Gość: adam małyrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 12:17 i ile kosztuje? a może da się je wykonać bezpłatnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
le_szek Re: gdzie zrobię badanie audiogram 21.07.07, 22:15 Większość punktów z aparatami słuchowymi reklamuje się, że badają bezpłatnie - przynajmniej w Dąbrowie. Jak chcesz, mogę Ci podać, gdzie w DG są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: gdzie zrobię badanie audiogram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 11:53 ok, podaj wiesz może czy wykonują te bad. codziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: gdzie zrobię badanie audiogram 22.07.07, 21:59 1. Królowej Jadwigi 21 - Audiofon 2. Kołłątaja (nie pamiętam nazwy), obok pizzerii Da Grasso, zresztą obydwa są w sąsiadujących budynkach 3. Królowej Jadwigi 23 (ciąg pawilonów z pizzerią, bankiem, wypożyczalnią dvd, Biedronką) Pierwszy jest czynny od poniedziałku do piątku, drugi chyba też, trzeci - nie wiem. Nie wiem też, czy można na badanie przyjść z ulicy, czy trzeba się umówić najpierw (najlepiej najpierw zadzwoń). Odpowiedz Link Zgłoś