Dodaj do ulubionych

Giełda a SEX

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 11:27
Wczoraj, w intymnej sytuacji, powiedziałem do żony "Alchemio".
Czy to sygnał żeby natychmiast wycofać się z giełdy, czy czekać aż ona
powie "mój ty Orlenie" ?

czekam na Wasze (nie)przemyślane opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: tygrysek Re: Giełda a SEX IP: *.net.autocom.pl 10.01.06, 11:37
      Więcej seksu, mniej giełdy i trzymaj się lepiej z dala od tej społki
      mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=48 :)
      • Gość: zyczliwy katolik Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:54
        kobiety i gielda maja wiele wspolnego:duzo emocji,nigdy nic nie wiadomo,im
        wiecej postawisz tym wiecej wygrasz/przegrasz, latwo duzo zyskac i latwo duzo
        stracic
        brak regul i brak zasad,wszystko dozwolone,a kto pierwszy ten lepszy
        nigdy nie wiadomo jak zareaguja i czy zbudujesz dom czy kupisz (za ostatni
        grosz)sznur i taboret, ile bolu i ile rozkoszy i nigdy dosc
        • looney1 Re: Giełda a SEX 14.01.06, 12:50
          Spółki i spółkowanie mają ze sobą wiele wspólnego.

--
          O zdjęciach. Sympatycznie i rzeczowo.
          • swistak336 Re: Giełda a SEX 15.01.06, 13:05
            A co ze tfuu....SPÓŁKĄ PARTNERSKĄ!
            obrzydliwstwo:P
    • Gość: Seksuolog Radzi Re: Giełda a SEX. Uważaj bo może być inaczej. IP: *.bsi.bytom.pl 10.01.06, 11:38
      Gorzej, jak Ci powie: Mój Ty Universalu, Pażurze i Oceanie!!! :-)
      Jak powie mój Ty Arielu - Igroup też komplementem nie będzie.
      Jak usłyszysz, że Twoja sprawność jest na poziomie LDA S.A. to uciekaj z domu!!!
      Najgorzej jak powie, że masz wartość niższą niż OW2006120...to już tylko podać
      się do dymisji zostanie...:-)
    • Gość: kochanek Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 12:46
      Ja bym inwestował aż zacznie mówić "mój ty (7)BULL-u", jak powie "mój CAPITALU"
      znaczy, że planuje realizować zyski (wtedy ostrożnie i nie daj sie zaciągnąćdo
      sklepu). Jak zacznie Cie nazywać Próchnikiem znaczy ze przyszła oczekiwana
      bessa i nic Ci już nie pomoże (no może SRUBEX ale tylko w parze z UNIMILEM).
      • Gość: mąż Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 21:10
        Dziękuję wszystkim za dogłębne analizy mojego problemu.
        Chyba sprzedam jutro obie akcje Alchemii - rodzina ważniejsza.
        Myślałem o wejściu w Unimil ale........głupio się wygląda i ciężko oddychać
        pozdrawiam
        • swistak336 Re: Giełda a SEX 15.01.06, 13:07
          A kto ci kazał w Unimilu oddychać?
          ps. A Wólczanka podobno teraz też probukuje kapturki...na główkę...:P
    • Gość: lechu przyjemne z pozytecznym! IP: *.server.ntli.net 10.01.06, 21:33
      Z giełdy sie nie wycofuj, na parkiecie tez mozna pofiglować:)

• Gość: racheela Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 23:03
      a co powiesz na pieszczotliwe nazywanie spółek, które sie akurat posiada?
    • Gość: Lucyfer Re: Giełda a SEX IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 23:18
      Na łeb wam padło wszystkim.
      • Gość: mąż Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:34
        .......Lucyfer, ziejesz jadem........
        • Gość: skeezy Re: Giełda a SEX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:01
          Za to Twój post jest jednym z najgłupszych, jakie kiedykolwiek pojawiły się na
          głównej stronie.
          • Gość: tata Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:24
            interes sie nie kreci? eh.. wspolczuje..
    • Gość: look2u Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 18:27
      zależy co robiłeś z tą "Alchemia" szepcząc tak czule; czy wchodziłeś z
      kapitałem czy mówiąc "Alchemio" wycofywałeś kapitał, i jak zachowywał się
      kapitał po inwestycji - czy mogłeś inwestować ponownie czy nastapił spadek
      kapitału; niewątpliwie Alchemia jest intrygującą spółką - gratulacje
      przyjemnych inwestycji
      • Gość: Rooney Re: Giełda a SEX IP: *.chello.pl 11.01.06, 18:37
        Chore.PZDR
        • Gość: Greg Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:31
          A co ty z Radia Maryja jesteś? Seks to ludzka sprawa, normalna i bardzo
          przyjemna. Żeby cię bardziej "zdołować" powiem, że za 2-3 godziny zainwestuję w
          moją Alchemię cały portfel, bez ryzyka obsunięcia kursu, z dużym obrotem i
          wysoką świeczką bez knota. Zamknięcie będzie na szczytowaniu świeczki. Zadowolę
          się zerowym zyskiem, bo zaplanowaną ilość dzieci już posiadam. Jutro będę
          inwestował w Interię - też cały portfel. Pozdrawiam i więcej optymizmu zyczę.
          • Gość: mario Re: Giełda a SEX IP: 217.153.198.* 11.01.06, 20:40
            Ja to się tak zastanawiam,czy nie pozbyć się wreszcie tego Unimila i przerzucić
            z wora cały kapitał na Alchemię.Może na becikowym będzie lepszy zarobek.Mario
            • kumana1 Re: Giełda a SEX 11.01.06, 20:45
              chętnie tez bym tak zrobił ale takie becikowe na długo nie starczy na
              utrzymanie maluszka :(
              • Gość: mario Re: Giełda a SEX IP: 217.153.198.* 11.01.06, 20:54
                Tysz prowda.No ale jak się uda wpaść od razu z dużą ilością kapitału,to można
                liczyc na kilka takich becikowych.Mario
          • Gość: racheela Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 20:44
            moze nie chore a chory. I nie moze :(
            • Gość: Greg Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:08
              No właściwa diagnoza padła.
              Nic humoru w tym narodzie nie ma, zamiast się brać do roboty to tylko
              zazdroszczą i gderają. Biedne te ich matki, żony, kochanki. :-)
              • Gość: mario Re: Giełda a SEX IP: 217.153.198.* 11.01.06, 21:23
                Może nie tylko bereciki noszą z moheru ale i gacie.A to już grozi przegrzaniem
                całego instrumentu inwestycyjnego i bessą.Mario
                • Gość: Greg Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:46
                  Trzeba przyznać, że słownictwo giełdowe jest uniwersalne i możliwe do
                  zastosowania we wszelkich dziedzinach, nawet tych intymnych.
                  • Gość: racheela Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:51
                    w czasach rydzykowania giełdowe słownictwo może nawet w niektórych przypadkach
                    oznaczac słowa klucze.
                    • borrek Re: Giełda a SEX 11.01.06, 22:05
                      W gieldowych harcach wazna jest AMBRA,oczywiscie HYGIENIKA.
                      PROCHNIK schladza klimat.
                  • Gość: racheela Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 21:53
                    a tak z wieczora to ten temat sie nawet interesujacy zrobił ;)))
                    • Gość: Greg Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:03
                      Ciekawy, u mnie żona już "chrapie", nie wiem więc czy jakiekolwiek inwestowanie
                      będzie możliwe, a jutro ma nocny dyżur. Biorę na przeczekanie. :-)
                      • Gość: racheela Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:16
                        pozostaje Ci tylko flirtowanie z atrakcyjnymi spółkami....
                        • Gość: mario Re: Giełda a SEX IP: 217.153.198.* 11.01.06, 22:25
                          Na nockę do łóżka polecam dwie ładne Teva i Ivax. Sen murowany a sex
                          wyśniony.Dobranoc.Mario
                          • Gość: Greg Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:47
                            Rozbiorę je i popatrzę na fakty ! Dobranoc.
                        • Gość: Greg Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:48
                          Można by to nazwać spółkowaniem :-)
                          • Gość: mario Re: Giełda a SEX IP: 217.153.198.* 11.01.06, 22:56
                            hahahahahahahahhaha ale mnie rozbawiłeś hahahhhahahah nie mogę ekstra
                            zakończenie.Spółkowanie.O ku....., boki mnie już bolą hahaahahahah i przez
                            ciebie dostanę zajadów.Mario
                            • Gość: grochal Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:39
                              a ja dziś z długim FUTem do mojej lubej a ona krzyczy FON.... :(
                              • borrek Re: Giełda a SEX 11.01.06, 23:54
                                Gość portalu: grochal napisał(a):

> a ja dziś z długim FUTem do mojej lubej a ona krzyczy FON.... :(
                                A mogla przez netie zawolac police.
                            • Gość: Greg Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 23:02
                              Kurczę, dopiero teraz przeczytałem Twój post. Małżeństwo czy narzeczeństwo to
                              też spółka (w istocie rzeczy) więc kontakty to po prostu spółkowanie. Tu nie ma
                              się co śmiać. :-) :-) :-)
                              A czytałeś ogłoszenie: Pani z rozwiniętym interesem pozna pana z dużym wkładem?
    • Gość: racheela Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:46
      chyba juz pora na nocny temat :)
    • Gość: PRAWICZEK KOPYTKO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:21
    • untochables Re: Giełda a SEX 13.01.06, 20:34
      kto wie
      może to prorocza odezwa do żony
      giełda na moje oko na szczycie i może być zwałka
      Leper wicepremierm = euro po 5 pln
      czas wysiadać z papieru i przytulić sie do żony
      • Gość: iko Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 20:53
        Nie wiem chlopie gdzie pracujesz, ale przegieta ta Korea. Wycieczka zycia.
        Zazdroszcze.

Pozdrowienia

ps. nie zasmiecajac , czy wystarczy kasa na taka wyprawe czy cos jeszcze?
        • untochables Re: Giełda a SEX 14.01.06, 06:53
          nie tylko forsa
          trzeba mieć szczęscie by cie wpuscili bo często im sie zmienia po ptwierdzeniu
          odbioru
          zresztą poczytaj cały wątek wtedy sie dowiesz ;)
    • Gość: marcin Re: Giełda a SEX IP: *.toya.net.pl 13.01.06, 20:45
      ej chłopaki z Gazety - wysilcie się trochę na nieco wyższych lotów prowokację !
      Co jest ? sttatystyki forum Wam spadły ? Trzeba rzucic jakiś temacik co ? żeby
      zawrzało ?
      ehhhh... komercja ...
    • Gość: królik Re: Giełda a SEX IP: *.elsat.net.pl 13.01.06, 21:44
      hossa, hossa, dzieci dorwaly się do giełdy i komputerów. BTW, niezły z ciebie
      gracz skoro miesza ci się gielda z żoną
      • Gość: racheela Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 21:49
        niektorym na tym forum brakuje nie tylko poczucia humoru, ale i (przepraszam ze
        to powiem) jaj.
        Sedno sprawy jest w temacie postu, po co klikacie? Mnie jak jakis temat nie
        interesuje to po prostu nie zagladam.
        • czlowiekzbuszu Re: Giełda a SEX 14.01.06, 13:17

To w takim razie czy to forum to piaskownica dla pryszczatych onanistow?

• Gość: Raf Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 09:39
            A nawet jeśli, to przeszkadza Ci to? Jeśli tak to jest proste rozwiązanie - nie
            czytaj.
    • Gość: rex Re: Giełda a SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 10:30
      moze zrób tatuaż na z napisem alchemia na wacku
      a zalety
      1 babina zobaczy jak kapitał rośnie
      2 bedzie mogla się bawić lub spekulowac kursem
      3 i to co tygrysy lubią najbardziej, moze przejebac tyle kasy ile zechce
    • Gość: caribou desperaci,miłośc,giełdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 16:50
      Tak,tak giełda i miłośc mają wiele wspólnego.Najbardziej wyraźnym (wspólnym)
      elementem są desperaci na których kapitał czekają bardziej wyrachowane
      jednostki.Powiem więcej desperaci a zwłaszcza ich kapitał jest nieodzowny aby
      te dwie instytucje mogły istniec i rozwijać się.Najpwdopodobniej do pięknego
      szczytowania (na giełdzie i w miłości)potrzebani są aktywni członkowie i dużo
      kapitału.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka