suzan11 29.06.07, 12:36 Wypadły mnie z obrączki cyrkonie i chciałabym wstawić nowe gdzie najtaniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.dalloway Re: Gdzie tani jubiler 01.07.07, 14:31 Lubie odwiedzać jubilera na ul.Warszawskiej(w bramie na przeciwko dworca pkp),sympatyczny gość prowadzi sklep,ceny nie są u niego wygórowane.Co prawda nie wstawiałam u niego żadnych kamyków,więc nie orientuje sie jak to sobie liczy,ale nie sądze żeby z Ciebie zdarł,można sie zawsze z nim jakoś dogadać (ilekroć coś u niego kupuje,lubie sie potargować i zawsze spuszcza z ceny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Gdzie tani jubiler IP: *.centertel.pl 10.12.13, 07:30 witam i co znalazles jubilera ? aktualnie szukam jakiegoś pierścionka zaręczynowego i nie chciał bym zbytnio przepłacać a z dziewczyna nie bede chodził i szukał gdzie taniej chce wejść kupić i wyjść... co sądzisz o tym na warszawskiej ? chyba ze możesz polecić jakiegoś innego prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Gdzie tani jubiler IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.14, 08:32 Witam, Polecam jubilera w Będzinie na Kościuszki 2 Azuryt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenka Re: Gdzie tani jubiler IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.14, 09:44 Też lubię tego jubilera na Warszawskiej w bramie, od lat tam kupuję i naprawiam, ma tanio i bardzo ładne rzeczy, naprawiałam tam też oczko w pierścionku nie pamiętam już ile to dokładnie kosztowało ale dużo mniej niż pytałam w firmowym salonie. Odpowiedz Link Zgłoś