Gość: Jan Osik IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.05.04, 14:18 Jaka cisza.........wszyscy wyjechali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ya Marek Re: Brytania-Polska/ Duże zainteresowanie Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 14:28 Strona graficzna irlandzkiego wortalu dość jednoznacznie wskazuje do jakich prac poszukują Polaków. Ja wyjeżdżam na Wyspy w lipcu. Ale do konkretnej i normalnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Coś strasznego..luknijcie.. IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 15:13 Przeczytajcie: londynek.net/dyskusje/message?message_id=175889&forum_id=3184 Facet jawnie sciąga dziewuchy do burdeli a mięśniaków do ochrony. Ludzie sa tak głupi (zdesperowani?), ze jadą do nieznajomego i to w takim biznesie!!! Dziewczyny są strasznie gupie co się na to łapią! Szok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teamspirit Re: Coś strasznego..luknijcie.. IP: *.arcor-ip.net 20.05.04, 16:00 Takie akcje zaczely sie juz w 1990 roku. Studentki wyjezdzaly do Wloch, Niemiec i tutaj bylo wielkie rozczarowanie i ponizenie. To cholernie przykre, iz prasa hajcuje mlodych do wyjazdow niewolniczych za chlebem. Mlodzi sa przyszloscia tego zdeprawowanego kraju i tutaj a nie na Cyprze we Wlochech etc jest ich miejsce do godnego i dostatniego zycia panowie politycy. Mlodzi nie dajcie sie wyrzucac z kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mistrzu Hiszpanie jechali do domu IP: 213.199.33.* 20.05.04, 17:14 Jak Hiszpania i Portugalia weszly do unii to trend byl odwrotny. Hiszpanie wracali do kraju z Wielkiej Brytnii bo mieli lepsze szanse i lepsze prace nawet za miniejsze pieniadze. Ci co chca wyjechac bo imponuja im zarobki typu 800 funt na miesiac powinni pomyslec bo to jest rownowartosc zarobkow w Polsce ok. 1000 zl, biorac po uwage wyskosc cen tutejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VX Re: Coś strasznego..luknijcie.. IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.04, 17:07 Wszyscy "polityczne okraglaki" z za okraglego stolu i do nich przyssani powinni w pierwszej kolejnosci dostapic godnosci poszukiwania pracy na Zachodzie.Poznac luksusu jakiego doznaja poszukujacy pracy.Tym wszystkim niby demokratom przyuczonym do demokracji i demokratycznie grabiacych majatek narodowy powinno sie deportowac na Zachod bez prawa powrotu.Zachod czeka na was Panie i Panowie z samozwanczych niby elit.My pokazemy wam droge do urzedow pracy i po zasilek.Ogory i truskawy juz dojrzewaja wiec nie zwlekajcie,sprobujcie to co innym polecacie.Przyjemnego tyrania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teamspirit Re: Coś strasznego..luknijcie.. IP: *.arcor-ip.net 20.05.04, 17:22 a ja bym im pokazawszy kierunek na wschod z biletem transsyberyjskiego expresu - bez powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exex Re: Coś strasznego..luknijcie.. IP: 5.3R1D* / 218.39.19.* 20.05.04, 17:38 Wczoraj, Londyn, Oxford Street,ok 22:00, zaraz kolo wejscia do metra. Stoja 3 wymalowane dziewczyny z Polski, z ich rozmowy idzie wywnioskowac, ze przyjechaly dopiero pare dni temu. Juz maja pracodawce i prace. To swieze prostytutki. Coraz wiecej jest takich, ale jak sie nie odezwa, to nie wiadomo, czy to Polki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Brytania-Polska/ Duże zainteresowanie Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 17:33 Głównie dla tych co planują wyjazd! Byłam w Londynie 4 miesiące, wróciałam na wiosnę, czyli jeszcze przed wejściem Polski do Unii. Powiem jedno: chcecie to jeźdźcie, ale pamiętajcie żeby zarobić trzeba się urobić. Nikt Wam nie da nic za darmo. Teraz nie będzie Wam łatwo znaleźć pracę. Anglicy mogą przebierać i wybierać, tylu jest chętnych. Ja miałam szczęście znalazłam pracę w pierwszy dzień, za trzecimi drzwiami w jakie zapukałam, ale znam i takich, którzy wrócili, im się nie udało. Powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welcome to PL Jak to w zasr... mediach IP: *.spray.net.pl 20.05.04, 17:57 Hurrrrrra - optymizm ! Zajebioza ! Unia ! Europejczycy popierniczają AUTOKARAMI na wyspy bo ich nie stać na krajowe "tanie linie" lotnicze, które w efekcie okazały się tak samo drogie jak monopolista LOT :)) - witamy w Matrix / witamy w Polszcze... Niechby wszechwiedząca Wyborcza napisała ILE APLIKACJI ZAKOŃCZYŁO SIĘ ZATRUDNIENIEM !? W rozbiciu na branże... ! he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Jak to w zasr... mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 18:42 jak ci napisze to same sciemy , a o tych tam alicji i tym drugim juz cisza , jakies wypociny dzisiaj , czyzby koncepcji na dalsze klamstwa zabraklo panu redaktorowi. zaraz wytna bo wczoraj ocenzurowali :( Odpowiedz Link Zgłoś