Gość: xenia IP: *.chello.pl 04.02.08, 23:46 Co sadzicie o tym salonie? Na stronie internetowej wyglada super, ale czy ktos korzystal tam z usług np. kosmetycznych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: murof Re: Viki Studio IP: *.centertel.pl 23.06.08, 12:35 z kosmetyki jak najbardziej możesz tam skorzystać-ale udaj się do kosmetyczki Madzi-polecam,co do fryzjerów to rewelacja-najlepsza jest taka filigranowa osóbka o imieniu Ewelina,szkoda że mina właścicielki (lub żony właściciela)zniechęca do samego przyjścia tam,cóż zawsze musi być coś nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Viki Studio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 16:44 Zapomniałam jeszcze dodać, żeby udać się koniecznie do Kuby albo Ewelinki, są niesamowici! Poproście o masaż głowy... hmm.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunka Re: Viki Studio IP: *.cable.smsnet.pl 16.07.08, 22:56 No a ktoś jeszcze wyrazi opinię na temat kosmetyki, bo jestem bardzo ciekawa? Duzo piszecie o fryzjerstwie, a w sumie pytanie dotyczylo uslug kosmetycznych. Piszcie czy jestescie zadowolone:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Viki Studio IP: 57.66.197.* 03.07.08, 20:58 Chodzi Ci o ta taka w okularach??- tak wiem, rzeczywiscie to chyba zona od szefa, z takim chamskim spojrzeniem- bardzo antypatyczna. Ale personel maja ok, dobrzy fachowcy wiec polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
evaeller Re: Viki Studio 04.07.08, 09:15 Zgadzam się z opiniami, że jedynie właścicielka zniechęca swoją osobą, byłam tam ostatnio, a jestem w 6-tym miesiącu ciąży, zmierzyła mnie od góry do dołu tak jakby chciała się przekonać czy to ciąża, czy taka gruba jestem.Ale z usług fryzjerki jestem zadowolona, bardzo sympatyczna dziewczyna. Powinna ta panna to przeczytać i zastanowić się, bo łaski nikt nie robi, takich zakładów fryzjersko-kosmetycznych jest full. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: Viki Studio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 21:48 Tak ta "postac" nosi okulary,tez miałam okazję zostać przez nią zmierzona wzrokiem (ale nie pozostałam jej dłużna;)wyjątkowo odrzucajaca osoba,całe szczęscie że ma personel który za nią nadrabia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Viki Studio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 16:42 Hej kochana! Ja korzystam od dłuższego czasu z Viki studio i jestem zachwycona!!!!! Obsługa profesjonalna!!!!! A swoją fryzurę podizwiam po wyjściu od nich przez następny miesiąc! Po prostu czad!!! Do końca zycia będę korzystać z Ich usług, polecam naprawdę, pójdz a się sama przekonasz!!!! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Viki Studio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 15:38 Właśnie jutro się tam wybieram, jak wrócę podziele się z Wami swoja opinią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Viki Studio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 16:53 Wysłałam do Viki studio ostatnio moją kuzynkę,która mieszka w innym mieście i po wyjściu stwierdziła, że tylko tu już będzie przyjeżdżać! A wczoraj namówiłam na wizytę moją koleżankę z pracy i jak ja dziś spotkałam to prawie jej nie poznałam, wyglądała bosko w nowej fryzurze! Naprawdę profesjonalna obsługa, miła i sympatyczna, która sprawia, że chce sie tam wracać. Widać, że mają podejście do Klienta, a to bardzo ale to bardzo wiele znaczy! Dlatego tam wracam... Ja akurat przede wszystkim dzięki Ewelinie i Kubie! Jakby kiedyś przypadkiem zajrzeli na to forum, to chcę powiedzieć, że bardzo Im dziękuje i serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Viki Studio IP: *.chello.pl 13.07.08, 01:42 A gdzie sie znajduje owe studio?? Odpowiedz Link Zgłoś
moo-nia Re: Viki Studio 13.07.08, 11:04 Studio Viki znajduje się na ul. Małachowskiego 2 www.vikistudio.com.pl/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsen Re: Viki Studio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 21:08 Bardzo polecam to studio! Sama korzystam z usług zwlaszcza fryzjerskich i jestem starsznie zdowolona z fryzjerow, ktorzy tam pracuja czyli Eweliny i Kuby! Podziwiam ich rowniez za wytrzymałość pracować po tyle godzin! Odpowiedz Link Zgłoś
martiz82 Re: Viki Studio 18.07.08, 21:51 Ja również jestem klientką viki studia i tak samo jak pozostali jestem bardzo zadowolona z obslugi. Szczególnie polecam Ewelinkę i Kubę (fryzjerów), sa poprostu rewelacyjni.strzyzenie, fryzury na imprezkę, fryzury ślubne, koloryzacja - wszystko czego zapragniesz w idealnym wykonaniu.Poza profesjonalizmem są to bardzo życzliwe i sympatyczne osoby, które umilą ci czas i zawsze chetnie doradzą odnośnie kosmetyków. Odnośnie kosmetyczki to wczesniej pracowała tam Asia ale niestety wyjechała, więc teraz korzystam z uslug Madzi i musze przyznać, że zarówno paznokci jak i brwi robi świetnie. Jeszcze na koniec coś o makijażu - pracuje tam sympatyczna blondyneczka (niestety nie pamietam imienia), która ostanio malowała mnie na wesele i byłam zachwycona. Makijaż naturalny zarazem wyrazisty a na dodatek bardzo trwały. Polecam kazdemu ten salon ze wzgledu na profesjonalizm jak i bardzo miłą atmosferę stworzoną przez pracowników tego salonu. serdecznie pozdrawiamy Marta i Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Ś. Re: Viki Studio IP: *.crowley.pl 22.07.08, 08:43 Polecam kosmetyczkę Madzię i fryzjerkę Ewelinkę - jestem zawsze bardzo zadowolona z ich usług a w wielu salonach bywałam:-) Fryzjerki i kosmetyczki nie zmienię!A Kubusia też pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolonaklientka Re: Viki Studio IP: *.chello.pl 12.09.08, 20:16 Dla mnie najlepsza kosmetyczka jaka kiedykolwiek poznalam jest Madzia. Od razu widac ze swoj zawod wykonuje z pasja. Mysle ze szefostwo powinno doceniac takiego pracownika. Zawsze jestem bardzo zadowolona z wszystkich uslug na jakie uczeszczam i polecam gorąco - na pewno bedziecie zadowoleni. Jesli chodzi o pazurki to nie ma dla niej rzeczy niemozliwych, a w kosmetyce zawsze potrafi doradzic no i zgadzam sie z tym ze robi rewelacyjna henne:) Pozdrawiam Cie serdecznie, gdybys kiedys wpadla na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka! Re: Viki Studio IP: *.xdsl.centertel.pl 31.03.09, 17:44 Jestem klientka tego salonu juz od dłuzszgo czasu i jestem bardzo zadowolona. Szczegolnie z usług fryzjerskich pani Eweliny oraz pana Kuby sa reweacyji, rowniez z recepcjonistki pani Katarzyny, gdyz kiedy potrzebuje umowic wizyte zawsze znajdzie dla mnie dogodny termin. Zawsze jestem milo obsluzona i przedewszystkim zachwycona metamorfozami na mojej głowie:] przepiekne rowniez pani Ewelina czesze koki slubne jak i zarowno fryzury wieczorowe. Z kosmetyki rowniez jestem zadowolona, posiadaja duzy zakres usług. Bardzo polecam ten salon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barap Re: Viki Studio IP: *.cable.smsnet.pl 18.06.09, 18:49 byłam dziś pierwszy raz i jestem po prostu zadowolona, fajna atmosfera, profesjonalne podejście, super fryzura- o to właśnie mi chodziło. Jestem pozytywnie zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Viki Studio IP: *.chello.pl 19.07.09, 15:01 jakie sa tam ceny np podciecie wlosow? Odpowiedz Link Zgłoś
taka-jakas Re: Viki Studio 21.07.09, 21:10 Zajrzyj na strone Viki Studio:-) www.vikistudio.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś