Dodaj do ulubionych

Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu?

IP: *.kimsufi.com 23.07.09, 20:45
Mam problem z komputerem i zastanawiam sie z jakiego serwisu komputerowego
skorzystac?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.cable.smsnet.pl 23.07.09, 22:35
      możesz poszukać w google, ja skorzystałem z SatisNet i jestem zadowolony serwis komputerowy
      • Gość: a Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 24.07.09, 16:19
        napisz jaki to problem
        • Gość: anka2 Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.09, 20:51
          Jak mogę się z Tobą skontaktować w razie czego?Poprzez komp.będzie
          to raczej w tym wypadku nie mozliwe:(
    • Gość: Aleksandra Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 07:10
      Mnie poleciła znajoma i jestem zadowolona - tani i przede wszystkim szybki
      serwis : Pogotowie komputerowe.
      Tel 886 967 736
      • Gość: eon Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 28.07.09, 12:29
        Heh ale śmiesznie się tu ludzie reklamują pod przykrywką zadowolonych klientów.
        Czy wy jesteście tacy głupi, że myślicie, że tego nie widać czy forumowiczów za
        takich głupich uważacie?
        • Gość: Darek Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 08:53
          Ja skorzystałem z tego ostatniego
          (www.serwis.tk) i jestem zadowolony. Facet
          naprawiał na moich oczach, więc bez ściemy . A własnie na ściemie żeruje
          większość serwisów . Zepsuta jest jakas pierdoła, trzymają kompa tydzień, i
          kasuja jak za zboże. Poza tym wiem że moje dane nigdzie nie wyciekną .
      • Gość: Adam Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.ovh.net 29.07.09, 12:31
        Faktycznie wykorzystując wątek, znajdą się osoby podszywające się pod klientów.
        Abstrahując od tego czy to prawda czy nie, najlepiej sobie w google poszukać,
        samemu się skontaktować i wybadać sytuacje. Jeszcze Markowi byłbym w stanie
        uwierzyć, że korzystał z tego Satisnet, ale wpisy o tym serwisie tk to poprostu
        czuć reklamę na całego. Chociaż po obejrzeniu strony tego serwisu, nie zachęca
        do kontaktu. Początkujący student zrobiłby lepszą, a to ma być profesjonalny
        serwis? śmieszne. Autorka postu pewnie już sobie znalazła serwis, a tutaj wpisze
        się jeszcze parę reklamodawców :D
      • Gość: Milena Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 10:28
        Ja nie polecam żadnych serwisów bo im nie ufam i moim zdaniem zdzierają kasę,
        ale mogę polecić osobę, która się zna na komputerach bo ją znam i wiem co
        potrafi. Składa komputery, doradzi jak dobrać odpowiedni sprzęt, naprawia,
        wgrywa oprogramowanie (bo nie każdy to jednak potrafi) no i takie
        pierdoły(chociażby usunięcie wirusa, który działa na nerwy bo np.włącza głupie
        strony, a jakie to już można się domyśleć). Zajmuje się tym bo po prostu to lubi
        i dużo kasy nie bierze. Jest miły i potrafi wytłumaczyć co i jak jest z
        komputerem itp. Jak ktoś chce to podaje nr telefonu 514-373-448. Ta osoba jest z
        Sosnowca, ale zawsze może dojechać do Dąbrowy Górniczej(i sąsiednie miasta).
        • Gość: Dentysta Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 11:55
          Serwisy
          komputerowe
          wg Ciebie zdzierają kasę? Wiesz, wiedza kosztuje.Poza tym dają
          gwarancję, wystawiają rachunki i ponoszą odpowiedzialność za swoje działania.
          Dla wielu ludzi profesjonalizm serwisu ma znaczenie.

Czy zamiast do dentysty idziesz do kolegi co ma kombinerki ?
          • Gość: gość Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 09:27
            taa..już byłam w takim serwisie.. nie dziękuje. Wole widzieć co kto robi mi z
            komputerem..

dali mi kiedyś dziadostwo, które pochodziło tydzień i tyle z tego było..
            profesjonalizm, chyba tam gdzie kasy biorą w cholere..
            • Gość: Mirek Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 13:46
              Dlatego właśnie nie oddaje komputera do serwisu, tylko wzywam serwisanta do domu
              . Widzę co robi i nie naściemnia mi że coś wymienił .Korzystałem z serwisu
              stacjonarnego (na Wysokiej) i z "pogotowia "
              Usługa podobna (wymiana dysku i reinstalacja w laptopie) , ale czas realizacji
              zdecydowanie na plus pogotowia .
    • Gość: emillo Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.cus.pl 14.01.19, 20:32
      polecam serwis konsol i laptopów na dworskiej
      skilap.pl
    • Gość: Tomek Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.19, 18:26
      polecam skilap.pl chłopaki znają sie na robocie, bylem tam z konsola bo w wcześniej serwis z Dąbrowy trzymał mi miesiąc konsole i nie potrafili nawet powiedzieć co jest uszkodzone a tutaj miałem gotowa konsole po tygodniu.
      Działa do dziś wiec śmiało mogę polecić
    • Gość: Kris Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.cus.pl 21.09.19, 21:23
      polecam skilap.pl dobry serwis mi naprawiali konsole po innym serwisie w Dąbrowie Górniczej który trzymał miesiąc czasu mój sprzęt i nie dali rady a na koniec zaproponowali ze odkupią mi za ta ps4 za 100 zł smiech na sali, Dobrze ze znalazłem tych chłopaków z sosnowca szkoda ze tak późno, bo okazało sie ze za naprawę dałem 200 i konsola śmiga bez zarzutu. Mogę więc śmiało polecić. tel 515-200-615
    • epitamkc Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? 20.10.19, 09:15
      A który z wymienionych serwisów zajmuje się też odzyskiwaniem usuniętych danych?
      • gracja226 Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? 21.10.19, 09:48
        W Katowicach masz ABC KOMPUTERY MESKOM - a to przecież rzut beretem z Sosnowca.
        • epitamkc Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? 21.10.19, 13:26
          Masz na myśli ten serwis -> naprawimy.net.pl/ ??
          • gracja226 Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? 22.10.19, 08:54
            Tak, to ten.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka