Gość: Gorbi IP: *.stat.gov.pl 06.10.05, 15:51 Saudyjczycy mają kasę i to w gotówce. Spokojnie przebiją Włochów. Chyba że Włosi są zdeterminowani i dadzą 6 a nie 5 akcji za BPH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amigo Re: ARABSKIE BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 18:55 Kupiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: ARABSKIE BPH IP: *.stat.gov.pl 07.10.05, 09:26 Już wiem co mi odpowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: ARABSKIE BPH IP: *.stat.gov.pl 07.10.05, 09:56 Jeżeli to BPH przejmuje PEKAO a nie tak jak miało być pierwotnie to przecież nowy bank będzie notowany na giełdzie jako spadkobierca BPH a nie PEKAO. Czy coś Ci to mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amigo Re: ARABSKIE BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 10:18 mimo mojej ogromnej sympatii do tego banku - wręcz powinni mi płacić prowizję od ilości klientów których im nagoniłem - to w obecnej sytuacji rynkowej uważam inwestowanie w ciut przewartościowane (moim zdaniem) banki za krok barziej niż ryzykowny. Szacuję sobie ile można zarobić a ile stracić jeśli wskaźniki wrócą do "normalnych" poziomów - o ile jakikolwiek poziom jest w dzisiejszych czasach z'normalny'. Dodatkowo przed akcjami bph czuję respekt, bowiem kilka lat temu umoczyłem całkiem pokaźną sumkę na ich papierach. Ot osobiste i subiektywne odczucia. ---------- jeśli to bepeh będzie przejmował to fajnie dla mnie jako ich klienta - mniemam. Kultura finansowa włochów pozostawia wiele do życzenia. Jednak niezależnie od ostatecznej struktury własnościowej ja bym poczekał na koniec korekty? . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: ARABSKIE BPH IP: *.stat.gov.pl 07.10.05, 11:06 Ja już nie mam wyjścia. Przynajmniej nie mam za co kupić czego innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: ARABSKIE BPH IP: 83.175.177.* 08.10.05, 19:15 Podobny temat : www.imoney.pl/viewtopic.php?t=6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorbi Re: ARABSKIE BPH IP: *.stat.gov.pl 10.10.05, 08:26 Mam nadzieję że zdążę jeszcze się pozbyć akcji kupionych na kredyt. Odpowiedz Link Zgłoś