Gość: miecio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 12:43 Duże obroty a kurs w okolicy oporu - spora szansa na przebicie i mamy jazdę bez trzymanki. Zwróćcie uwage na tę spółkę - nie piszę kupcie tylko popatrzce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miecio Re: stalexport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 16:41 Troche wystrzeliło co ? Oczywiście bolek by już teraz piał z zachwytu nad sobą i swoją genialnością. I kupa jego satelitów by mu gratulowała "bolciu jaki ty mundry jesteś' A ja wam powiemm. Nie miałem pojęcia, że tak będzie. Bo tego nie wie nikt, nawet bolek. Po prosrtu mi się udało a pomogły mi w tym takie sprawy jak bliski opór, gigantyczne obroty i pewien ruch na spókach co maja stal w nazwie. Nie trzeba tu przy wysokobrotowych spółkach, drogie matołki, żadnych wielkich zdolności tylko trochę doswiadczenia i dużo szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFIO Re: stalexport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:58 JA KUPIŁEM STALEXPORT JAK BYŁ PO 1,6 ALE TERAZ ZAŁUJE ZE KUPŁEM TAK MAŁO AKCJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoje słowa re IP: *.siechutnik.pl / 80.48.144.* 05.01.06, 18:26 Daj sobie spokój z tym bzdetem. Za długo siedzisz w tym badziewiu i tracisz możliwość trafnego osądu. Znajdź sobie inna spółke lub spółki i odpocznij A może byś w ogóle odpoczął ? Odpowiedz Link Zgłoś