Dodaj do ulubionych

Co, gdzie, k..a i którędy

IP: *.smsnet.pl 25.02.08, 20:12
ja sądzę, że gdyby zmusić każdego, kto tutaj coś skrobnie, by w nim umieszczał
anonsy, to wątek ten byłby jedynym aktualnym z nastoma tysiącami postów i
równie dobrze można by Lenę uwolnić od "orki", jaką jest wycinanie od czasu do
czasu obecnego spamu :) Cóż, bez ogłoszeń byłyby posty jeszcze z czasów
poprzedniej ekipy rządowej na dole widoczne. Tak mnie naszło, sorki Lenko ;)
Obserwuj wątek
    • lena_zet Re: Co, gdzie, k..a i którędy 26.02.08, 08:58
      no, też tak myślę.Teoretycznie powinnam usuwać takie wątki, ale sie
      powstrzymuję, a może jednak powinnam......?
      • Gość: nie warto Re: Co, gdzie, k..a i którędy IP: *.smsnet.pl 26.02.08, 23:16
        Nie warto, inaczej będą posty z 2006 roku wisieć i ktoś na takiego starego
        kotleta odpowie bez patrzenia na daty i będą jaja:)
    • Gość: Niko Re: Co, gdzie, k..a i którędy IP: 88.220.124.* 27.02.08, 08:23
      Pijany jesteś ?
      • Gość: so what Re: Co, gdzie, k..a i którędy IP: *.smsnet.pl 27.02.08, 13:20
        A muszę?:) Wyraziłem swoje niezadowolenie, z którym nie każdy musi się zgadzać,
        ale wiem też, że wielu podziela moje spostrzeżenie i z tej też przyczyny omija
        tę tablicę ogłoszeń, co tylko pogarsza ten stan:) Wolno mi?:)
        • Gość: gość Re: Co, gdzie, k..a i którędy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 23:13
          Forum jest takie jak jego uczestnicy. Widać nie macie nic do powiedzenia, nie potraficie zaproponować żadnego tematu, rozpocząć wątku, który by się utrzymał i trwał. Najprościej jest ponarzekać. Lena nie jest moderatorem, a administratorem. Fakt, powinna wycinać badziewie w pień, bo nie ilość, a jakość postów świadczy o forum. Choćby i ta jakość miała być nie najwyższych lotów, niech trzyma poziom i się wspina.
    • Gość: ulla25 Re: Co, gdzie, k..a i którędy IP: 193.151.50.* 04.03.08, 12:06
      zgadzam się,że u nas są tylko ogłoszenia i zapytania o lekarza czy adres, no i
      jeszcze typu: oddam psa lub kota. Dyskusji żadnej. A o naszym mieście mieście
      dyskusji konstruktywnej niema na żadnym forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka