Gość: majka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 12:35 Witam. Czy znacie ten salon? Jak robią tam fryzury i makijaż ślubny? I czy któraś z Was robiła tam tipsy? Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maj.a76 Re: salon gabriel 03.03.09, 15:09 odradzam makijaż ślubny, no chyba ze chcesz wyglądac nienaturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka od serca... IP: *.chello.pl 05.03.09, 21:04 Polecam Magdalenę Seremak z ul. Modrzejowskiej 6 Ma dziewczyna talent :) tipsy po prostu zrobiły furorę na weselu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rollo Re: od serca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 21:20 no ja nie moge tego niestety potwierdzic.. jej tipsy podchodziły mi pecherzykami powietrza juz po 2-3 dniach, dla mnie strata kasy, natomiast w gabrielu makijaż ślubny i fryzurka na medal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: salon gabriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 11:48 robię tam regularnie tipsy, p. Kasie zawsze robi tipsy bardzo starannie, i z dobrych materiałów, jestem zadowolona i ceny tez maja niskie-60zl za tipsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: salon gabriel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.09, 07:52 Już jestem po ślubie i makijażach, tipsach i fryzurach itp. Wszystko wyszło idealnie. Makijaż robiła mi Pani Agnieszka, bardzo naturalny, super, a do tego jest bardzo miłą osobą, z którą się świetnie rozmawia. Pani Kasia roiła mi tipsy wyszły świetnie, natomiast fryzurę robiła Pani Natalia w Dąbrowie G. Wszyscy byli zachwycenie. Polecam ten salon. Odpowiedz Link Zgłoś