Dodaj do ulubionych

PIOTR PIEKARSKI NA PRZEWODNICZĄCEGO PLATER !!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 15:18
Piotr Piekarski kandyduje na Przewodniczącego Plater !!!
Jestem najodpowiedniejszym kandydatem na Przewodniczącego !!! Ja nie chce
kontynuować tego co budowała teraźniejsza Przewodnicząca, tylko JA BĘDĘ TO
KONTYNUOWAĆ !!!
Gwarantuje wam wszystkim, że was wszystkich nie zawiodę. Realne pomysły
wprowadzę w życie, nierealne i głupawe odstawię na bok, bo mi nie będą
potrzebne.

Kandyduje jeszcze z tego powodu, że chce mieć swój udział w tworzeniu tej
szkoły. Ponieważ szkoły nie kształtują mury i sala gimnastyczna (chociaż
większa by się przydała :P) tylko uczniowie do niej chodzący !!!

Jeśli chcecie, żeby coś zrealizować, przekażcie przewodniczącemu waszej
klasy, a oni przekażą mnie. Ja je przeanalizuje tak jak napisałem w
pierwszym akapicie.

Program wyborczy mam gotowy. Nie potrzebuje go mieć na papierze. Cała Plater
jest moim programem, bo tylko wy wiecie czego chcecie.

Tak więc głosujcie na Piotra Piekarskiego. Zmienię obliczę tej szkoły z
dobrego na jeszcze lepsze !!!

PIOTR PIEKARSKI PRZYSZŁY PRZEWODNICZĄCY PLATER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ;D Re: PIOTR PIEKARSKI NA PRZEWODNICZĄCEGO PLATER !! IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 03.12.03, 16:26
      JOŁ!!!!!! :PPPP
    • Gość: także z Plater Re: Piotr Piekarski na Przewodniczącego Plater !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 17:34
      Zapewne znasz już ten pseudonim z wątku o Plater, więc przedstawię Ci moje
      stanowisko.

1. Nie będę na Ciebie głosował, bo:
      - jesteś wulgarny (przynajmniej na forum)
      - bardziej bronisz nauczycieli niż uczniów
      * czy to prawda? Patrz poniższy link:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=8750881&a=9325073
      - obraża uczniów odwiedzających to forum
      - pisze z byyykami: sfoimi
      - chce znaleźć uczniów pod swój program, a nie próbuje zbudować programu pod
      uczniów
      * i znów dowody w poniższym linku:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=8750881&a=9231321
      - nie zna zasad netykiety - wrzeszczy na forum!!! Jak chcesz swój wątek
      wyróżnić to stosuj znaki typu #*^ w dużych ilościach przed i za tytułem wątku

2. Po tej fali krytyki przyszedł czas na postawienie pewnych warunków, pod
      którymi mogę zmienić zdanie:
      - stanowczość wobec dyrektorki; przewodniczący szkoły ma większe
      szanse "stawiać się" dyrektorce niż zwykły "pomawiacz" z forum; poza tym bez
      stanowczej polityki wobec niej nic się nie uzyska (albo co najwyżej niewiele)
      - "konstruktywna rozmowa" z dyrektorką na temat "zakazu stadionowego", czyli w
      praktyce walka o umożliwienie wychodzenia na dwór na w-f (bo na wiosnę pewnie
      też będzie zakaz, a poza tym na dworze jest 10ºC i sucho, a tu trzeba gnieździć
      się na arcyogromnej sali gimnastycznej albo jeszcze lepiej na auli, gdzie można
      tylko pompki robić lub na naszej cudownej pseudosiłowni)
      - gruntowna nowelizacja (albo lepiej napisanie od nowa) statutu szkolnego, gdyż
      obecny zawiera wiele przepisów martwych i całkowicie niemożliwych do
      zrealizowania; przy okazji możnaby zmienić zapisy w kilku regulaminach
      szkolnych (od "Regulaminu korzystania z szatni wf i natrysków" począwszy;
      widziałeś kiedyś te natryski? Ja tam tylko kilka rurek widzę)

Tak więc moje stanowisko już znasz. Tak więc do zobaczenia na głosowaniu.
      Jeszcze pomyślę, czy na Ciebie zagłosuję.
      • Gość: jack Re: Piotr Piekarski na Przewodniczącego Plater !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 09:54
        Trzeba było nie niszczyć natrysków! To wy najstarsi odpowiadacie za ich
        dewastację.
        Kolego Piekarski nie daj się wypuszczać, tym co swoje interesy chcą załatwiać
        twoimi rękami. Trzymaj się i nie używaj wulgarnych słów. Podoba mi się, że
        chcesz pozyskać ludzi do swojego programu. Tak właśnie trzeba postępować, nie
        starać się przypodobać anonimom. Będę na ciebie głosować.
        • Gość: także z Plater Re: Piotr Piekarski na Przewodniczącego Plater !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 14:53
          Gość portalu: jack napisał(a):

> Trzeba było nie niszczyć natrysków! To wy najstarsi odpowiadacie za ich
          > dewastację.

A to ciekawe. Ja już czwarty rok widzę je zdewastowane. A dyrekcja nic nie robi
          w kierunku zmiany stanu rzeczy na lepszy. Żeby lepiej oddać przemiany jakie
          zaszły w tej szkole podam konkretne przykłady:
          - szatnie: nic się nie zmieniło oprócz drzwi wejściowych (tych u góry);
          legendarne z napisem "Arbeit Macht Frei" zastąpiono nowymi, które i tak są już
          popisane
          - sala gimnastyczna: w te wakacje zakupiono nową siatkę i paletki (które i tak
          ktoś ukradł), kiedyś tam wymieniono siatki przy obręczach kosza, a w zeszłym
          roku całą wiosnę nie było piłki do nogi szkolnej (trzeba było przynosić własną,
          aby pograć)
          - 3 nowe sale na górze: jak przyszedłem do szkoły trwał tam jeszcze pół roku
          remont
          - komputer na czytelni: jak przychodziłem to go nie było, a teraz dali jakiś
          jeden co ostał się jeszcze z zamkniętej obecnie sali na dole.
          - komputery w pracowni: nie było mi dane korzystać z obecnych komputerów, gdyż
          pojawiły się one akurat wtedy jak skończyłem 2 i ostatni rok nauki informatyki
          - radiowęzeł: jak byłem w I i II klasie to przeważnie grał, a teraz? co
          najwyżej od święta
          - boisko szkolne: w ostanie wakacje pomalowali bramki i wymienili jedną tablicę

Jak mi się jeszcze coś przypomni to oczywiście tu dopiszę.

> Kolego Piekarski nie daj się wypuszczać, tym co swoje interesy chcą załatwiać
          > twoimi rękami. Trzymaj się i nie używaj wulgarnych słów. Podoba mi się, że
          > chcesz pozyskać ludzi do swojego programu. Tak właśnie trzeba postępować, nie
          > starać się przypodobać anonimom. Będę na ciebie głosować.

Tylko mam pytanie. Jaki jest program kolegi Piekarskiego? Ja widzę tylko
          ogólniki, a przy wyborze kierować będę się szczegółami. Ja nie oczekuję tego,
          że jakiś kandydat będzie chciał mi się przypodobać. No i co z tego? Ja oczękuję
          programu zbieżnego z moimi poglądami.

Ja swoje stanowisko wyraziłem dosyć jasno i poparłem stosownymi przykładami. a
          ty kolego jack'u?
          • Gość: jack Re: Piotr Piekarski na Przewodniczącego Plater !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 15:29
            Twoja wypowiedź wskazuje na niezwykle zakłamanie. Zachowujesz sie jak dziecko,
            oczekujące wyłącznie zadowolenia własnych kaprysów. Zaprzeczasz sam sobie i
            wychodzi szydło z worka. Po prostu kłamiesz, a z kłamczuchami nie bądę
            dyskutować. Żegnam ozięble. cieszę sie że cię nie poznam.
            • Gość: także z Plater Re: Piotr Piekarski na Przewodniczącego Plater !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 17:43
              Gość portalu: jack napisał(a):

> Twoja wypowiedź wskazuje na niezwykle zakłamanie. Zachowujesz sie jak
              dziecko,
              > oczekujące wyłącznie zadowolenia własnych kaprysów. Zaprzeczasz sam sobie i
              > wychodzi szydło z worka. Po prostu kłamiesz, a z kłamczuchami nie bądę
              > dyskutować.

A Twoja wypowiedź na nic nie wskazuje. Jedyna rzecz na jakiej się znasz to
              krytykowanie innych użytkowników forum. Twoja powyżej cytowana wypowiedź to
              zlepek kilku niełączących się znaczeniowo zdań. Popracuj nad swoimi
              wypowiedziami. I piszesz, że jestem kłamczuchem. Proszę to udowodnić.
      • Gość: andrzej Re: Piotr Piekarski na Przewodniczącego Plater !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 10:35
        Także z Plater, masz wielką potrzebę istnienia w sieci! Tworzysz coraz to nowe
        teorie, szczujesz na ludzi i na szkołę, a wciąż nie masz odwagi ujawnić się i z
        malolatów chcesz zrobić narzędzie swojej rzekomej walki. Kompromitujesz się i
        tchorzysz! A co ty zrobiłeś dla tej szkoły przez lata? Pochwal sie!!!!!
        • Gość: także z Plater Re: Piotr Piekarski na Przewodniczącego Plater !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 15:03
          Gość portalu: andrzej napisał(a):

> Także z Plater, masz wielką potrzebę istnienia w sieci!

Oj nawet nie wiesz jak wielką. I to nie tylko w sieci.

> Tworzysz coraz to nowe
          > teorie, szczujesz na ludzi i na szkołę, a wciąż nie masz odwagi ujawnić się i
          > z malolatów chcesz zrobić narzędzie swojej rzekomej walki.

Ja tylko piszę to, co czuję. A jeśli ktoś z kandydujących czuje się "małolatem"
          to niech nie kandyduje. Przecież posada przewodniczącego to wielka
          odpowiedzialność.

A co do ujawnienia się to widzę, że tej odwagi także Ci brakuje. Podpisujesz
          się andrzej. To tylko jeden andrzej w Plater jest? Poza tym nie liczyłbym na
          ujawnienie moich personaliów, gdyż czuję się zastraszony!!! Już nawet pan
          sędzia był w szkole.

> Kompromitujesz się i
          > tchorzysz! A co ty zrobiłeś dla tej szkoły przez lata? Pochwal sie!!!!!

W jaki sposób się kompromituję? Czekam na konkretne przykłady. No i proszę nie
          przesadzać z tymi latami. To tylko 3 i pół roku. A dla szkoły zrobiłem tyle, że
          przez 3 lata siedziałem cicho i udawałem podporządkowanego systemowi.

Proponuję kolego abyś najpierw spojrzał na siebie, a dopiero potem innych
          osądzał
    • sandwich1 Re: PIOTR PIEKARSKI NA PRZEWODNICZĄCEGO PLATER !! 03.12.03, 18:29
      To co piszecie na tym forum to SPAM.
      To jest forum Sosnowiec, a nie PLATER.
      Załóżcie sobie forum prywatne. Czy to takie trudne. A może kiepsko uczą w tej
      szkole.
      • Gość: sosnowiczanka Re: PIOTR PIEKARSKI NA PRZEWODNICZĄCEGO PLATER !! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 16:52
        no dlatego sandwich ze to jest forum sosnowca poruszamy sprawy z nim ziwazane,
        załóż sobie jakis temat i nie narzekaj, a jak ci sie nie podoba to nie czytaj.
        poza tym miejsca na forum nie zabraknie wiec mozemy pisac co nam sie podoba
      • Gość: ;D HA HA HA HA IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 07.12.03, 10:54
        co wedlug ciebie ma byc "odpowiednim" tematem na forum? przynajmniej dzieki
        temu f.sosnowiec istnieje .. a co mozemy wyczytac na dabrowa gornicza???-
        ozywcie forum , ratujcie to forum bo umarlo , nic dodac nic ujac ...
    • Gość: nerina Re: PIOTR PIEKARSKI NA PRZEWODNICZĄCEGO PLATER !! IP: *.robbo.pl 05.12.03, 21:39
      Każdy byłby lepszy od obecnej przewodniczącej
    • Gość: Jakowlew Re: PIOTR PIEKARSKI NA PRZEWODNICZĄCEGO PLATER !! IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 06.12.03, 00:01
      Skończcie się wreszczie obrzucać błotem i zmiencie coś w tej szkole.O ile macie
      odwage/możliwości.Sam skończyłem Plater,a za moich czasów było generalnie
      podobnie jak dziś (o czym czytam i dowiaduję sie od znajomych etc.) Cóż może
      przewodniczący szkoły? Apeluje do Piotra i także do kontrkandydatów - jak
      zostaniesz przewodniczącym(-ą) ZRÓB WSZYSTKO aby było lepiej,inaczej no nie
      wiem, po waszemu . Zróbcie to ale nie po chamsku, ale z klasą - po co się kłócić
      - zróbcie to razem. Bardzo ważną rzeczą, którą mnie ta szkoła nauczyła, było
      właśnie działanie we wspólnym celu (pomijam lepiej jaki on był) wraz z
      przyjaciółmi, a nieraz i przeciwnikami. Dopóki będziecie się kłócić i wyzywać to
      nic nie da. Zróbcie to razem, przecież jest was mnóstwo, a szkoła powinna być
      dla ucznia. Nam się udało parę rzeczy zmienić, ale cóż...potem to się obróciło
      przeciwko nam. Jednak zróbcie to, a wątki takie jak ten nie będą miały już sensu
      w przyszłości, jeśli będziecie razem walczyć o wasze poglądy, zachcianki i inne
      takie :-) Pozdrowienia dla wszystkich co chcą aby było lepiej(bo zawsze może być) !

• Gość: ;D kilka slow do pana przewodniczacego IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 07.12.03, 11:06
      drogi piotrze piekarski ... powiem jedno : programu nie masz zadnego , a jedyne
      co chcesz osiagnac to zaistniec w tej szkole . twoj stosunek do uczniow wyraza
      sie poprzez gestykulacje podczas prezentacji (kiwanie sie , machanie rekami ,
      wspomniane "jol") . krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje i z toba bedzie tak
      samo => potok slow "to wy tworzycie ta szkole" i zero dzialania ... JAKIE SA
      TWOJE POSTULATY???? jedna z kandydatek przeprowadzila chociaz ankiete , a ty???
      prosze cie bardzo wymien co zrobisz w szkole jak zostaniesz wybrany! inni
      potrafili ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka