Dodaj do ulubionych

platinum plaza

13.04.07, 14:50
jak wam sie podoba nazwa nowego budynku mieszkalnego w w-nie podoba??
mnie rozwalila jak sobie zestawilem ja z miastem... Cena m 2 tez ale mniej,
bo takie czasy...
www.gethouse.pl/Inwestycje_PlatiniumPlaza.php
Obserwuj wątek
    • ktosiuf Re: platinum plaza 13.04.07, 17:08
      Szczerze mówiąc jestem bardzo mile zaskoczony. To pierwszy apatarmentowiec w
      Wołominie, o ciekawej architekturze. Miejmy nadzieje, że Wołomin stanie się
      przyjaźniejszym miejscem dla tego typu inwestycji.
    • cage00 Re: platinum plaza 25.04.07, 09:42
      ...nazwa rzeczywiście pasuje do miasta jak kapelusz do dresów, przypuszczam że
      przyszli mieszkańcy będą podobnie pasować do apartamentowca...
      • rowena1 Re: platinum plaza 26.04.07, 15:28
        przepraszam, a gdzie jest ten budynek o którym mowa??
        • ilonadw Re: platinum plaza 26.04.07, 21:38
          Droga roweno;)
          Wg mnie ten budynek powstanie vis-a-vis Urzędu Skarbowego. Tam jest taka
          trójkątna działka, na której obecnie parkują ludzie idący do urzędu. Bardzo mało
          miejsca...
          • piegowata Re: platinum plaza 05.05.07, 10:14
            A czy nie chodzi o ten pusty plac pomiędzy blokami Wiśniewskich (ul. Lipińska), a szeregową zabudową, której pierwszy rząd przylega do Prądzyńskiego?
            Na stronie developera jest adres "u zbiegu ulicy Przejazd z ulicą Lipińską"
            Ten trójkącik, o którym mówisz (vis a vis Gazomontażu) nie pomieści raczej takiego olbrzymiego budynku...
            • cage00 Re: platinum plaza 06.05.07, 21:39
              Może developer wykupi działki z budynkami do wyburzenia... to tylko kwestia
              ceny i dogadania się z właścicielem.
              • wkoz1 Re: platinum plaza 15.10.07, 15:33
                rezerwacje przyjmuja.. za 5 tys. zl... ale ciekawe ze inwestorem
                jest, cytuje:
                "Spółka Bryum Poland Sp. z o.o., z siedzibą w Warszawie, pod
                adresem: al. Jerozolimskie 81, 02-001 Warszawa, wpisaną do Rejestru
                Przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy dla
                m.st. Warszawy, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego,
                pod numerem KRS 0000256307, o kapitale zakładowym w kwocie 100.000
                PLN zł, NIP 701-001-62-71"

a numer ksiegi wieczystej to KW WA1W/00035015/4", podaje jakby ktos
                byl zainteresowany inwestycja i chcial co nieco sie wiecej
                dowiedziec o inwestorze i w tej kwestii nas tu oswiecic..

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka