Dodaj do ulubionych

Znowu awaria w BPHPBK

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.04, 19:25
Chyba już co drugi dzień nawala nowy system Maklerski internetowy Bank ciagle
milczy ,Inwestorzy tracą nerwy i pieniadze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Znowu awaria w BPHPBK IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.04, 20:49
      Bank daje ciała, klienci uciekają, biuro maklerskie klopi, a co na to nasze
      OFErmy?
      Ładują BPHPBK pkcem do portfeli przyszłych emerytów.
      440 kto da więcej?
      Proponuję 600.
      Haha, a wartość jednej akcji jest 230 :)))
      Fajnie defraudują nasze przyszłe emeryturki-ale jeszcze się policzymy!
      • Gość: zbys Re: Znowu awaria w BPHPBK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 00:26
        dostalem dzis urwicy, w ogole nie moglem handlowac, przez zlecenie na telefon
        stracilem kase bo nie wiedzialem co sie dzieje na zywo, jeszcze jeden taki
        numer i uciekam od nich,
        co myslicie o bre? bo wydaje mi sie sympatyczne
        • Gość: Maxi Re: Znowu awaria w BPHPBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 12:32
          Ja się niestety przyzwyczaiłam do tego biura, ale teraz poważnie zastanawiam
          się czy się nie przenieść. od miesiąca codzienie przerywają notowania, chyba
          jest jeszcze za mała konkurencja, bo oni się tym specjalnie nie przejmują!
        • Gość: zbyszko uwaga!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 22:45
          ..i jeszcze jedno -przy skladsaniu zlecenia telefonicznego, pani (ktora zreszta
          nie byla w stanie udzielic informacji do kiedy potrwa awaria) obiecala ze moje
          zlecenie zostanie objete prowizja rowna internetowej ..ale kiedy to
          sprawdzilem -okazalo sie ze ze popbrali telefoniczną! -znacznie wyzszą! zarty -
          teraz mam listownie (sic!) to reklamowac w centrali
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka