Dodaj do ulubionych

TRYMAĆ BPH?

18.10.05, 22:51
Czy jest sens trzymać dalej ten papier,czy lepiej uciec ze stratą/stosunkowo
niewielka/?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gorbi Re: TRYMAĆ BPH? IP: *.stat.gov.pl 19.10.05, 12:54
      TRYMAĆ TRYMAĆ :)
      • Gość: pAwEl Re: TRYMAĆ BPH? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 13:33
        Wg mnie spadnie na 550 chociaż później może rosnąć ale max 600
      • gnebon_puczymorda Re: Najlepiej doradzi licytowany. On wie... :-) 19.10.05, 13:40
        Słuchaj, słuchaj Darek Gorbi'ego.
        Najwięcej wiedzą Ci goście, którym DMy licytują portfele, bo brakło im
        zabezpieczenia kredytowego. Ich słuchaj!!
        Sukces pewny.

Chcesz mojej rady? Wyjdź w cholerę ze wszystkiego na korekcyjnym odbiciu, które
        nastąpi po zahamowaniu obecnych spadków, w 2 poł. października. To odbicie na
        pewno zakończy się przed 1.11.05, posiedzeniem FED.
        Wybór należy do Ciebie. Zawsze mozesz, wzorem Twojego mentora wziąc kredyt,
        dokupić BPH i czekać, aż Cię zlicytują...:-)
        On nie słyszał o zasadzie "Kupuj plotki, sprzedawaj fakty" i dlatego kupił BPH
        tuż przed fuzją, gdy inni już sprzedawali.

----------------------------------------------------
        "Socjalista czy Faszysta - ja w tym Serze jako Glista"
        • Gość: KRACH Re: Najlepiej doradzi licytowany. On wie... :-) IP: *.net.autocom.pl 19.10.05, 13:54
          miałem coś podobnego napisać ale jak widać nie muszę. Podpisuje się pod opinią
          w 100%
          • Gość: malinowe_usta Re: Najlepiej doradzi licytowany. On wie... :-) IP: *.jmdi.pl 21.10.05, 21:02
            aq mnie jest zal tego Gorbiego a Wy mu dokuczacie, facet utopił kase teraz ma
            strsy, jest emocjonalny, opisuje wszystko co mu lezy na watrobie a wy zamiast
            go wesprzec to dowalacie mu
            • Gość: Gorbi Re: Najlepiej doradzi licytowany. On wie... :-) IP: *.stat.gov.pl 24.10.05, 08:39
              Dzięki za wsparcie :)
              • dariusz72 Re: Najlepiej doradzi licytowany. On wie... :-) 24.10.05, 10:39
                W dzisiejszym Parkiecie jest tekst o BPH,Gorbi czytałeś?
                • Gość: Gorbi Re: Najlepiej doradzi licytowany. On wie... :-) IP: *.stat.gov.pl 24.10.05, 10:53
                  Zaraz przeczytam.
                  • Gość: olik Re: Najlepiej doradzi licytowany. On wie... :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.05, 10:56
                    i co tam napisali ciekawego?
                    • Gość: Gorbi Re: Najlepiej doradzi licytowany. On wie... :-) IP: *.stat.gov.pl 24.10.05, 11:07
                      No właśnie. Co ciekawego napisali bo przeczytałem w internecie i nie ma nic
                      strasznego.
                • Gość: Gorbi Re: Najlepiej doradzi licytowany. On wie... :-) IP: *.stat.gov.pl 24.10.05, 10:59
                  No dobra. Powiedz co tam piszą bo zanim ja się dobiorę do tego parkietu.
                  • dariusz72 Re: Najlepiej doradzi licytowany. On wie... :-) 24.10.05, 11:28
                    AKUMULUJ, cena docelowa 682zł,same pozytywy,dokupiłem jeszcze trochę,coś się
                    zaczyna dziać...
                    • Gość: Gorbi Re: Najlepiej doradzi licytowany. On wie... :-) IP: *.stat.gov.pl 24.10.05, 11:51
                      No wiesz co. Co straszysz ludzi. To ja widziałem już w czwartek w rekomendacji
                      MILLENIUM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka