Gość: KOKOLA IP: *.chello.pl 11.04.09, 14:19 W JAKIE DNI I W JAKICH GODZINACH PRZYJMUJE GIN DZEDZYK W PRZYCHODNI NA UL WAWEL W SOSNOWCU ?? PS. PROSZ O EWENTUALNE OPINIE. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga1506 Re: Pytanie do pacjentek dr H. Dzedzyka 11.04.09, 15:20 podam Ci numer na Wawel, zadzwoń bo miał mieć jakieś zmiany. 032 368 48 46 A opini nie będę wystawiać bo ile ludzi tyle opini. Ja chodzę do niego na Wawel jak i również prywatnie od 5lat i jestem zadowolona więc mogłabym pisać tylko same dobre rzeczy. Idź przekonaj się sama, bo różnie bywa, mnie może odpowiadać a innym osobą nie. www.znanylekarz.pl/lekarz-22088-henryk-dzedzyk-ginekolog-sosnowiec.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Pytanie do pacjentek dr H. Dzedzyka IP: *.telpol.net.pl 25.04.18, 18:50 nie polecam ,wiem co mowie ,do niedawna nawet nie myslalam nad zmiana ginekologa Jest mily ,wiekszosc kobiet wychodzi od niego z bananem na twarzy i to chyba je przyciaga ale diagnostyka to chyba jego najslabszy punkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenka Re: Pytanie do pacjentek dr H. Dzedzyka IP: *.efiber.pl 25.04.18, 21:26 Najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć, chodzę do niego krótko, zastrzeżeń nie mam, na pewno na plus jest to że ma w gabinecie nowy aparat usg i można na jednej wizycie darmowej mieć prześwietlony dół i piersi i pobraną cytologię. Odpowiedz Link Zgłoś