Gość: Anka IP: *.kimsufi.com 23.07.09, 20:45 Mam problem z komputerem i zastanawiam sie z jakiego serwisu komputerowego skorzystac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.cable.smsnet.pl 23.07.09, 22:35 możesz poszukać w google, ja skorzystałem z SatisNet i jestem zadowolony serwis komputerowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 24.07.09, 16:19 napisz jaki to problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka2 Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.09, 20:51 Jak mogę się z Tobą skontaktować w razie czego?Poprzez komp.będzie to raczej w tym wypadku nie mozliwe:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 07:10 Mnie poleciła znajoma i jestem zadowolona - tani i przede wszystkim szybki serwis : Pogotowie komputerowe. Tel 886 967 736 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eon Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 28.07.09, 12:29 Heh ale śmiesznie się tu ludzie reklamują pod przykrywką zadowolonych klientów. Czy wy jesteście tacy głupi, że myślicie, że tego nie widać czy forumowiczów za takich głupich uważacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 08:53 Ja skorzystałem z tego ostatniego (www.serwis.tk) i jestem zadowolony. Facet naprawiał na moich oczach, więc bez ściemy . A własnie na ściemie żeruje większość serwisów . Zepsuta jest jakas pierdoła, trzymają kompa tydzień, i kasuja jak za zboże. Poza tym wiem że moje dane nigdzie nie wyciekną . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.ovh.net 29.07.09, 12:31 Faktycznie wykorzystując wątek, znajdą się osoby podszywające się pod klientów. Abstrahując od tego czy to prawda czy nie, najlepiej sobie w google poszukać, samemu się skontaktować i wybadać sytuacje. Jeszcze Markowi byłbym w stanie uwierzyć, że korzystał z tego Satisnet, ale wpisy o tym serwisie tk to poprostu czuć reklamę na całego. Chociaż po obejrzeniu strony tego serwisu, nie zachęca do kontaktu. Początkujący student zrobiłby lepszą, a to ma być profesjonalny serwis? śmieszne. Autorka postu pewnie już sobie znalazła serwis, a tutaj wpisze się jeszcze parę reklamodawców :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 10:28 Ja nie polecam żadnych serwisów bo im nie ufam i moim zdaniem zdzierają kasę, ale mogę polecić osobę, która się zna na komputerach bo ją znam i wiem co potrafi. Składa komputery, doradzi jak dobrać odpowiedni sprzęt, naprawia, wgrywa oprogramowanie (bo nie każdy to jednak potrafi) no i takie pierdoły(chociażby usunięcie wirusa, który działa na nerwy bo np.włącza głupie strony, a jakie to już można się domyśleć). Zajmuje się tym bo po prostu to lubi i dużo kasy nie bierze. Jest miły i potrafi wytłumaczyć co i jak jest z komputerem itp. Jak ktoś chce to podaje nr telefonu 514-373-448. Ta osoba jest z Sosnowca, ale zawsze może dojechać do Dąbrowy Górniczej(i sąsiednie miasta). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dentysta Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 11:55 Serwisy komputerowe wg Ciebie zdzierają kasę? Wiesz, wiedza kosztuje.Poza tym dają gwarancję, wystawiają rachunki i ponoszą odpowiedzialność za swoje działania. Dla wielu ludzi profesjonalizm serwisu ma znaczenie. Czy zamiast do dentysty idziesz do kolegi co ma kombinerki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 09:27 taa..już byłam w takim serwisie.. nie dziękuje. Wole widzieć co kto robi mi z komputerem.. dali mi kiedyś dziadostwo, które pochodziło tydzień i tyle z tego było.. profesjonalizm, chyba tam gdzie kasy biorą w cholere.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 13:46 Dlatego właśnie nie oddaje komputera do serwisu, tylko wzywam serwisanta do domu . Widzę co robi i nie naściemnia mi że coś wymienił .Korzystałem z serwisu stacjonarnego (na Wysokiej) i z "pogotowia " Usługa podobna (wymiana dysku i reinstalacja w laptopie) , ale czas realizacji zdecydowanie na plus pogotowia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emillo Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.cus.pl 14.01.19, 20:32 polecam serwis konsol i laptopów na dworskiej skilap.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.19, 18:26 polecam skilap.pl chłopaki znają sie na robocie, bylem tam z konsola bo w wcześniej serwis z Dąbrowy trzymał mi miesiąc konsole i nie potrafili nawet powiedzieć co jest uszkodzone a tutaj miałem gotowa konsole po tygodniu. Działa do dziś wiec śmiało mogę polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? IP: *.cus.pl 21.09.19, 21:23 polecam skilap.pl dobry serwis mi naprawiali konsole po innym serwisie w Dąbrowie Górniczej który trzymał miesiąc czasu mój sprzęt i nie dali rady a na koniec zaproponowali ze odkupią mi za ta ps4 za 100 zł smiech na sali, Dobrze ze znalazłem tych chłopaków z sosnowca szkoda ze tak późno, bo okazało sie ze za naprawę dałem 200 i konsola śmiga bez zarzutu. Mogę więc śmiało polecić. tel 515-200-615 Odpowiedz Link Zgłoś
epitamkc Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? 20.10.19, 09:15 A który z wymienionych serwisów zajmuje się też odzyskiwaniem usuniętych danych? Odpowiedz Link Zgłoś
gracja226 Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? 21.10.19, 09:48 W Katowicach masz ABC KOMPUTERY MESKOM - a to przecież rzut beretem z Sosnowca. Odpowiedz Link Zgłoś
epitamkc Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? 21.10.19, 13:26 Masz na myśli ten serwis -> naprawimy.net.pl/ ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gracja226 Re: Jaki polecacie serwis komputerowy w Sosnowcu? 22.10.19, 08:54 Tak, to ten. Odpowiedz Link Zgłoś