ajsza28 22.03.09, 21:37 Czy ktos ma namiary na cukiernie,gdzie wykonuja torty dla dzieci...Corka nie dlugo skonczy dwa latka i chcialabym jej zafundowc wybajerzony torcik.. Za odpowiedzi z gory dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tumanek Re: Tort dla dzieci IP: 88.220.124.* 22.03.09, 21:44 Chętnie spróbuje mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Tort dla dzieci IP: *.chello.pl 23.03.09, 21:19 prawie w każdej cukierni zrobią Ci taki tort - zalezy jeszcze jakie masz wymagania. Możesz zamówić tort z rysunkiem zrobionym na opłatku, niektóre cukiernie robią żelowe rysunki postaci z bajek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Tort dla dzieci IP: *.smsnet.pl 23.03.09, 21:42 polecam cukiernię "Macius" na Zagórzu na Zielonogórskiej.Zamawiałam tort na chrzciny, przepyszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: Tort dla dzieci IP: *.cable.smsnet.pl 05.04.09, 00:01 Cześć ja polecam sklep przy ul. kisielewskiego 11 zamawiałam na urodziny córki w listopadzie i był bardzo pyszny a zarazem efektowny. Była to lalka barbie w sukni balowej wyglądał prześlicznie a wiem że robią jeszcze inne wzory np. misie, lokomotywe. Polecam naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Tort dla dzieci IP: *.chello.pl 06.04.09, 20:54 ile zapłaciłaś za tą lalkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: Tort dla dzieci IP: *.cable.smsnet.pl 09.04.09, 23:02 dokładnie nie pamiętam ale około 40-50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś