Dodaj do ulubionych

Brytania-Polska/ Duże zainteresowanie Polaków p...

IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.05.04, 14:18
Jaka cisza.........wszyscy wyjechali?
Obserwuj wątek
    • Gość: ya Marek Re: Brytania-Polska/ Duże zainteresowanie Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 14:28
      Strona graficzna irlandzkiego wortalu dość jednoznacznie wskazuje do jakich
      prac poszukują Polaków.
      Ja wyjeżdżam na Wyspy w lipcu. Ale do konkretnej i normalnej pracy.
    • Gość: jojo Coś strasznego..luknijcie.. IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 20.05.04, 15:13
      Przeczytajcie:

londynek.net/dyskusje/message?message_id=175889&forum_id=3184
      Facet jawnie sciąga dziewuchy do burdeli a mięśniaków do ochrony. Ludzie sa tak
      głupi (zdesperowani?), ze jadą do nieznajomego i to w takim biznesie!!!
      Dziewczyny są strasznie gupie co się na to łapią!

Szok!
      • Gość: teamspirit Re: Coś strasznego..luknijcie.. IP: *.arcor-ip.net 20.05.04, 16:00
        Takie akcje zaczely sie juz w 1990 roku. Studentki wyjezdzaly do Wloch, Niemiec
        i tutaj bylo wielkie rozczarowanie i ponizenie. To cholernie przykre, iz prasa
        hajcuje mlodych do wyjazdow niewolniczych za chlebem. Mlodzi sa przyszloscia
        tego zdeprawowanego kraju i tutaj a nie na Cyprze we Wlochech etc jest ich
        miejsce do godnego i dostatniego zycia panowie politycy. Mlodzi nie dajcie sie
        wyrzucac z kraju.
        • Gość: Jankes Dla Michnika burdel to dobra praca IP: 68.249.7.* 20.05.04, 16:04
          • Gość: Mistrzu Hiszpanie jechali do domu IP: 213.199.33.* 20.05.04, 17:14
            Jak Hiszpania i Portugalia weszly do unii to trend byl odwrotny. Hiszpanie
            wracali do kraju z Wielkiej Brytnii bo mieli lepsze szanse i lepsze prace nawet
            za miniejsze pieniadze. Ci co chca wyjechac bo imponuja im zarobki typu 800
            funt na miesiac powinni pomyslec bo to jest rownowartosc zarobkow w Polsce ok.
            1000 zl, biorac po uwage wyskosc cen tutejszych.
        • Gość: VX Re: Coś strasznego..luknijcie.. IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.04, 17:07
          Wszyscy "polityczne okraglaki" z za okraglego stolu i do nich przyssani powinni
          w pierwszej kolejnosci dostapic godnosci poszukiwania pracy na Zachodzie.Poznac
          luksusu jakiego doznaja poszukujacy pracy.Tym wszystkim niby demokratom
          przyuczonym do demokracji i demokratycznie grabiacych majatek narodowy powinno
          sie deportowac na Zachod bez prawa powrotu.Zachod czeka na was Panie i Panowie
          z samozwanczych niby elit.My pokazemy wam droge do urzedow pracy i po
          zasilek.Ogory i truskawy juz dojrzewaja wiec nie zwlekajcie,sprobujcie to co
          innym polecacie.Przyjemnego tyrania!
          • Gość: teamspirit Re: Coś strasznego..luknijcie.. IP: *.arcor-ip.net 20.05.04, 17:22
            a ja bym im pokazawszy kierunek na wschod z biletem transsyberyjskiego expresu -
            bez powrotu.
            • Gość: exex Re: Coś strasznego..luknijcie.. IP: 5.3R1D* / 218.39.19.* 20.05.04, 17:38
              Wczoraj, Londyn, Oxford Street,ok 22:00, zaraz kolo wejscia do metra. Stoja 3
              wymalowane dziewczyny z Polski, z ich rozmowy idzie wywnioskowac, ze
              przyjechaly dopiero pare dni temu. Juz maja pracodawce i prace. To swieze
              prostytutki. Coraz wiecej jest takich, ale jak sie nie odezwa, to nie wiadomo,
              czy to Polki..
    • Gość: Kinga Re: Brytania-Polska/ Duże zainteresowanie Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 17:33
      Głównie dla tych co planują wyjazd!
      Byłam w Londynie 4 miesiące, wróciałam na wiosnę, czyli jeszcze przed wejściem
      Polski do Unii. Powiem jedno: chcecie to jeźdźcie, ale pamiętajcie żeby zarobić
      trzeba się urobić. Nikt Wam nie da nic za darmo. Teraz nie będzie Wam łatwo
      znaleźć pracę. Anglicy mogą przebierać i wybierać, tylu jest chętnych. Ja
      miałam szczęście znalazłam pracę w pierwszy dzień, za trzecimi drzwiami w jakie
      zapukałam, ale znam i takich, którzy wrócili, im się nie udało.
      Powodzenia :-)
    • Gość: Welcome to PL Jak to w zasr... mediach IP: *.spray.net.pl 20.05.04, 17:57
      Hurrrrrra - optymizm ! Zajebioza ! Unia ! Europejczycy popierniczają AUTOKARAMI
      na wyspy bo ich nie stać na krajowe "tanie linie" lotnicze, które w efekcie
      okazały się tak samo drogie jak monopolista LOT :)) - witamy w Matrix / witamy w
      Polszcze...
      Niechby wszechwiedząca Wyborcza napisała ILE APLIKACJI ZAKOŃCZYŁO SIĘ
      ZATRUDNIENIEM !? W rozbiciu na branże... ! he, he...
      • Gość: lolo Re: Jak to w zasr... mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 18:42
        jak ci napisze to same sciemy , a o tych tam alicji i tym drugim juz cisza ,
        jakies wypociny dzisiaj , czyzby koncepcji na dalsze klamstwa zabraklo panu
        redaktorowi.
        zaraz wytna bo wczoraj ocenzurowali :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka