Dodaj do ulubionych

Żyjecie ?

24.02.11, 01:00
jw.

macie jakieś zdanie na temat przyszłych zachowań giełd ? obecnie czynników mamy tak wiele, iż teorii można snuć tysiące...

ehh, z sentymentem wspominam to forum, ileż tu było emocji, mam odczucie, że zostały na forum same spam-machiny.....

pozdrawiam wyjadaczy
Obserwuj wątek
    • przykopa Re: Żyjecie ? 24.02.11, 16:56
      Witaj :)
      Na giełdach rzeczywiscie jest ciekawie. Ale czy to już koniec wzrostów ?
      Moim zdaniem trochę za szybko by kapitulować , ale szykuje sie korekta dla trendu 4 letniego.
      I to ma odpowiednią wagę.
      Z tego co pamietam to Ty głównie siedziałeś w subfunduszach i konwersjach pomiedzy nimi.
      Co teraz ?
      surowce + żywność + zmiany klimatyczne ?
      • siurak20 Re: Żyjecie ? 24.02.11, 21:55
        Moim zdaniem rowniez za szybko na kapitulacje, chociaz to tylko taka moja opinia. A co do forum to faktycznie straszna tu cisza. Moze to znak ze do prawdziwych wzrostow jeszcze daleko? :)
    • aloha11 Re: Żyjecie ? 01.03.11, 08:33
      Witaj fular:) Żyjemy i czekamy na lepsze czasy:)

Mario
    • aloha11 Re: Żyjecie ? 01.03.11, 08:36
      Witaj fular:) Żyjemy i czekamy na lepsze czasy inwestując teraz w sposób bardziej skoncentrowany.

Mario
      • alinka102 Re: Żyjecie ? 06.03.11, 14:16
        aloha11 napisał:

> Witaj fular:) Żyjemy i czekamy na lepsze czasy inwestując teraz w sposób bardzi
        > ej skoncentrowany.

> Mario

ciągle skoncentrowany jeszcze na wydawaniu zysków z ostatnich megaspadków które dla mnie były ogłaszaną tu oczywistością - za co mnie tu wyśmiewano:) z moimi prognozami że prawdziwe spadki dopiero przed nami

pamiętacie ?:)) gdy indeksy spadly do obecnych poziomów to wszyscy tu trąbili że to już koniec i odbijamy, że lepszej okazji do postawienia na wzrosty nie będzie itp

a zerknijcie sobie na moje posty z tamtych czasów: "indeksy są ciągle jeszcze BAAARDZO WYSOKO I TOTALNY ZJAZD DOPIERO NADCHODZI"
        zrozumiecie czemu od ta tego czasu moge sobie stać z boku wydawać zyski i szykować się po mału znów do postawienia na spadki
        bo wiecie że ja tylko spadki lubie:))))
        • eisenhower1112 Re: Żyjecie ? 07.03.11, 16:21
          O jakiej kapitulacji myslicie??Ta hossa dopiero sie rozkręca.Kasa jest na surowcach ale gdzie znajdzie się gdy surowce pękną.O braku wzrostow w obecnej sytuacji w duzym stopniu decyduje psychologia i napieta sytuacja polityczna u arabów kiedy to siądzie indeksy pojda w góre bez wzgledu na fundamenty bo kazdy wzrost ma swoje fazy a ten rynek nie wyszedl jeszcze z drugiej.
        • eulen-spiegel Re: Żyjecie ? 07.03.11, 16:36
          bo wiecie że ja tylko spadki lubie:))))
          Myślisz że to działa grawitacja i prawo ciążenia ?
          • alinka102 Re: Żyjecie ? 07.03.11, 20:41
            wykrakane przeze mnie w 2008r wodospady to był niemal spadek swobodny:)))
            niestety zawieszano wtedy notowania po spadku dziennym o 10% - sztucznie ograniczając mi moje zyski
            ale po kilka % spadku na dzień to wtedy była normalka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka