Dodaj do ulubionych

co tam u Was?

14.09.12, 20:03
Witam, co tam w świecie sexu i biznesu?

Żyje jeszcze kto ze starej gwardii, kto pamięta upierdliwego Mario?

A może większość poległa:(

Obserwuj wątek
    • aloha11 Re: co tam u Was? 14.09.12, 20:09
      Przeglądałęm stare posty aż z 2006 roku:) To były czasy:)

Pola, rachel...........moje fanki:)
      • aloha11 Re: co tam u Was? 14.09.12, 20:10
        Jakiś sentymentalny się zrobołem na starość:)
    • aloha11 Re: co tam u Was? 14.09.12, 20:17
      mały stefek / maruda cholerna /, misty krawcem zwany, radiotrwam, zawodowiec4, citro1, elamigo1, soros, byczysko1, siurak20........i wielu innych.

Stańcie do apelu i mam nadzieję, że nie jest to apel poległych na parkiecie:)

• aloha11 Re: co tam u Was? 14.09.12, 20:34
        ....no i oczywiścoe wszystkie posty podpisuję znów

Mario
    • mariusz-ef Re: co tam u Was? 16.09.12, 00:07
      u mnie...
      nie posłuchałem żeby nie wchodzić w Merę i... siedzę na niej już kolejny rok licząc na to że w końcu ruszy
      ale ogólnie ok
      syn mi się urodził :-)
    • zelazny.karzel.wasyl Mario help! Nicolas Games 12.10.12, 00:11
      Mario help please! I sit in Nicolas Games. Their Prezes is shit. He lied very well oshust. I bought those akcje for 22 grosza 'cause Prezes Majka lier speak us, he has super gra. Today NGS is 3-4 grosz worth jedna stock.
      Gra is shit too and Majka's firm goes bankructwo. I don't know co robic if you don't pomoc moja and give me porada jak exit z ta horseshit pozycja.

Tylko Twoja are my only one hope. Twoja brain pracowacz very well and umyslic a trick to abandon this sinking statek.
      Moja pay well in zimbabwe dollars if you'll find good roswionsanie i zaprosic Twoja do Zimbabwe na excursion, jesli Twoja buy moja duzy flock of seagulls.

Moja believe Twoja pomoc

Posdrawia

N'dakuvara Todii s Zimbabwe nazywany f Polska na studya zelazny karzel wasyl
      • aloha11 Re: Mario help! Nicolas Games 16.09.13, 17:24
        haya jest ty kto?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka