Dodaj do ulubionych

rachunek inwestycyjny

IP: 195.205.149.* 15.01.05, 10:47
chcę rozpocząć inwestowanie na giełdzie. nie mam dużych funduszy - na razie
chcę po prostu sprobować. czy możecie mi polecić, gdzie warto zalożyć
rachunek inwestycyjny? zależy mi przede wszystkim na dwóch sprawach: 1.
dostęp przez internet , 2. niskie opłaty i prowizje.
Obserwuj wątek
    • Gość: rav Re: rachunek inwestycyjny IP: *.chello.pl 15.01.05, 10:54
      proponuje boś. tanio i z dostepem
      • Gość: przemek86 Re: rachunek inwestycyjny IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.01.05, 14:09
        bm bise albo bzwbk
      • Gość: Zibi Re: rachunek inwestycyjny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.05, 13:37
        Sam ma w BOŚ i zgadzam się z moim przedmówcą, który polecał BOŚ. Zgodnie z
        twoją wypowiedzią to dysponujesz stosunkowo niewielką kwotą, więc za dostęp do
        notowań on line (nie sądzę aby był dla ciebie koniecznie niezbędny) będziesz
        musoała dodatkowo zapłacić. Możesz zrezygnować z dostępu do notowań on line i
        będziesz miała dostęp z opóźnieniem 15 minut. Dla inwestycji na rynku akcji
        dostęp z opóźnieniem jest to w olbrzymiej większości przypadków wystarczający.
        Wówczas chyba nie ponosisz żadnych kosztów. Regulamin i koszty opłat możesz
        sobie przeczytać na stronie BOS z tym, że dzisiaj strona ta może byc
        niedostępna z uwagi na konserwację systemu.
        bossa.pl/
        • inwestorgpw Re: rachunek inwestycyjny 17.01.05, 17:09
          Tylko i wylacznie BOŚ...mala prowizja..juz przy "malym" obrocie mozesz miec notowania online za darmo..mozliwosc negocjowania prowizji liniowej juz od niskiego obrotu. Sam mam w BOŚ.

Pozdrawiam
          ŁukaszH
          • Gość: nowicjusz pytanie nowicjusza IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.01.05, 19:55
            czy jak nie mam zalozonego jeszcze rachunku inwestycyjnego to mogę nabyć
            papiery w ofercie publicznej i zarejestrowac je dopiero otwarciu rachunku (moze
            nawet po debiucie gieldowym spolki)- gdzie indziej kupuję, a gdzie indziej
            mialbym rachunek? Thnx
            • Gość: przemek86 Re: pytanie nowicjusza IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.01.05, 21:52
              mozesz miec gdzie indziej rachunek, a gdzie indziej kupic papiery w ofercie
              publicznej; nie odnosi sie to jednak do ofert przeprowadzonycg przez gielde.
              W momencie zakupu musisz miec (na jakies 80%) rachunek inwestycyjny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka