Gość: mamona IP: 194.204.171.* 16.02.05, 13:00 OK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stary leszcz jest do wylania IP: 213.238.122.* 18.02.05, 00:06 za smieszne teksciki kaza sobie placic .... chlopaki graja swarz, oborniki i takie tam gowna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: jest do wylania IP: *.pwradio.pl 21.02.05, 08:54 Artykul o obornikach byl napisany w tamtym roku kiedy serwis nie byl platny. Jezeli chodzi o swarzedz, to sam ocen jaka byla postawa osob tworzacych ta liste - bronili swarzedza -, kiedy wiekszosc postawila na nim krzyzyk i okazuje sie, ze swarzedz bedzie bardzo dobra inwestycja. Artykulu pisane obecnie zawieraja naprawde ciekawe rzeczy o spolkach i pomagaja czesto podjac dobra decyzje inwestycyjna. Pozdrawiam i zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus Re: jest do wylania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:02 Ale pod tym adresem wyskakuje komunika "Konto zawieszone Jeśli jesteś jego właścicielem prosimy o kontakt" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luba Re: jest do wylania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 21:16 Tak właśnie jest, jestem zaniepokojona, wchodziłam tam codziennie, mogłam dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy o GPW. Czy może ktoś wyjasnić co się stało z investstockiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markus Re: jest do wylania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 22:02 To chyba była jakaś awaria. Już coś jest ale trzeba się logować Odpowiedz Link Zgłoś