IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 21:54
Witam dlaczego zdradzamy?? od roku nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie mam wspaniałego narzyczonego w sierpniu bierzemy ślub a zdradzam go od początku istnienia naszego związku z żonatym mężczyzna z jednym i drugim facetem jest mi wspaniale. Chce zawrzeć związek małżeński ale nie wyobrażam sobie życia bez mojego kochanka. Nurtuje mnie pytanie czy można kochać 2 facetów na raz i czy jeszcze ktoś zdradza swoich partnerów....proszę pocieszcie mnie ze nie jestem sama na tym świecie....
Obserwuj wątek
    • Gość: stara prukffffa ja pier-dole. współczuje kolesiowi takiej baby IP: *.anonymouse.org 11.03.08, 22:02
      • Gość: julianna Re: ja pier-dole. współczuje kolesiowi takiej bab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 10:58
        nie mów hop.....nie wiadomo jaka ty będziesz miał albo jaka już masz
    • Gość: tnie się z żonatym Ciekawe czy się koleś ucieszy gdy się dowie?! IP: *.anonymouse.org 11.03.08, 22:08
      • Gość: julianna Re: Ciekawe czy się koleś ucieszy gdy się dowie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 10:53
        mój kochanek wie że mam narzeczonego i chce abym nie wychodziła za mąż bo jest
        gotowy sie ze mną ożenić tylko ja kocham ich 2 i nie jestem w stanie dokonać
        podziału i decyzji z którym chce być
    • Gość: wyposzczona Który jest lepszy w wyrze?!!!!!!!!!!!!! IP: *.anonymouse.org 11.03.08, 22:10
      • Gość: julianna Re: Który jest lepszy w wyrze?!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 10:44
        oczywiście że ten żonaty ma większe doświadczenie ;-)
    • Gość: i like it Ciekawe czy się narzeczony ucieszy gdy się dowie?! IP: *.anonymouse.org 12.03.08, 11:05
    • Gość: babcia A ile ty masz lat dziecko?! Tak ranić narzeczonego IP: *.anonymouse.org 12.03.08, 11:06
      • Gość: julianna Re: A ile ty masz lat dziecko?! Tak ranić narzecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 23:15
        ja mam 28 a mój narzyczony 25
    • Gość: narzeczony Żonatego pal licho.Niszczysz życie narzeczonemu!!! IP: *.anonymouse.org 12.03.08, 11:07
    • Gość: mama narzeczonego A może ty kochasz tylko łóżko z nimi a nie ich?!!! IP: *.anonymouse.org 12.03.08, 11:08
      • Gość: julianna Re: A może ty kochasz tylko łóżko z nimi a nie ic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 23:17
        łóżka kochać sie nie da przecież to jest przedmiot za to oni są ludźmi ich na
        pewno kocham
    • Gość: stara prukfffffa W sumie masz dwóch kolesi!Którego dziś zdradziłaś? IP: *.anonymouse.org 12.03.08, 22:31
      • Gość: julianna Re: W sumie masz dwóch kolesi!Którego dziś zdradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 23:18
        z jednym spędziłam noc a z drugim dzień
    • Gość: Joanin Re: ZDRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 23:32
      Po co ci ślub? Obowiązki w domu będą kolidowały z pracą na ulicy
      • Gość: julianna Re: ZDRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 23:22
        o wypraszam sobie.....kończę robić specjalizacje uważaj żebym kiedyś nie musiała
        cię leczyć drobi kolego....
    • Gość: P. Psycholog Re: ZDRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 23:45
      Hej pociesze cię nie jesteś sama z tym problemem w polskim społeczeństwie
      istnieje przekonanie ze dziewczyna mająca paru kolesi to ku.. a facet mający
      kilka lasek to doświadczony kochanek tak naprawdę to większości zdradzają faceci
      ale żaden z nich sie do tego nie przyzna nawet pod groźbą śmierci. czytałam
      wypowiedzi........ wszyscy faceci negują to co robisz bo boja sie ze właśnie to
      ich może spotkać ze to ich żony które co dziennie przynoszą obiadek do stołu
      piorą ich brudne skarpety i dbają o dzieci posuną sie do ZDRADY....i co
      wtedy....biedaczek będzie miał dostawione rogi chociaż jego zona pod ciężarem
      doprawionych przez męża już nie potrafi chodzić. Powiem ci jedno nie przyznawaj
      sie do tego co robisz jeżeli naprawdę kochasz tych dwóch facetów to zostaw to
      dla siebie nie mów nikomu zrób z tego tajemnice swoja słodka bo nikt nie przyzna
      sie do zdrady chociaż by zdradzał regularnie taka jest mentalność naszego
      społeczeństwa ....może po ślubie ci sie odmieni punkt widzenia...pozdrawiam
      • Gość: nie lubię takich Jej punkt widzenia zależy od swędzenia.Wiadomo.... IP: *.anonymouse.org 14.03.08, 00:09
    • flocke Re: ZDRADA 14.03.08, 09:34
      wcale ich nie kochasz, po prostu to dla ciebie wygodne: jak jeden
      nie moze, to jest drugi. Szkoda mi tego narzeczonego, kiedys sie
      biedak dowie. A ty go skrzywdzisz, bo myslisz tylko o sobie. Dla
      swoich kaprysów i zachcianek zmarnujesz chłopakowi zycie. Mam
      nadzieje, że sie dowie o wszystkim jeszcze przed slubem, że znajdą
      sie "życzliwi" i mu doniosą. Na pewno ty nie zasługujesz na żadego z
      tych facetow.
      Mam nadzieje, że to tylko prowokacja, która miała wywołac dyskusje.
      • Gość: joanna Re: ZDRADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 17:34
        nadzieje zawsze możesz mieć.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka