Gość: staszek IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.04, 19:25 Chyba już co drugi dzień nawala nowy system Maklerski internetowy Bank ciagle milczy ,Inwestorzy tracą nerwy i pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Znowu awaria w BPHPBK IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.04, 20:49 Bank daje ciała, klienci uciekają, biuro maklerskie klopi, a co na to nasze OFErmy? Ładują BPHPBK pkcem do portfeli przyszłych emerytów. 440 kto da więcej? Proponuję 600. Haha, a wartość jednej akcji jest 230 :))) Fajnie defraudują nasze przyszłe emeryturki-ale jeszcze się policzymy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbys Re: Znowu awaria w BPHPBK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 00:26 dostalem dzis urwicy, w ogole nie moglem handlowac, przez zlecenie na telefon stracilem kase bo nie wiedzialem co sie dzieje na zywo, jeszcze jeden taki numer i uciekam od nich, co myslicie o bre? bo wydaje mi sie sympatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxi Re: Znowu awaria w BPHPBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 12:32 Ja się niestety przyzwyczaiłam do tego biura, ale teraz poważnie zastanawiam się czy się nie przenieść. od miesiąca codzienie przerywają notowania, chyba jest jeszcze za mała konkurencja, bo oni się tym specjalnie nie przejmują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko uwaga!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 22:45 ..i jeszcze jedno -przy skladsaniu zlecenia telefonicznego, pani (ktora zreszta nie byla w stanie udzielic informacji do kiedy potrwa awaria) obiecala ze moje zlecenie zostanie objete prowizja rowna internetowej ..ale kiedy to sprawdzilem -okazalo sie ze ze popbrali telefoniczną! -znacznie wyzszą! zarty - teraz mam listownie (sic!) to reklamowac w centrali Odpowiedz Link Zgłoś