Dodaj do ulubionych

Kino Helios oszukuje klientów

IP: *.farmacol.com.pl 21.05.08, 14:31
Kino Helios w Sosnowcu nie sprzedaje tańszych biletów dla uczestników programu
MyNokia (dawniej Club Nokia), mimo, iż ma ważną podpisaną umowę o partnerstwie
z Nokią (poniżej info ze strony nokia.pl)

" Kino Helios: ul. Modrzejowska 32b, 41-200 Sosnowiec

Każdego dnia, o każdej porze, na każdy seans! Tylko z Graficznym
Identyfikatorem My Nokia bilet do kina kosztuje 14 złotych!.

Aby korzystać ze zniżek wystarczy pokazać na wyświetlaczu swojego telefonu
Nokia nowy Graficzny Identyfikator My Nokia. Z identyfikatorem tym możesz
kupić dwa bilety w specjalnej cenie – tylko dla użytkowników My Nokia.

Spraw też miłą niespodziankę swoim znajomym - powiedz im o naszej akcji, a oni
też będą mieli zniżkę na bilety do kin objętych patronatem My Nokia. Do
zobaczenia w kinie!!!!

Nasz akcja trwa bezterminowo! "

Obserwuj wątek
    • Gość: Leszek Re: Kino Helios oszukuje klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 12:52
      To samo jest w Gorzowie
      • Gość: bwn Re: Kino Helios oszukuje klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 10:18
        To samo jest w Katowicach...
    • Gość: kinga Re: Kino Helios oszukuje klientów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 09:39
      Jestem zniesmaczona organizacją urodzin w kinie Helios, nie róbcie tam dzieciom
      urodzin. Czuję sie oszukana sala niebyła w ogóle przystrojona wbrew
      wcześniejszym ustaleniom miały być balony, serpentyny, pani prowadząca urodziny
      krzyczała na dzieci każąc im wymyślać zabawy, a myślałam ze należy to do zadań
      pani prowadzącej urodziny, następnie pani która prowadziła urodziny poszła z
      dziećmi na seans filmowy upominała dzieci, że gadają, a sama przegadała z jakimś
      panem cały film tym samym przeszkadzając dzieciom w oglądaniu filmu. URODZINY W
      HELIOSIE TO TOTALNY NIEWYPAŁ. Mogłaby jeszcze napisać o wielu rzeczach
      bulwersujących, ale szkoda słów ..... cóż człowiek uczy się na błędach.. aha gdy
      zadzwoniłam do kierowniczki urodzin informując o całej sytuacji stać ich było
      tylko na stwierdzenie ze upomną pracownika liczyłam chociaż w ramach przeprosin
      na jakiś darmowy bilet dla solenizantki no cóż...zostawiam to bez komentarza...
      • Gość: ewelina Re: Kino Helios oszukuje klientów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 08:18
        Naciągaczka. Skoro jest tak źle to po co chcesz następny bilet?
        A w ogóle to co to za fanaberie aby urządzać urodziny w kinie...
    • le_szek Re: Kino Helios oszukuje klientów 02.07.08, 11:03
      Hmm, ciekawe - dzwoniłem do Heliosa i twierdzą, że zniżki honorują. Mieliście
      identyfikatory w komórkach?
      W czasach kart nie miałem tam żadnych problemów (również w Katowicach), ale dość
      dawno nie byłem.
      • Gość: mojave Graficzny identyfikator my nokia? IP: 193.151.50.* 10.09.08, 19:27
        Jak mogę ściągnąć graficzny identyfikator my nokia? Pomóżcie
        • le_szek Re: Graficzny identyfikator my nokia? 11.09.08, 11:07
          Przecież wszystko jest dokładnie opisane na stronie My Nokia:
          my.nokia.com/appmanager/PolandPolishMY_NOKIA_POLAND/Main;JSESSIONID_NCOM=dG22LLfdYy1qJq9vCj8QJQhnwXLtDJQ05tqQKzn8f0C00JF2Bqhk!241433903?_nfpb=true&_nfpb=true&_pageLabel=P1132045
    • Gość: kinomaniak Re: Kino Helios oszukuje klientów IP: *.chello.pl 07.12.08, 22:38
      ja nie chodzę do kina i tyle w tym temacie.
    • Gość: Arq Re: Kino Helios oszukuje klientów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.09, 17:26
      BZDURA BZDURA BZDURA BZDURA BZDURA BZDURA BZDURA BZDURA BZDURA BZDURA BZDURA BZDURA

Autor tych wypocin najwyraźniej nie odrobił dokładnie pracy domowej i tylko się ośmiesza, oczerniając przy tym solidną markę kina Helios, na początek należy rozróżnić 2 kampanie firmy Nokia jedną jest "Club Nokia" inną jest "My Nokia" niedawno wygasły umowy Clubu Nokia z siecią kin Helios, dlatego karty Clubu Nokia nie były honorowane, niedługo później pojawiła się nowa promocja związana z firmą Nokia mianowicie My Nokia, żeby skorzystać ze zniżkowego biletu niezbędne było posiadanie na telefonie komórkowym loga tej że promocji, karta clubu noki nie mogła być honorowana w kinach ponieważ były to 2 różne umowy promocyjne. Dlatego zwracam się do niekompetentnego autora tekstu o "dokładne" zapoznanie się z materiałami promocyjnymi kina Helios oraz firmy Nokia, oraz o nie wygłaszanie bzdur. Pozdrawiam
      • Gość: do madrali powyżej Warto czasami spojrzeć na datę !!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.09, 18:12
        Kompetentny wyjaśniaczu - zaspało się czy z księżyca spadło. A może
        chcesz się podlizać na Nowy Rok swemu pracodawcy ?

Jak wytrzeźwiejesz to może spojrzysz na datę założenia wątku !

Ostatnio na tym forum zapanowała moda na wyciaganie jakiś strych
        spraw i wątków - widać z nudów niektorym odbija po sylwestrze.
        Możliwe też że mamy tu nowoprzybyłych z gatunku "dzieci neostrady" -
        ładnie się zapowiada !
    • Gość: greg Re: Kino Helios oszukuje klientów IP: *.gprs.plus.pl 04.01.09, 20:11
      Bzdura. Sieć Helios honoruje loga graficzne zapisane w telefonach Nokia w ramach
      programu My Nokia. Bilet kosztuje wtedy 16 zł, nawet w weekendy.
      Poza tym My Nokia honoruje zniżki do sieci kin Kinoplex.
    • Gość: ala Re: Kino Helios oszukuje klientów IP: *.chello.pl 22.02.09, 18:29
      ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka