agnieszkaaaaax 01.08.12, 23:01 a ja polecam zarabianie w programie inwestycyjnym Just been paid - info na zarabiaj-kase.ucoz.pl/ stabilny - płaci solidnie, teraz jest najlepszy moment na inwestowanie, 2% dziennie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kyshe Re: dobra inwestycja 09.08.12, 10:23 To nie jest żaden program inwestycyjny, tylko piramida finansowa. Po co tu kłamiesz wszystkich? Być może teraz jest dobry moment, ale Ci co wpłacą np. za tydzień czy miesiąc nie dostaną ani grosza. Ale Ciebie to nie obchodzi bo złapiesz paru poleconych i zgarniesz prowizje za nich... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaaaaax Re: dobra inwestycja 09.08.12, 10:35 a co dzisiaj nie jest piramidą? każda firma, banki, a największa tu ZUS - przecież jakby wszyscy naraz w jednym dniu chcieli wyplacic wszystkie pieniądze z banku to tez byłby on niewypłacalny:-) a ten system nie jest typową piramidą bo nie opiera się na poleconych - można ich mieć ale nie jest to wymóg do zarabiania - to jest wlasnie system inwestycyjny , jak w banku tylko na wiekszy procent. program istnieje juz od 2004 r i jakos jeszcze nie padl - dzieki opcji restartu - wiec na pewno jeszcze trochę pozyje tym bardziej ze wciaz sie rozwija i dopisywane sa nowe funkcje. Nikogo nie zmuszam ani nie oklamuję tylko zachęcam a decyzję podejmuje kazdy sam, zawsze jest jakies ryzyko, przechodzac przez ulice tez mozna zostac potraconym przez auto. Inwestuje sie tylko tyle ile mozna stracic i swiat sie nie zawali. info zarabiaj-kase.ucoz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dankax1975 Re: dobra inwestycja 22.08.12, 15:42 To ja juz wole kontrakt inwestycyjny, bardziej pewny....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Zła inwestycja 25.08.12, 09:43 Mówimy o piramidach finansowych. Firmy nie są piramidami finansowymi. Podobnie banki. Banki inwestują pieniądze otrzymane do depozytu. Udzielają innym ludziom lub firmom kredytu. I na tym zarabiają. Firm z reguły prowadzą jakąś działalność. Coś produkują lub świadczą usługi. W żadnym razie nie są piramidami finansowymi. Opisana przez Ciebie "inwestycja" w JBP jest piramidą. Obecnie wypłacane odsetki pochodzą z wpłat inwestorów i JBP sam oficjalnie o tym mówi. Jak się skończą inwestorzy to się skończą odsetki. Teraz wcale nie jest najlepszy moment na inwestowanie. Był rok temu, teraz widać że są problemy, przebudowują stronę. Ta piramida powoli zmierza ku końcowi. Odpowiedz Link Zgłoś
o2xlc Re: dobra inwestycja 28.08.12, 22:20 Od razu widać, że to jest zwykły naciągacz! Odpowiedz Link Zgłoś
malawiusz Re: dobra inwestycja 06.09.12, 12:15 Zauważyłem, że trochę się tutaj na forum pisze o ARETE MEDIA GROUP, w kontekście zarabiania na NC. Właśnie dostałem komunikat prasowy o rozpoczęciu oferowania akcji. Dla zainteresowanych przesyłam jego treść: ARETE Media Group SA rozpoczęła proces oferowania nowej emisji akcji w ramach subskrypcji prywatnej, z której zamierza pozyskać 500 tys. zł na dalszy rozwój. Zgodnie z planami zarządu debiut na rynku NewConnect nastąpi w IV kwartale bieżącego roku. ARETE MEDIA Group SA jest prężnie rozwijającym się przedsiębiorstwem medialnym. O jej sile stanowi doświadczenie i kompetencje członków zespołu, branżowe know-how, oraz szerokie kontakty biznesowe Zarządu. Spółka cieszy się zaufaniem wielu swoich klientów. Są wśród nich Galeria Cuprum Arena w Lubinie, Galeria Korona w Kielcach, Leroy Merlin i Sonel SA. Odpowiedz Link Zgłoś
jmleszek Re: dobra inwestycja 10.09.12, 10:11 Sprawdził ktoś tą arete ?? Ja patrzyłem i wygląda to całkiem dobrze. Dla niewtajemniczonych - ARETE MEDIA GROUP SA rozpocząła proces ofertowania nowej emisji akcji. Odpowiedz Link Zgłoś