Gość: inwestor IP: 83.238.69.* 07.04.05, 16:32 Teraz zacznie się jazda do óry takie mam przeczucie.Co otym sądzicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pserwach@o2.pl Re: STRZELEC-ubite dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 21:26 to kaczka??? Bo z tego co wiem to strzelec chce wykiwac inwestorów. Sprzeda browary a my wszyscy pozostaniemy z akcjamio strzelca producenta wody mineralnej(sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: STRZELEC-ubite dno. IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 07.04.05, 21:50 no to juz dawno wiemy ale gdzies kasa z transakcji musi poplynac (najprawdopodobniej pod stolem do kieszeni Brody jego zony i szwagrow) jednak nie tak latwo wyprowadzic pieniadze w spolce gieldowej... notowania sa bardzo irytujace bo od kilku dni ktos manipuluje za pomoca duzych pakietow(100k lub 200k) i trzyma kurs w niewielkim przedziale (raz daje zlecenie na K raz S) czyli musi byc jakis powod zeby nie dac odplynac kursowi w strone 0,50 no i oczywiscie poszalec spekule... a co Broda kombinuje to nie wiem czy on sam zdaje sobie juz z tego sprawe... mam troche ale powiedzialem sobie ze od Brody i jego spolek cokolwiek by sie z nimi nie dzialo i co by nie robily to ja sie trzymam z daleka... teraz tylko odrobie straty jesli sie uda i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pserwach@o2.pl Re: STRZELEC-ubite dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 22:02 ale do 1.04 nie dojdzie prawda? chociaz ja tam bawie sie giełda i wielu rzeczy nie rozumiem... Spolka STRZELEC jest włascicielem browarow i sprzedaje je FAXE. Czy nie powinni tego zrobic sprzedajac akcje STRZELCA lub z tego co dostana (680mln) podzielic sie z akcjonariuszami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pserwach Re: 680 mln ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 21:35 ups przepraszam pomylilem sie to mialo byc 680mln kulimbijskich peso a 120mln zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor Re: STRZELEC-ubite dno. IP: 83.238.69.* 08.04.05, 19:45 Teraz lub niedługo zajmnie się spekuła,bo akcje są tanie.To nie żaden bankrut,tylko PKO tak postanowiło go w takiej sytuacji.Myślę cały czas ze na produkcji wody lepiej wyjdzie,niższe koszty,weźmy przykład z Hopa,jaka cena giełdowa.10% akcji skupi z giełdy-to też może zadziałać pozytywnie na kurs,obietnice są że nie opuści giełdy.Ten kto wierzy w wzrost kursu to kupuje,ci osłabych nerwach sprzedawają pomimo poniesionych stratach.Na tym polega spekulacja,najpierw zaniżyć kurs,aby potem go szybko wywindować do góry,opuścić chwilowo,zaniżyć i znowu ciągnąć do góry.Teraz już pokazał białą świeczkę co powinno pozytywnie wpłynąć na kurs.Kupowałem po 0.85gr.,a są tacy co kupowali po 1.20 i więcej.Życzę cierpliwości-to na pewno się zarobi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: STRZELEC-ubite dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:06 Pożyjemy zobaczymy. W czwartek przyglądałem się tej spółce i rzeczywiście dzieją się tam cuda. Przez większą część sesji kurs bujał się 0,83-0,85, potem kilka sporych zleceń gładko rozebrano 0,85 i 0,86 i popyt zdechł a kurs osunął się na 0,85 i ni z gruszki ni z pietruszki po stronie K pojawiło się jakieś 300k po 0,86 wtedy (wg. mnie) ktoś w panice sypnąl po 0,85 a z 300km K po 0,86 zrobiło się jakieś 100k. Ktoś się rozmyślił ???? Nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-tu Re: STRZELEC-ubite dno. 09.04.05, 09:37 witam, strzelec kupiles po 0,85grosza? Po 85/100 grosza? A znasz ulamki dziesietne?? Byly w podstawowce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaPuta Re: STRZELEC-ubite dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:18 Wtedy piłem browary lub przesiadywałem ze znajomymi... I dzieki temu nie jestem zgorzkniałym ramolem którego jedyną rozrywa jest przesiadywanie na forum i wytykanie ludziom błędów w stylu "Po 85/100 grosza? A znasz ulamki dziesietne" lub w stylu "kup sobie słownik..." blablabla pozdro dla frustratów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benq Re: STRZELEC-ubite dno. IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 09.04.05, 22:20 Obniżyli cenę bo chcą tanio skupić 10% swoich akcji w celu umorzenia,a to tylko podniesie póżniej jej cenę,na pewno będzie za jakiś czas w kręgu zainteresowania inwestorów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: STRZELEC-ubite dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 12:59 Ludzie kupujcie firmy z potencjałem a nie trupy!!! Spekulanci was wydymają bo grają milionami i jak zechcą to w poniedziałek kurs spadnie do 70 groszy. Ciekawe czy nie będziecie wtedy wyrzucać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pserwach Re: STRZELEC-ubite dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 13:18 ja nie rzuce po 70gr bo to dla mnie strata 30% :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: STRZELEC-ubite dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 15:11 właśnie nie ma nic ciekawego w tej spółce, bierzcie z W20 Odpowiedz Link Zgłoś