00oo 18.08.10, 11:25 Uczestniczyliście? Chcecie uczestniczyć? Macie jakieś doświadczenia? dajcie znać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metalowczyk Re: Szkolenia Forex? 18.08.10, 11:36 www.globtrex.com/Szkolenia bezpłatne, przez internet, kompleksowe, profesjonalne, każdy poziom zaawansowania Odpowiedz Link Zgłoś
forexforex.pl Re: Szkolenia Forex? 18.04.12, 14:53 fakt, bardzo dobre ... forexforex.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ubrys Re: Szkolenia Forex? 18.08.10, 11:42 www.forex-training.com/ www.forextrainingworks.com/ teoria-fal-elliotta.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
wyprawy-1 Re: Szkolenia Forex? 25.01.12, 07:55 Jak działa Forex? Podstawy rynku walutowego Forex bez tajemnic. Na czym polega inwestowanie na Forex i jak na tym zarabiać. Odpowiedz Link Zgłoś
johnyy_24 Re: Szkolenia Forex? 07.09.10, 15:40 instalujesz plik logujesz się wg. danych z maila i masz szkolenie, coś w stylu udostępnionego pulpitu Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.majcher Re: Szkolenia Forex? 11.05.11, 15:38 moneycon.pl/wydarzenia/474-Forex___Szkolenie Odpowiedz Link Zgłoś
adamos70 Re: Szkolenia Forex? 11.04.12, 14:52 mówisz i masz mpac.pl/index.php/Oferta-szkolen żadnych darmowych które są tak na prawdę jakimiś seminariami do sprzedawania książek, podręczników o kiepskiej jakości czy też rachunków do grania w Forex. Można chodzić, ale nie spodziewałbym się jakiejś konkretnej wiedzy. Polecam natomiast praktyków i czerpanie wiedzy z ich doświadczenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaria Re: Szkolenia Forex? 14.07.12, 17:48 Ja byłam na jednym szkoleniu, na początku mojej forexowej kariery, sporo podstaw, ale tak naprawdę żadnych konkretów. Muszę przyznać, że drugi raz bym się nie wybrała... O wiele więcej się nauczyłam na swojej grze i czytaniu lietarury... Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_arabeska Re: Szkolenia Forex? 23.02.13, 11:05 Polecam gorąco ten blog, trafiłam na niego przypadkiem: www.blogfx.pl/ Autor zna się na inwestowaniu i można dowiedzieć się naprawdę wielu ciekawych rzeczy. Organizuje także bezpłatny Webinar 11 marca na którym opowie jak inwestuje. Odpowiedz Link Zgłoś
akademiaforexpro Re: Szkolenia Forex? 24.02.13, 22:26 hej, polecam szkolenia u praktyków i na akademii www.praktycyforex.pl i www.akademiaforex.pro Odpowiedz Link Zgłoś
adam_matecki Re: Szkolenia Forex? 26.02.13, 08:58 A ja polecam stronę p. Roberta Smug www.blogfx.pl Organizuje on teraz bezpłatny webinar na którym będzie pokazywał jak inwestuje. Swoje zagrania oraz zagrani swoich uczniów pokazuje na stronie www.facebook.com/pages/Forex-Akademia/116865138397631 Odpowiedz Link Zgłoś
2finka Darmowe szkolenie Easy-Forex 08.07.13, 09:48 Easy-Forex w następny wtorek (16.07) organizuje darmowe szkolenie, na którym będzie można poznać podstawy inwestowania na rynku Forex i dowiedzieć się czegoś więcej o konkursie "Million dollar". Szkolenie odbędzie się w siedzibie firmy, w Warszawie. Szczegóły i zapisy: www.easy-forex.com/eu/pl/event-details/?id=265 Odpowiedz Link Zgłoś