Gość: ziomeek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 17:03 SPADłY MI: MNI O 2.70% ALCHEMIA O 4.33% CAPITAL O 12.92% HOOP O 1.36% RAFAKO O 0.94% SWARZęDZ O 3.23% BUDOPOL 0 10.23% WILBO O 2.90% pROCHNIK O 4.97% MOSTALEXP 1.31% :(((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: woody Re: JAAA DZIś ZALICZYłEM Z 5 TYś STRAT :(((( IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.01.06, 17:07 Może wieczorem Ci się podniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siurak Re: JAAA DZIś ZALICZYłEM Z 5 TYś STRAT :(((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.06, 17:12 buehehehehe :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafio Re: JAAA DZIś ZALICZYłEM Z 5 TYś STRAT :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 17:18 na łam sie na hoopie wzrosnie i wilbo tez pojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł A ja wole nie myślec...o tym IP: 83.238.62.* 04.01.06, 18:12 Dzis odnotowane nastepujące spadki...Getin -1%, Gant -5%, Próchnik - nawet nie zwracałem na to uwagi ile...aaaa dzis na samym Capitale -9% (nie licząc wczorajszego spadku 5%)...marnie to wyglada...A najgorsze jest to ze przez przypadek kupilem nie tyle co powinieniem akcji Capitala...(w pospiechu zamiast 100 to zrobilo mi sie 400 akcji...oj wielki bol.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek do pawła Re: A ja wole nie myślec...o tym IP: 217.96.16.* 04.01.06, 18:30 nie łam się chłopie. wierz normalnym postom w sprawie capitala. pójdzie do góry i to niebawem. poza tym będziesz mieć 400 praw poboru :) 26 walne w tej sprawie (patrz emitent). a co do strat. moja matka w połowie grudnia była do tyłu prawie 3 kawałki. dziś jest do przodu około 4 tys. odrobiła 7 tys.!! giełda jest nieobliczalna i nie należy się załamywać. a ja wierzę w capital i w to że niebawem 60. spadki są pod prawa poboru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł dla Tomka Re: A ja wole nie myślec...o tym IP: 83.238.62.* 04.01.06, 19:18 Nie łamie sie...coz to gielda...raz jest góra raz dno. Ja tez mialem wczesniej taki przypadek ze było źle a jakos sie stego wyszlo! A jesli chodzi o Capital to trudno mi cos powiedziec...przeciez wartosc ksiegowa tej spolki jest jak narazie na tak niskim poziomie ze to cud ze udalo sie ja tak wysoko wyprowadzic...Na gieldzie panika...przede wszystkim maluśkich takich jak ja ktorzy posiadaja 100-500 akcji i wyprzedaja je...na sile obnizajac kurs...to jest chore - jesli ktos chce sprzedac taka ilosc akcji to po jaka cholere zaniza kurs sprzedaja PKC...pozniej pojawiaja sie kolejni i kolejni...zeby poszła spólka do gory potrzebe sa wiekszze zlecenia po 500-1000akcji i wtedy cos sie ruszy...mam nadzieje bo juz nie wiem czy sprzedawac z taka strata czy ...własnie nie co..bo juz nie wiem...pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keli Re: A ja wole nie myślec...o tym IP: *.veranet.pl 04.01.06, 19:26 Facet, jedna dobra rada... musisz wiedziec co zrobisz z otwarta pozycja zanim ja jeszcze otworzysz. Musisz wiedziec, kiedy ja zamkniesz jesli kurs zacznie spadac i jak dlugo bedziesz trzymal gdy bedzie rosnac. Metody zamykania pozycji to sprawa fundamentalna, a widze, ze ty chyba nawet nie wiesz, ze cos takiego istnieje. Bez tego jedynie co ci bedzie wychodzic to pieniadze z twojego konta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HG Re: JAAA DZIś ZALICZYłEM Z 5 TYś STRAT :(((( IP: *.wsb-nlu.edu.pl 04.01.06, 18:33 jak mozesz kontrolowac kurs jednoczesnie 10 spolek?? analizowales je chociaz?? nie latwiej i pewniej miec np 4 ??? w życiu bym tak nie zrobil i to jeszcze z tak grubą kasą !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: JAAA DZIś ZALICZYłEM Z 5 TYś STRAT :(((( IP: 217.96.16.* 04.01.06, 18:35 dokladnie 4-5 spolek to max :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberał Re: JAAA DZIś ZALICZYłEM Z 5 TYś STRAT :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 20:05 ale portfel! fiu fiu. Sam to wymysliłes czy masz jakiegoś doradcę? Odpowiedz Link Zgłoś
kazweg46 Re: JAAA DZIś ZALICZYłEM Z 5 TYś STRAT :(((( 04.01.06, 21:25 Nie martw się msx odrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomeek Re: JAAA DZIś ZALICZYłEM Z 5 TYś STRAT :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:19 to jest najwyżej połowa moich akcji przeciez na wszystkich nie mogłem stracić maam jeszcze troche wszystkiego wartość to 210 tyś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: JAAA DZIś ZALICZYłEM Z 5 TYś STRAT :(((( IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.01.06, 22:48 jutro NOWY DZIEN :) nie martw sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: JAAA DZIś ZALICZYłEM Z 5 TYś STRAT :(((( IP: 87.207.43.* 04.01.06, 23:27 Ziomeek jak tak patrzę na twój portfel to nasuwa mi sie jedna myśł - konstruowałeś go o na podstawie sugestii tutejszych forumowiczó, widzisz teraz jacy z nich doradcy... a ty rafio to już jak zdezelowany patefon z czasów edisona, w kółko - hoop i wilbo, wilbo i hoop,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andres Re: JAAA DZIś ZALICZYłEM Z 5 TYś STRAT :(((( IP: 212.160.172.* 05.01.06, 10:00 Gdybys stosowal moja zasade, to bys nie stracil. Ta zasada to: nie kupuj śmieciowych spółek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMCi Re: JAAA DZIś ZALICZYłEM Z 5 TYś STRAT :(((( IP: *.ae.poznan.pl 05.01.06, 10:07 głowa do gory raz spadki raz wzrosty.....ale proponuje Ci bys dikładnie przeanalizował swój portfel by nie pogłebiac straty. to tylko pieniadze "dzis nie masz jutro mozesz je miec" 3maj sie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: JAAA DZIś ZALICZYłEM Z 5 TYś STRAT :(((( IP: *.server.ntli.net 05.01.06, 10:46 Jesli pod koniec roku zostaniesz z polowa pieniedzy to sie ciesz. Jest jedna zasada ktorej nauczylem sie w zyciu i ktora zawsze sie sprawdza. Nie rob tego co robia wszyscy. Jesli jest euforia kupowania akcji to sie wycofaj i poczekaj. Predzej czy pozniej przyjdzie spadek i to duzy. Teraz jest panika kupowania a jutro bedzie panika sprzedawania. Taka jest natura wiekszosci ludzi a duze pieniadze zarabiaja tylko ci ktorzy potrafia pojsc przeciwko trendowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomeek Re: JAAA DZIś ZALICZYłEM Z 5 TYś STRAT :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 15:09 luudzie dziś znów wzrost :P:P:Podzyskałem to 5000 jeszcze z zyskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: christoph.g Re: JAAA DZIś ZALICZYłEM Z 5 TYś STRAT :(((( IP: *.chello.pl 05.01.06, 15:10 To się wyprzedaj, bo jutro będziesz miał 8 tys. do tyłu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: JAAA DZIś ZALICZYłEM Z 5 TYś STRAT :(((( IP: *.server.ntli.net 06.01.06, 01:04 On nie sprzeda taka jest natura wiekszosci ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szorter Re: JAAA DZIś ZALICZYłEM Z 5 TYś STRAT :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 17:32 a ja 3000 zysków Odpowiedz Link Zgłoś