Gość: gosc IP: *.if.uj.edu.pl / *.if.uj.edu.pl 28.10.04, 12:48 niech szlak trafi TPSA te francowate psy za niespadajace żyłowanie w przeliczeniu na jednego abonamenta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g2119 Re: Wzrost zysku TP SA w III kwartale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:00 Jeszcze przez dobrych kilka lat TPSA bedzie krolowac i chwalic sie dobrymi wynikami. Nie jest to az tak wielka ich zasluga. Wykorzystuja po prostu sytuacje w Polsce, poniewaz tu funkcjonuja , jak za dawnych lat - konkurencji praktycznie nia ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nwitas To nie krypciocha!!! IP: *.crowley.pl 28.10.04, 14:06 Buhaha - od dawna jestem abonentemz sferii, płacę połowę tego, co w tepsie i czuję się jak klient, a nie petent. Internet mam u operatora radiowego i też wszystko gra - normalne stawki, a jak porównam swoje łącze z tym, jak działa neosrada, to mogę tylko współczuć jej użytkownikom. No więc do roboty - razem wykonczymy "narodowego" operatora. Wystarczy tylko go wygonić z domu. Pamiętajcie - to nieprawda, że nie ma wyboru, przynajmniej w większych miastach. A, opowiem wam jeszcze coś. To, że nasze osiedle istnieje, tpsa zauważyła po 2 latach, choć na początku staraliśmy się o sobie przypomnieć. Jakiś ważniak z tpsa powiedział wtedy, że jesteśmy za mali (ok. 150 mieszkań), żeby opłacało im się nas przyłączyć. Zdanie zmienili niedawno, położyli nawet kable. Jak pewnie domyślacie się, gdy pojawili się u nas ich przedstawiciele handlowi, przywitaliśmy ich z otwartymi ramionami... :-) Pozdra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: To nie krypciocha!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 16:09 > Buhaha - od dawna jestem abonentemz sferii, płacę połowę tego, co w tepsie i > czuję się jak klient, a nie petent. Internet mam u operatora radiowego i też > wszystko gra - normalne stawki, a jak porównam swoje łącze z tym, jak działa > neosrada, to mogę tylko współczuć jej użytkownikom. Nie mow tylko, ze masz internet ze sferii bo jakosc tego jest taka, ze w ogole szkoda pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur To tylko przedłużanie agonii IP: 217.17.35.* 28.10.04, 13:03 Niedługo będziemy tańczyć w rytm marsza żałobnego na grobie telekomuny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ironista Re: Wzrost zysku TP SA w III kwartale IP: *.ecard.pl 28.10.04, 13:33 Tak długo jak długo nie powstanie w Polsce silne lobby połączonych sił profesjonalnych polityków i inżynierów, mające na celu demonopolizację pseudo zdemonopolizowanego rynku telekomunikacyjnego, tak długo będziemy świadkami kolejnych kampanii sukcesu TP S.A. Odpowiedz Link Zgłoś
worfff Re: Wzrost zysku TP SA w III kwartale 28.10.04, 14:37 No nic dziwnego. Zacytuje moze moj rachunek z tepsy. Rzomowy 7 zl, do zaplaty 51. Nic dziwnego, ze maja takie zyski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Wzrost zysku TP SA w III kwartale IP: 195.6.24.* 28.10.04, 18:49 FT wyciska TPSA jak cytryne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teleinformatyk Prawdziwa kondycja TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 18:50 Mam małą firmę świadczącą usługi telekomunikacyjne i z TP SA współpracować muszę. Totalna dezorganizacja w pionie obsługi klienta to już stała się plaga. Jeżeli chcesz kupić neostrade, linie ISDN, zmienić taryfe to czekasz 1-2 tygodni ale jeżeli firma ma już kilka linii i chce je przekonfigurować tzn. zamienić, zamówić DDI z jednoczesnym zamianą linii analogowej na cyfrową itd to oczekiwanie wydłuża się do kilku miesięcy. Takich nierozwiązywalnych spraw mamy kilka. Rekordzista, firma Nakła śląskiego czeka już 4 miesiące ale, ale to nie oni są rekordzistą bo jedna z Bytomskich firm czekała prawie 5 miesięcy. Jakie są przyczyny takiego stanu rzeczy? To proste, pozwalniali prawie wszystkich etatowych pracowników z pionu sieci z danych rejonów. Osoby programujące centrale miejskie otrzymują zlecenia z centrali (Wrocław, Warszawa) wcześniej przyjęte przez "błękitną linie" lub opiekunów klienta ale uruchomieniem usług u klientów zajmują się już firmy "zewnętrzne". Nie ma znaczenia czy zgłosi się problem techniczny "przedstawicielowi handlowemu" czy "błękitnej linii" efekt jest taki sam, czyli jedni nie wiedzą co robią inni a klient czeka miesiącami. Obawiam się, że nie jest to kwestia tylko polepszenia koordynacji. To trzeba rozwalić i zorganizować od nowa. Klienci TP SA czekają tylko na okazję by zmienić operatora. Z DIALOGIEM i z NETIĄ mamy zupełnie inne doświadczenia. To tyle. Ale mi ulżyło...... Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 No coz, zdzierstwo jak widac oplaca sie !! 28.10.04, 18:53 A to jedni z najwiekszych zlodzieji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: No coz, zdzierstwo jak widac oplaca sie !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 19:09 Ciekawe burku , gdzie ty pracujesz i czy także nie jesteś złodziejem i oszustem jeżdżącym samochodem z "kratką". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib To też "zasługa" doktora(?)NO. IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 19:13 Wysrarczy przyjrzeć się liście "korzystnych"interesow jakie zrobiła Polska,liście "wspaniałych"prywatyzacji i zawsze natrafi się na nazwisko jakiegoś kluczyka,krausego czy guzowatego,ciekawe ,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Wzrost zysku TP SA w III kwartale IP: 80.48.247.* 28.10.04, 19:56 Płaę za darmo TP SA ponad 42 zł. nic nie otrzymując w zamian. Ale już niedługo. Myślę o czymś innym. Ale to nie jest TP SA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIIIIIIIIIIIIIIII złodzieje=TPSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 21:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzad TP SA sprzedał minister po to aby było taniej ??? IP: *.marsoft.com.pl / 213.17.178.* 28.10.04, 21:25 a co mamy ???? Typy z Wąsami zawsze robią dobre interesy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYROLOWANY Re: DIALERY-Wzrost zysku TP SA w III kwartale IP: *.meskonet.pl / 195.136.30.* 28.10.04, 22:36 DZIĘKI DIALEROM I INNYM OSZUSTWOM TE psa CHCE WYJŚĆ NA PROSTĄ. DZIĘKI BOGU JUŻ BEZE MNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gser@poczta.onet.p A mi juz od trzech miesiecy nie chca zalozyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 00:37 telefonu. Prawie jak w komunie. Niestety konkurencja nie chce wchodzic na male osiedla wiec jestem uzalezniony od niemrawego molocha. Gdyby tak dalo sie ich podzielic i stworzyc prawdziwą konkurencję? No cóż. Oni mają zyski i w nosie drobnych przedsiębiorców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb a konkurencja 100x lepsza IP: *.gorzow.mm.pl 29.10.04, 07:28 sluchajcie, kiedys mialem tpse i bolilem okolo 100zeta za phona + internet + kablowke, to bylo okolo 300 razem. teraz place 150 zeta za to wszystko, plus mam darmowe nieograniczone minuty rozmow lokalnych , a ze jestem z gorzowa to moge dzwonic na 095 - 7 xxx xxx BEZ OGRANICZEN, oczywiscie kablowka - najwyzszy pakiey z hbo przez 6mcy;tez jest i internet 160kbbit/s , i to wszystko 150 zeta opyla sie bardzo, tpsa spada na koty.. wogole to www.multimedia.pl to cos jest..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gm Re: A mi juz od trzech miesiecy nie chca zalozyc IP: *.net / *.butch.mm.com.pl 29.10.04, 08:49 sam sobie odpowiadasz : inni operatorzy nie chcą wchodzić w małe osiedla i tereny wiejskie bo im sie nie opłaca. Dlaczego od TPSy oczekiwać tego co jest nieopłacalne . Przecież to nie PKPS ani pomoc społeczna . Też mam przejścia z TPSą i można im wiele zarzucić ale trochę rozsądku też potrzeba.Chciejstwo to nie wszystko. Każda firma komercyjna chce wyssać z rynku tyle ile rynek na to pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simon Re: Wzrost zysku TP SA w III kwartale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:32 Tak to moze ja tez swoje 3 grosze. Jestesmy wlasnie z takiej mniejszej miejscowosci co to sie nikomu nie opłacało zrobić konkurencji dla tePSY. Mieszkamy w bloku -chcielismy internet. "Nie ma mozliwosci technicznych" slyszelismy przez 4 kolejne m-ce. Az wreszcie mozna ale sa cale 2 "wolne nr" na NEO/ADLS - ok zmowilismy sie w bloku wybralismy DSL 512 -wczesnij juz byly mniejsza siec lokaln a. Pani w biurze była bardzo miła jedyne co nie ustalilismy to czy skladamy sobie server czy wezmiemy modem z NATem. dzien pozniej zadzwonilem do pani (mialem jej bezp. nr) i ustalilismy ze bedzie DSL bez dodatkowych uslog. Tel. nie byl na mnie ale na rodzicow, oni podpisali umowe, ja postawilem server -iwyjechalem na wakacje - wrocilem i JAKIE bylo moje gdy zaskoczenie gdy pierwszy rachunek przyszedl po 3 m-ca !! na kwote 1500zl i oczywiscie lacznie z oplata za NAT. Na zlozona reklamacje odpowiedzieli ze tak jest w umowie i nie ma podstaw do reklamacji (podpisali to rodzice ktorzy tyle o necie wiedza co o glebie na ksiezycu-a tpsa przez nieuwage czy celowe dzialanie to wykozystala) - I taka jest wlasnie tePSA. (i nie bylo do kogo sie odwolac-a do reklamacji stalem w kolejce 3h - tyle ludzi w tym samym celu!!) -jak to ktos napisal "ulzylem sobie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomecki Jasne, kosztem wypieprzanych na bruk pracowników IP: *.newcity.com.pl / 195.205.223.* 29.10.04, 13:50 i robieniem z pozostałych wołów roboczych. Coś wiem na ten temat. Banda s...synów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Jasne, kosztem wypieprzanych na bruk pracowni IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 15:25 Telekomunikacja nie burdel, nie każdy klient musi być zadowolony :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annica Re: Wzrost zysku TP SA w III kwartale IP: 212.160.172.* 29.10.04, 15:25 i bardzo mnie to cieszy :))))))))) hurra Odpowiedz Link Zgłoś