Gość: annix IP: 193.151.48.* 10.03.09, 20:47 Witam. Gdzie w Sosnowcu przyjmuje dobry proktolog. Może być gabinet prywatny. Dzieki na każdą informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tumanek Re: dobry proktolog IP: 88.220.124.* 10.03.09, 23:27 A któż to taki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: dobry proktolog IP: 88.220.124.* 10.03.09, 23:31 Google znalazło To lekarz od kupy Czyli annix ma problem ze sraniem Proktologia - to dziedzina chirurgii zajmująca sie chorobami jelita grubego i odbytnicy. Są to choroby zapalne i nowotworowe. Objawy tych chorób są często bardzo uciążliwe i długotrwałe, mają charakter nawracający. Ropne wycieki z odbytnicy, zmiany ropne sączące w okolicy odbytu, ropnie płytkie i głębokie, bóle odbytnicy, a także nietrzymanie stolca i gazów związane z wiekiem, po urazach oraz po porodach, a także krwawienia. Jedną z wielu metod diagnostyki jest USG przezodbytnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annix Re: dobry proktolog IP: 193.151.48.* 11.03.09, 13:39 Tumanku błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, trzymają język za zębami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: dobry proktolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 16:55 Mam dobre doświadczenia z Euro Kliniki w Siemianowicach www.euro-klinika.pl/index.php?pl=strony&nrstr=1 Niestety tylko badanie jest na NFZ, zabiegi płatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lek. med. Re: dobry proktolog IP: *.cable.smsnet.pl 11.03.09, 21:13 Lecz nogi, na głowę za późno dzieciaku neostrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: dobry proktolog IP: *.quarto.pl 11.03.09, 20:41 Proktolog przymuje w poniedziałki w klinice uni-med na kukułkach. www.uni-med.com.pl Nie wiem czy wykonuje tam jakieś zabiegi. chyba tak, ale na 100% konsultuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: dobry proktolog IP: 88.220.124.* 11.03.09, 23:40 Pewnie robi świetne analne lewatywy ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: dobry proktolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 10:43 Jak zwykle Twoje komentarze są prymitywne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M* Re: dobry proktolog IP: *.silesia-region.pl 12.03.09, 09:24 Ze trzy lata moja mama leczyła się z dobrym skutkiem u takiego specjalisty, nie pamiętam nazwiska, który przyjmował w Szpitalu Wojewódzkim w Sosnowcu (były Górniczy) :) Odpowiedz Link Zgłoś
efcia2004 Re: dobry proktolog 13.03.09, 20:28 Pan Ordynator jednym ze szpitali - przyjmuje prywatnie na Pogoni, naprzeciwko kościoła. Nie przekonałam się na własnej ... hm.. skórze ;) ale wiem ze słyszenia że jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laik Nie rozumię IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.09, 22:07 Za chińskiego boga nie mogę zrozumieć dlaczego ktoś kto ma dostęp do internetu, potrafi napisać post na lokalne forum - nie potrafi trafić na specjalistyczne forum lub poprzez wyszukiwarkę znaleźć odpowiedzi na interesujący go temat. Szczegółnie gdy dotyczy to stosunkowo rzadkiej specjalności. Bardzo przepraszam ale pisanie o tym tutaj jest tylko powodem do szeregu idiotycznych i nic nie dających komentarzy. Rozsądek podpowiada nawet że do dorad i opinii należy podchodzić z dużą rezerwą - na anonimowe pytania otrzymujesz anonimowe odpowiedzi... i chcesz na tej podstawie podejmować decyzje komu powierzyć swoje zdrowie ? Przecież anonimowo może tu reklamować swoje usługi kiepski i nieodwiedzany lekarzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: Nie rozumię IP: 88.220.124.* 14.03.09, 09:49 Laik dobrze gada Brawo !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś