Gość: Uczeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 07:38 Witam czy ktoś może się wypowiedzieć na temat tej szkoły bo słyszałam różne opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tumanek Re: Wszim humanitas IP: 88.220.124.* 23.09.08, 07:45 A jakie to opinie słyszałaś dziecko neostrady? Sprecyzuj o co Ci kurde chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawe Re: Wszim humanitas IP: *.171.170.34.crowley.pl 23.09.08, 08:50 czego Ty oczekujesz jeden napisze że jest ok a inny że nie Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_zielarka Re: Wszim humanitas 23.09.08, 11:07 ten co zaliczy semestr bez poprawki napisze że jest ok a ten co łazi i prosi się o kolejną szansę napisze że jest do d... i będzie ci odradzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń Re: Wszim humanitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 21:14 No własnie nie słyszałem żadnych konkretów ale jak rozmawiam z ludzmi na temat tej uczelni to odrazu pojawiaja się im szyderce uśmieszki że wstyd tam chodzić i że tam podobno tylko kasa gra role płacisz chodzisz i kończysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: Wszim humanitas IP: 88.220.124.* 24.09.08, 07:18 A ja znam szkoły gdzie płacisz chodzisz i nie zaliczasz :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawe Re: Wszim humanitas IP: *.171.170.34.crowley.pl 24.09.08, 09:35 to chyba lepiej świadczy o szkole,przynajmniej są pozory normalności.większość prywatnych szkół wyższych służy do wyciągania kasy od studentów.5 lat pochodzisz,kupę kasy wydasz i papier dostaniesz.o to Ci chyba chodzi skoro nie poszedłeś na państwową uczelnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marbar Re: Wszim humanitas IP: *.silesia-region.pl 25.09.08, 10:11 Nie wystarczy tylko płacić. Jestem na II roku. Z 6 grup zostały 4. Ci, którzy odpadli, to podejrzewam właśnie ci, którzy myśleli, że zapłacą i to by było na tyle... Nie ma aż tak łatwo. Nie twierdzę, że jest tutaj najwyższy poziom w kraju, tego nie wiem, ale są przedmioty, gdzie po prostu swoje trzeba przyswoić. Tak przypilnują, że np. o ściągnięciu trzeba zapomnieć... Tym niemniej, jeśli komuś zależy, a nie jest bardzo ciężko kumający, to sobie poradzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa26 Re: Wszim humanitas IP: *.proxy.pascal.pl 30.09.08, 11:49 Cześć Na jakim kierunku jesteś?Ja własnie zaczynam 1 rok i chciałabym dowiedziec sie troche wiecej:) Jak przebiegają sesje? Dzięki za odzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Wszim humanitas IP: 204.13.236.* 25.09.08, 11:52 To zależy czego oczekujesz od studiów. Jak tylko papierka, to jest bardzo dobra uczelnia, da się bez większego problemu ją skończyć, bo kadra przez szefostwo jest pilnowana, żeby studentom zbytnio krzywdy nie zrobić. Niedawno znajomy opowiadał mi jak jeden z prowadzących zbyt wiele osób w jego grupie oblał, to napisali pismo do prodziekan, że źle uczy i go wywalili :) Minus jest pewnie taki, że papierek od nich jest coraz mniej warty, bo pracodawcy wiedzą, że nie jest równy temu z UŚ czy Polibudy. Ja kończyłam wszim dwa lata temu i mam pracę, gdzie musiałam mieć wyższe wykształcenie obojętnie jakie i dla mnie ta szkoła gdzie nie musiałam się przemęczać była super. Jeśli chciałbyś przy okazji studiowania jeszcze czegoś się nauczyć to polecam raczej inne, głównie państwowe uczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
saltina Re: Wszim humanitas 02.12.08, 09:44 Ja zastanawiam się nad zarządzaniem w tej szkole, problem w tym, iz jestem typową humanistką i mam problemy z matematyką. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak ciężko jest z tym przedmiotem na tym kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: Wszim humanitas IP: *.3s.pl 02.12.08, 13:34 Słuchaj ja zdawałam na maturze biologię i żadna ze mnie matematyczka a AE w Katowicach już dawno zaliczyłam, więc nie widze problemu abyś ty nie ukończyła Humanitas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wszim humanitas IP: *.pzeask.3s.pl 07.02.09, 22:04 a czy ktoś mi powie ile kosztuje semestr na licencjackich zaocznych? Odpowiedz Link Zgłoś