Gość: Fufuś Re: IDM - wielkie rozczarowanie ... IP: *.icpnet.pl 14.09.05, 11:16 A możesz je zmienić w wielką radość. Przynajmniej na 1 dzień. Wystaw ze 2 akcje po 20 zł, umów się z kimś żeby wystawił przed 16 zlecenie kupna i już mamy ekplozję radości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debi Re: IDM - wielkie rozczarowanie ... IP: *.waw1.cyber-cafe.pl 14.09.05, 16:55 rozczarowanie ale nie dla właścicieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fufuś Re: IDM - wielkie rozczarowanie ... IP: *.icpnet.pl 14.09.05, 17:29 Właścicielami są wszyscy akcjonariusze. Odpowiedz Link Zgłoś
kw213 Re: IDM - wielkie rozczarowanie ... 14.09.05, 22:41 I tu masz rację właścicielami są wszyscy akcjonariusze. Ale niestety ci drobni stracili i to dosyć sporo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fufuś Re: IDM - wielkie rozczarowanie ... IP: *.icpnet.pl 14.09.05, 23:05 To właśne ja między innymi. Ale kilka dni temu na szczęście się zdecydowałem i udało mi się wyjść z niewielką stratą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: IDM - wielkie rozczarowanie ... IP: 195.117.130.* 17.09.05, 13:28 pomyśl o dużych akcjonariuszach, po ile obejmowali akcje, spółkach przez nich kontrolowanych itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fufuś Re: IDM - wielkie rozczarowanie ... IP: *.icpnet.pl 17.09.05, 16:20 Duży to sobie zawsze poradzi. (Czy może raczej prawie zawsze.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debi Re: IDM - wielkie rozczarowanie ... IP: *.waw1.cyber-cafe.pl 19.09.05, 16:31 właściciele to p.Leszczyński, Abratański, itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fufuś Re: IDM - wielkie rozczarowanie ... IP: *.icpnet.pl 19.09.05, 18:32 Ładne nazwiska. Podobają mi się. Ale bym wolał, żeby się nazywali np. Dupa i Sałata, bylebym coś z tego IDM-u miał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: IDM - wielkie rozczarowanie ... IP: *.crowley.pl 15.09.05, 09:05 Witajcie, moze nie bedzie tak źle, IDM robił własnie niepubliczną oferte Monnari, jakas kaska wpadnie, niedługo ma mieć kolejna emisje na GPW wiec tez wpadnie jakis pieniadz. Na koniec roku powinna miec niezle zyski. Koniunktura sprzyja wiec jesli tylko ludzie to dostrzega kurs skoczy, bez szalenstawa ale z do tych 13,3 - 13,5 być może. Tomek www.finanseosobiste.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fufuś Re: IDM - wielkie rozczarowanie ... IP: *.icpnet.pl 15.09.05, 12:51 No ale dzisiaj mocny zjazd. Chociaż na tą chwilę w której piszę to spowodowało go 15 akcji. Chyba jakiś bezdomny nie wytrzymał już nerwowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: IDM - wielkie rozczarowanie ... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.09.05, 10:58 IDM S.A. to najgorsza lipa. Nie mam tu na myśli wyników finansowych ale samo funkcjonowanie spółki. Miałem tam konto. Nie polecam nikomu permanentrna niekompetencja. W ogóle dziwie się, że ta spólka jeszcze nie ogłosiła upadłości. Odpowiedz Link Zgłoś