Dodaj do ulubionych

ARABSKIE BPH

IP: *.stat.gov.pl 06.10.05, 15:51
Saudyjczycy mają kasę i to w gotówce. Spokojnie przebiją Włochów. Chyba że
Włosi są zdeterminowani i dadzą 6 a nie 5 akcji za BPH
Obserwuj wątek
    • Gość: amigo Re: ARABSKIE BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 18:55
      Kupiłeś?

• Gość: Gorbi Re: ARABSKIE BPH IP: *.stat.gov.pl 07.10.05, 09:26
        Już wiem co mi odpowiesz.
      • Gość: Gorbi Re: ARABSKIE BPH IP: *.stat.gov.pl 07.10.05, 09:56
        Jeżeli to BPH przejmuje PEKAO a nie tak jak miało być pierwotnie to przecież
        nowy bank będzie notowany na giełdzie jako spadkobierca BPH a nie PEKAO. Czy
        coś Ci to mówi?
        • Gość: amigo Re: ARABSKIE BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:18
          mimo mojej ogromnej sympatii do tego banku - wręcz powinni mi płacić prowizję
          od ilości klientów których im nagoniłem - to w obecnej sytuacji rynkowej uważam
          inwestowanie w ciut przewartościowane (moim zdaniem) banki za krok barziej niż
          ryzykowny. Szacuję sobie ile można zarobić a ile stracić jeśli wskaźniki wrócą
          do "normalnych" poziomów - o ile jakikolwiek poziom jest w dzisiejszych czasach
          z'normalny'.
          Dodatkowo przed akcjami bph czuję respekt, bowiem kilka lat temu umoczyłem
          całkiem pokaźną sumkę na ich papierach. Ot osobiste i subiektywne odczucia.
          ----------
          jeśli to bepeh będzie przejmował to fajnie dla mnie jako ich klienta - mniemam.
          Kultura finansowa włochów pozostawia wiele do życzenia. Jednak niezależnie od
          ostatecznej struktury własnościowej ja bym poczekał na koniec korekty? .
          • Gość: Gorbi Re: ARABSKIE BPH IP: *.stat.gov.pl 07.10.05, 11:06
            Ja już nie mam wyjścia. Przynajmniej nie mam za co kupić czego innego.
    • Gość: gienek Re: ARABSKIE BPH IP: 83.175.177.* 08.10.05, 19:15
      Podobny temat :

www.imoney.pl/viewtopic.php?t=6
      • Gość: Gorbi Re: ARABSKIE BPH IP: *.stat.gov.pl 10.10.05, 08:26
        Mam nadzieję że zdążę jeszcze się pozbyć akcji kupionych na kredyt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka