), przyjmuje na Niepodległości w budynku byłej przychodni rejonowej 291 45 65 na kasę chorych oczywiście, żonka go chwali, sporo kobiet chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: dr michał wyciągłowski-super lekarz IP: *.smstv.pl 24.08.07, 14:44 polecam serdecznie dr michała wyciągłowskiego pracuje w szpitalu nr 2 w sosnowcu a przyjmuje na długosza 3 , kompetentny, świetnie prowadzi ciąże-człowiek o dużej wiedzy i miłym usposobieniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dr michał wyciągłowski-super lekarz IP: *.chello.pl 24.08.07, 15:42 Rzeczywiście rewelacja!!!!!!! Tylko szkoda ze od Nas wziął kase za przyjazd do porodu a potem mnie serdecznie olał!!!!! Lekarz który był na dyzurze uwalił mi sie na brzuch i wycisnął małego...... który trafił do inkubatora z niedotlenieniem. Nie polecam ani tego lekarza ani tego szpitala. Szpitala tylko ze względu na to iż od 20 lat mają i zarażają dzieci gronkowcem a jak wiadomo jak jest gronkowiec nic nie dają remonty, trzeba zburzyć i spalić i postawić od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giss-ell Re: dr michał wyciągłowski-super lekarz IP: *.tvtom.pl 30.08.07, 20:22 Gość portalu: magda napisał(a): > polecam serdecznie dr michała wyciągłowskiego człowiek o d > użej wiedzy i miłym usposobieniu:) ?? usposobienie rzeczywiście, ma "przemiłe" :/ widząc mnie pierwszy raz na oczy bezceremonialnie walił mi na "ty", miałam z nim do czynienia w szpitalu, gdzie robił mi usg i wrażenie pozostało takie, iż z usposobienia jest raczej chamowaty, a nie "miły" Odpowiedz Link Zgłoś
s272 Re: ginekolog 26.08.07, 21:17 Zgadzam sie z przedmówczynią dr.Wyciągłowski to łapówkarz kawał chama i buca, potrafi wpierać pacjentkom że wcale nie są po terminie tylko w 8 miesiącu a potem dzieciaczki rodzą się podtrute wodami płodowymi w trakcie mojego pobytu kiedy rodziłam synka były 3 takie przypadki,do tego mało delikatny wręcz brutalny po badaniu przez niego zeszłam z fotela i mało nie zemdlałam z bólu.Mogłabym napisać książkę o jego niekompetencji. Ja polecam dr.Jackiewicza, sympatyczny przede wszystkim z olbrzymim doświadczeniem uratował mojej mamie życie inaczej by sie wykrwawiła tak wspaniale przyjeli poród w 2.Prowadził moja ciążę i nigdy nie zawiódł.Chodzę do niego z wielka przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ginekolog IP: *.chello.pl 26.08.07, 22:56 Ja również polecam dr Szatan Elżbietę.Konkretna rzeczowa kobieta . Bardzo dobrze się czuje przy niej i jest dokładna a przy tym miła . Właśnie wybieram się do niej niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1506 Re: Tu wiecej opini o ginach z Sosnowca....... 27.08.07, 10:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=14966350 Odpowiedz Link Zgłoś