Dodaj do ulubionych

STRZELEC-ubite dno.

IP: 83.238.69.* 07.04.05, 16:32
Teraz zacznie się jazda do óry takie mam przeczucie.Co otym sądzicie.
Obserwuj wątek
    • Gość: pserwach@o2.pl Re: STRZELEC-ubite dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 21:26
      to kaczka???

Bo z tego co wiem to strzelec chce wykiwac inwestorów. Sprzeda browary a my
      wszyscy pozostaniemy z akcjamio strzelca producenta wody mineralnej(sic!)
      • Gość: B. Re: STRZELEC-ubite dno. IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 07.04.05, 21:50
        no to juz dawno wiemy ale gdzies kasa z transakcji musi poplynac
        (najprawdopodobniej pod stolem do kieszeni Brody jego zony i szwagrow)
        jednak nie tak latwo wyprowadzic pieniadze w spolce gieldowej...
        notowania sa bardzo irytujace bo od kilku dni ktos manipuluje za pomoca duzych
        pakietow(100k lub 200k) i trzyma kurs w niewielkim przedziale (raz daje
        zlecenie na K raz S) czyli musi byc jakis powod zeby nie dac odplynac kursowi w
        strone 0,50 no i oczywiscie poszalec spekule...
        a co Broda kombinuje to nie wiem czy on sam zdaje sobie juz z tego sprawe...
        mam troche ale powiedzialem sobie ze od Brody i jego spolek cokolwiek by sie z
        nimi nie dzialo i co by nie robily to ja sie trzymam z daleka... teraz tylko
        odrobie straty jesli sie uda i koniec.
        • Gość: pserwach@o2.pl Re: STRZELEC-ubite dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 22:02
          ale do 1.04 nie dojdzie prawda?
          chociaz ja tam bawie sie giełda i wielu rzeczy nie rozumiem...
          Spolka STRZELEC jest włascicielem browarow i sprzedaje je FAXE. Czy nie powinni
          tego zrobic sprzedajac akcje STRZELCA lub z tego co dostana (680mln) podzielic
          sie z akcjonariuszami ???
          • Gość: m 680 mln ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 00:02
            • Gość: pserwach Re: 680 mln ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 21:35
              ups przepraszam pomylilem sie to mialo byc 680mln kulimbijskich peso a 120mln zł
          • Gość: inwestor Re: STRZELEC-ubite dno. IP: 83.238.69.* 08.04.05, 19:45
            Teraz lub niedługo zajmnie się spekuła,bo akcje są tanie.To nie żaden
            bankrut,tylko PKO tak postanowiło go w takiej sytuacji.Myślę cały czas ze na
            produkcji wody lepiej wyjdzie,niższe koszty,weźmy przykład z Hopa,jaka cena
            giełdowa.10% akcji skupi z giełdy-to też może zadziałać pozytywnie na
            kurs,obietnice są że nie opuści giełdy.Ten kto wierzy w wzrost kursu to
            kupuje,ci osłabych nerwach sprzedawają pomimo poniesionych stratach.Na tym
            polega spekulacja,najpierw zaniżyć kurs,aby potem go szybko wywindować do
            góry,opuścić chwilowo,zaniżyć i znowu ciągnąć do góry.Teraz już pokazał białą
            świeczkę co powinno pozytywnie wpłynąć na kurs.Kupowałem po 0.85gr.,a są tacy
            co kupowali po 1.20 i więcej.Życzę cierpliwości-to na pewno się zarobi..
            • Gość: m Re: STRZELEC-ubite dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:06
              Pożyjemy zobaczymy. W czwartek przyglądałem się tej spółce i rzeczywiście dzieją
              się tam cuda. Przez większą część sesji kurs bujał się 0,83-0,85, potem kilka
              sporych zleceń gładko rozebrano 0,85 i 0,86 i popyt zdechł a kurs osunął się na
              0,85 i ni z gruszki ni z pietruszki po stronie K pojawiło się jakieś 300k po
              0,86 wtedy (wg. mnie) ktoś w panice sypnąl po 0,85 a z 300km K po 0,86 zrobiło
              się jakieś 100k. Ktoś się rozmyślił ???? Nie sądzę.
            • jestem-tu Re: STRZELEC-ubite dno. 09.04.05, 09:37
              witam,
              strzelec kupiles po 0,85grosza? Po 85/100 grosza? A znasz ulamki dziesietne??
              Byly w podstawowce.
              • Gość: DaPuta Re: STRZELEC-ubite dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:18
                Wtedy piłem browary lub przesiadywałem ze znajomymi...
                I dzieki temu nie jestem zgorzkniałym ramolem którego jedyną rozrywa jest
                przesiadywanie na forum i wytykanie ludziom błędów w stylu
                "Po 85/100 grosza? A znasz ulamki dziesietne" lub w stylu "kup sobie słownik..."

blablabla

pozdro dla frustratów
        • Gość: benq Re: STRZELEC-ubite dno. IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 09.04.05, 22:20
          Obniżyli cenę bo chcą tanio skupić 10% swoich akcji w celu umorzenia,a to tylko
          podniesie póżniej jej cenę,na pewno będzie za jakiś czas w kręgu
          zainteresowania inwestorów...
    • Gość: ben Re: STRZELEC-ubite dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 12:59
      Ludzie kupujcie firmy z potencjałem a nie trupy!!! Spekulanci was wydymają bo
      grają milionami i jak zechcą to w poniedziałek kurs spadnie do 70 groszy.
      Ciekawe czy nie będziecie wtedy wyrzucać?
      • Gość: pserwach Re: STRZELEC-ubite dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:18
        ja nie rzuce po 70gr bo to dla mnie strata 30% :D
      • Gość: m Re: STRZELEC-ubite dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 15:11
        właśnie nie ma nic ciekawego w tej spółce, bierzcie z W20
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka