Gość: chirurg TKM TKM TKM .... IP: *.aster.pl 10.11.05, 20:57 TKM TKM TKM TKM TKM TKM TKM TKM TKM TKM TKM....... Tylko czy Polska to przetrzyma? A ten doktor pediatra to na górnictwie miedziowym też się zna? Czy też zdołuje KGHM jak Ursus? Co to q. ma być? To tak ma być lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik orlenu Re: Których prezesów odwołają politycy IP: *.sycomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 21:19 Pan arogancki Jasiński nie dorasta do pięt przeciętnemu menadżerowi w Orlenie, nie mówiąc o Chalupcu. Prezes, chociaż nie ma poparcia większości,przeważnie starszych pracowników zrobił dla tej firmy rzecz najważniejszą - odpolitycznił ją i postawił na przejrzystość,czystość we wszystkich obszarach jej działalności. Zarządzanie jest naprawdę profesjonalne. Nie boję się o przyszłość Orlenu pod tym kierownictwem. To naprawdę ekipa wybitnych fachowców. Jako pracownik tej firmy jestem zdegustowany faktem, że taki mały polityk w ten sposób wyraża się o mojej firmie i możliwości kierowania nią. To żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wnikliwy Re: Których prezesów odwołają politycy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.11.05, 21:48 Benchamarking nie potwierdza jakosci zarzadzania Orlenem. Nie moze byc inaczej, jesli glownymi ekspertami od handlu sa panowie Heydel i Ksiazek, ktorych wczesniej wywalono za zaslugi z BP (a tego drugiego tez z LOT-u). Jedyna zaleta obecnej ekipy jest to, ze kosztuje spolke mniej od poprzedniej, pod wodza pana Wrobla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chamski_Cycek Chalupiec_profesjonalny IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.05, 09:55 Do niego na dyra poszla dziewczyna od nas z banku. Pracowala ponoc 2 lata w delingu, a jak do nas przyszla to ani z reutersem, a ni z bloombergiem nie umiala sobie poradzic, co chcwila przybiegla, zeby sie dowiedziec, ktory wskaznik inflacji w USA z tych co pokazuje bloomberg to jest TEN. W koncu wywalil ja nasz dyro, a Chalupiec przyjal ja na dyra w PeKaO Sa, bo koleznaka ze studiow. Profesjonalista z Bozej Laski Odpowiedz Link Zgłoś
patriota9 czas skończyć z nomenklaturą w czerwonym KGHM 10.11.05, 23:12 prezesi na spólkę z pracownikami i zwiazkowcami biorą lewe miliony za lewe projekty racjonalizatorskie to trzeba skończyć i rozliczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca PiSu KATASTROFA!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 11.11.05, 00:41 Z Ursusa przez wodociągi do KGHM??? ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!! Żałuję że na nich głosowałem. TKM pełną gębą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na łożu s... Tera...ku......my i to niema znaczenia jaka obcja IP: *.kon.tvknet.pl / 82.160.85.* 11.11.05, 02:04 banda na wstępie dzieli łupy. Za robote sie wezcie, zlodziei majątku narodowego ścigajcie, Lewando.., Patala....,Bielec...i innych z lewa i prawa bo niema reguły a koryto ciagle to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wścibska Re: Których prezesów odwołają politycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 06:00 A co z prezesami RAdia i TV, do tej pory to też inna frkcja niż PIS, czy oni też mają podpisane kontrakty na ogromne odszkodowania? Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: a co sobie wyobrazaliscie 11.11.05, 07:39 a Teraz K...a My., to jest wlasciwa nazwa Pisuaru. Slonecznego dnia, pa Odpowiedz Link Zgłoś
patriota9 pazerność zżera te społki 11.11.05, 10:16 prezesi, związkowcy i inni z układu biorą grube miliony za lewe racjonalizacyjne wnioski a pracownicy milcza w zamian za 6 tys na twarz, jak ludzie dobrze zarabiają to om ale czy muszą chronic złodziejji, dlatego nikt się tu nie wpisuje z pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Sławomir Skrzypek, wiceprezydent Warszawy odpowied IP: *.compi.net.pl / *.compi.net.pl 11.11.05, 13:25 Sławomir Skrzypek, wiceprezydent Warszawy odpowiedzialny za inwestycje, miał być kandydatem na prezesa PKO BP bądź Banku Ochrony Środowiska. Sławomir Skrzypek wespół z Andzejem Urbańskim odpowiadaja za bajzel w inwestycjach infrastrukturalnych w Warszawie. leżą drogi, komunikacja publiczna. Mierny ale wierny - jakże to hasło nie traci na aktualności, bez względu na opcje polityczną. TKM - teraz k...a my to hasło stworzone przez bliźniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
gszatek Re: Których prezesów odwołają politycy 11.11.05, 13:35 TKM jak zawsze - a miało być inaczej (jako antywyborca PIS w to nie wierzyłem ale biedni ci ludzie co im zaufali) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomooh Lesiecki na Księżyc !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 16:53 Porty lotnicze to ostatni przyczułek komunizmu a lesiecki to typowa czerwona wesz - butny mega-arogant z typowo buraczanym brakiem ogłady...wyrwać chwasta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi To się nazywa NOMENKLATURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:01 To się nazywa NOMENKLATURA i niech ktoś mi udowodni, że nie. Jednym słowem - parafrazując "umarł król, niech żyje król" - "żegnaj komuno, witaj komuno". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rambo SLD-owcy wymieniali nawet sprzątaczki na swoje... IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczona Re: Których prezesów odwołają politycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:41 Czas skończyć i odwołać wszystkich przestępców klubiku belwederskiego kwaśniewskiego w sądach - prokuraturach, którzy nadal wykonują starym zwyczajem ich polecenia. CZAS Z TYM SKOŃCZYĆ !!! KRAJ I NARÓD POTRZEBUJE WREŚCIE ŻYĆ W KRAJU NORMALNEGO PRAWA I SPRAWIEDLIWOŚCI. A kolesie winni być tam gdzie ich miejsce za kratami dożywotnio !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P&Q Menagment Grou Re: Których prezesów odwołają politycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 09:29 Z wymienionych kandydatów jest jeden, który ma bardzo wysokie notownia w USA i Europie zachodniej,Stanisław Bortkiewicz który uratował URSUS, odrzucił takie propozycje jak AGCCo,i innych potężnych firm.O jego wielkości świadczy niebywała skromność i precyzja w zarządzaniu. Odpowiedz Link Zgłoś